Ghost007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) εχει κανεις καμια ιδεα για το πως ακριβως μετριεται το total bytes written σε αυτο το δισκο... γιατι το hd sentinel δε το εμφανιζει οπως σε αλλους δισκους... και αν ειναι το ιδιο με τα host writes που βλεπω στο utility της ocz... ? δε βλεπω απαντηση σε αυτο...μηπως αυτο βοηθησει να βγει καποια ακρη γιατι με εχει καψει λιγο το θεμα με τα writes κλπ κλπ και της εγγυησεις .... αυτο τωρα ειναι νορμαλ ας πουμε ? και τα host writes που γραφει ειναι gb δλδ ? οποτε εχω φτασει σχεδον 10tb ? η καμια σχεση ... και επισης οι κυκλοι ειναι σαν μετρηση ζωης ας πουμε,,,γιατι εχω διαβασει κατι για 3000 κυκλους κλπ δλδ αμα παει ετσι σε 1,5 χρονο 2 τα εχει πεξει ο δισκος.... απαντωντας μονος μου στην ερωτηση μου πιθανον απο οτι καταλαβα αυτο το νουμερο επειδη γραφει 9700*32 βγενει κατι σε 260000μβ περιπου -= 260γβ οποτε μαλλον θεωρω οτι αυτο ειναι το σωστο νουμερο μετρησης και το ποιο λογικο που μου βγενει... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από Ghost007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα