Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα ,
θα ηθελα την γνωμη οσως γνωριζουν κατι υπευθυνα η εχουν αναλογη εμπειρια απο το παρελθον ,

Στις 10/12/2014 υπεγραψα συμβολαιο με την wind για 5 κινητα + 1 σταθερο τηλέφωνο με ποσο επιδοτησης 1514€ παροχης σε ειδος απο public ή Γερμανο , ως εταιρικος πελατης . (το συμβολαιο θα ειχε 18 μην διαρκεια οπως ειχα συμφωνησει προφορικα με τον ανεξαρτητο εκπροσωπο της εταιρειας)
Ολα καλα μεχρι εδω ,
Στις 20/4/2016 εχοντας κλεισει τους 16+ μηνες , κρινωντας πως ειμαι πληρως απεσβεσμενος , και μετα απο προσφορα της Vodafone αποφασιζω να "φυγω" απο την wind και να αλλαξω παροχο πηγαινωντας στην vodafone μιας και δεχθηκα μια καλη προσφορα επιδοτησης & παγιων .
Σημερα μου ηρθε λογαριασμος απο wind ο οποιος εχει ως ποσο αναποσβεστων επιδοτησεων τα 1.514€ (που ειναι το ποσο που μου ειχε προσφερει τοτε).
Σε κληση μου στο 1277 και μιλωντας με εκπροσωπο ρωτωντας τι συμβαινει μου ειπαν πως εφοσον εσπασα 24μηνο !!!!??? συμβολαιο ειναι λογικο το πεναλτι ...
Μπηκα λοιπον σε υποψιες και εψαξα τα συμβολαια που ειχαμε κανει τοτε και ευτυχως τα βρηκα ... (ροζ αποκομματα)
Στο διαταυτα τα ροζ αποκοματα στον πινακα των αριθμων/διαρκειας συμβολαιου , ειναι συμπληρωμενα ΜΟΝΟ οι αριθμοι και οι καρτες sim τους και δεν εχει συμπληρωθει κανενα αλλο πεδιο εκει που αναφερει , χρονικη διαρκεια συμβολαιου , επιδοτησεις , αποσβεσεις ...

Κρινω λοιπον πως ο τοτε εκπροσωπος προκειμενου να με κερδισει , μου ειπε ΟΚ , 18μηνο , υπογραψαμε το συμβολαιο , ΕΓΩ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ , δεν το ψυρισα , και αυτος στο λευκο που παρουσιασε στην εταιρεια , εβαλε ως διαρκεια συμβολαιου (εκει που εγω δεν εχω τιποτα συμπληρωμενο) τους 24μηνες ...

Εκτος απο το να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο και να με μουτζωσω που δεν ασχοληθηκα εκτενως , οταν επρεπε , τι αλλο μπορω να κανω ?

Παρακαλω θα ηθελα συμβουλες μονο εαν καποιος εχει αναλογη εμπειρια ή υπευθυνη αποψη .

Ευχαριστω Θερμα

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακόμα και 18μηνο να είναι το συμβόλαιο, αφού το σπας νωρίτερα δεν θα έχεις χρέωση;

για τους 2 μήνες που λείπανε, όχι για 8

Αν έχεις ροζ αποκόμματα που δεν έχουν διάρκεια, τα χρησιμοποιείς ως αποδεικτικά.

Αν αυτοί έχουν συμπληρώσει στο δικό τους απόκομμα, μιλάμε και για πλαστογραφία (ποινικό)..

• Like 3
Δημοσ.

Eσυ για ποσους μηνες έχεις υπογραψει? για 18 ή για 24? το συμβολαιο το εχεις σπιτι σου στο έχουνε δωσει.

Δημοσ.

Eσυ για ποσους μηνες έχεις υπογραψει? για 18 ή για 24? το συμβολαιο το εχεις σπιτι σου στο έχουνε δωσει.

Αν κατάλαβα καλά έχει στα χέρια του ένα συμβόλαιο που δεν αναφέρει διάρκεια!

Δημοσ.

Λογικά συμπλήρωσαν αυτοί μονομερώς το 24μηνο...

Ότι και να λέμε αυτό είναι απάτη...

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι δείχνει όντως! Καλά ξεμπερδέματα....

Δημοσ.

<p>Eσυ για ποσους μηνες έχεις υπογραψει? για 18 ή για 24? το συμβολαιο το εχεις σπιτι σου στο έχουνε δωσει.</p>

Για 18 μηνες ειχαμε συμφωνησει προφορικα ...

Ειναι ομως ο λογος μου εναντιον του λογου του ..

Το αποκομμα ΓΝΗΣΙΟΥ συμβολαιου που εχω στα χερια μου (ροζ χαρτι) στο πεδιο διαρκεια συμβολαιου ειναι εντελως κενο ...

Κανενας αριθμος .. ουτε 12 ουτε 28 ουτε 24 ουτε τιποτα ...

Έτσι δείχνει όντως! Καλά ξεμπερδέματα....
Αυτο συμπαιρενω πως εχει συμβει , ναι ...

Ναι δεν δειχνει καμια διαρκεια ...
Δημοσ.

Για 18 μηνες ειχαμε συμφωνησει προφορικα ...

Ειναι ομως ο λογος μου εναντιον του λογου του ..

Το αποκομμα ΓΝΗΣΙΟΥ συμβολαιου που εχω στα χερια μου (ροζ χαρτι) στο πεδιο διαρκεια συμβολαιου ειναι εντελως κενο ...

Κανενας αριθμος .. ουτε 12 ουτε 28 ουτε 24 ουτε τιποτα ...

Αυτο συμπαιρενω πως εχει συμβει , ναι ...

Ναι δεν δειχνει καμια διαρκεια ...

Hχογραφουνται οι κλήσεις. Τι είναι το ροζ χαρτι? δεν εχεις ένα πακο που εχει και τους ορους μεσα? και εκει εχεις βαλει υπογραφες.Θα με βαλεις να ψαξω και το δικο μου τωρα και εχω νταγκλαρει είμαι έτοιμος για ύπνο. :cry:

Δημοσ.

Ρε devil σου λέει ότι υπέγραψε σε κενό συμβόλαιο νιώσε λιγο

Σωστα ,

Κενης χρονικης διαρκειας συμβολαιο...

Το οποιο το διαπιστωσα σημερα.

Παλι καλα που το βρηκα !

Δημοσ.

Σωστα ,

Κενης χρονικης διαρκειας συμβολαιο...

Το οποιο το διαπιστωσα σημερα.

Παλι καλα που το βρηκα !

Ωραια πάρε το συμβολαιο παραμάσχαλα και πηγαινε από κοντα να τους το δειξεις από το τηλεφωνο δεν θα κανεις δουλεια.

Παλι καλα που το βρηκες ..... 16 μηνες αφοτου το υπέγραψες :cry:

Δημοσ.

Όπως και να έχει το εσπασες, και μία μέρα νωρίτερα το ίδιο είναι, έπρεπε να είχες επικοινωνισεις μαζί τους

Δεν ειναι ετσι ,

2 μηνες πριν την ληξη του (μιας και παντα προπληρωνεις εναν μηνα με το που υπογραφεις) μπορεις να φυγεις χωρις πεναλτι ...

Δημοσ.

Το περιεργο είναι ότι αφου δεν γραφει τιποτα το δικο σου συμβολαιο αυτοι πως ξερουν ότι εισαι για 24 μηνες? μηπως το λεει πουθενα αλλου ότι είναι ο χαμηλότερος χρονος που μπορεις να κατσεις? γιατι και εμενα στην Βονταφον είναι 24 μηνες προκαθορισμένα. Αποκλειεται ο τυπος να εκανε απατη στο συμβολαιο δεν τα κανουν αυτά.Να εγραψε σε αυτους 24 και εσενα να είναι κενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...