zoumbeo Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Γεια σας έχω ένα laptop που έχει αυτά: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 2410M @ 2.30GHz Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Hewlett-Packard 3388 (CPU1) Graphics Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) Intel HD Graphics 3000 (HP) 2048MB ATI AMD Radeon HD 6700M Series (HP) CrossFire Disabled Storage 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB (SSD) Optical Drives hp BD ROM BC-5541H Audio Συσκευή High Definition Audio Πήγα να μου καθαρίσουν το laptop μου από σκόνες, άλλαξα την πάστα στον επεξεργαστή, πήρα ssd αυτή:http://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html καιπέταξα την hdd μου γιατί είχε χαλάσει, από windows 7 πήγα windows 8 και διέγραψα τα πάντα από το laptop. Αλλά ανεβάζει θερμοκρασία στην αρχή που δεν του είχα κάρτα ssd αλλά είχα hdd και είχα μέσα εφαρμογές,εικόνες και άλλα, το laptop τότε δεν ανέβαζε θερμοκρασία πήγαινε το πωλεί 50-62 βαθμούς, το ζόρισα παλεία μια φορά και πήγε 75 βαθμούς τώρα έχω 71 βαθμούς και έχω ανoίξη μόνο το chrome,το speccy και το origin. Πείτε μου φτιάζει
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σίγουρα κάτι πείραξε το συνεργείο που στο έφτιαξε. Ρώτα εκείνους.
corsair04 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 μήπως η κάρτα γραφικών έχει θερμοαγωγιμη πάστα αντί thermalpad? επίσης εάν βάλεις περισσότερη πάστα (μέγεθος φακής) από ότι πρέπει πάλι έχει τα αντίθετα αποτελέσματα
nextforbest Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς στο service που το πηγές.Υπαρχει η 1η περίπτωση να μην σου κάνανε σωστά τον καθαρισμό του συστήματος ψύξης αλλα υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα ο ssd να χρησιμοποιεί πολλούς πόρους απο το σύστημα με αποτέλεσμα να σου ανεβάζει θερμοκρασία .
george_gpu Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλησπέρα ,το fan "φυσαει " καλά ;αν βάλεις το αυτί το ακούς( δεν πατινάρει) ; απο drivers είσαι οκ ; (vga \ chipset ) ίσως επρεπε στη καρτα γραφικων να βαλεις thermal pad
tsacali Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Γεια σας έχω ένα laptop που έχει αυτά: Operating System Windows 8.1 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 2410M @ 2.30GHz Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Hewlett-Packard 3388 (CPU1) Graphics Generic PnP Monitor (1366x768@60Hz) Intel HD Graphics 3000 (HP) 2048MB ATI AMD Radeon HD 6700M Series (HP) CrossFire Disabled Storage 232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB (SSD) Optical Drives hp BD ROM BC-5541H Audio Συσκευή High Definition Audio Πήγα να μου καθαρίσουν το laptop μου από σκόνες, άλλαξα την πάστα στον επεξεργαστή, πήρα ssd αυτή:http://www.skroutz.gr/s/5895583/Samsung-850-Evo-250GB.html καιπέταξα την hdd μου γιατί είχε χαλάσει, από windows 7 πήγα windows 8 και διέγραψα τα πάντα από το laptop. Αλλά ανεβάζει θερμοκρασία στην αρχή που δεν του είχα κάρτα ssd αλλά είχα hdd και είχα μέσα εφαρμογές,εικόνες και άλλα, το laptop τότε δεν ανέβαζε θερμοκρασία πήγαινε το πωλεί 50-62 βαθμούς, το ζόρισα παλεία μια φορά και πήγε 75 βαθμούς τώρα έχω 71 βαθμούς και έχω ανoίξη μόνο το chrome,το speccy και το origin. Πείτε μου φτιάζει εφοσον το προβλημα παρουσιαστηκε μετα το service κατι δεν εγινε σωστα εκει. να απευθυνθεις σε αυτους για να στο διορθωσουν. καταστημα το εκανε αληθεια η φιλος? ρωτα τουλαχιστον τι ακριβως εκαναν για να μην ψαχνουμε στα τυφλα.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς στο service που το πηγές.Υπαρχει η 1η περίπτωση να μην σου κάνανε σωστά τον καθαρισμό του συστήματος ψύξης αλλα υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα ο ssd να χρησιμοποιεί πολλούς πόρους απο το σύστημα με αποτέλεσμα να σου ανεβάζει θερμοκρασία .Αυτό λίγο πολύ είναι μύθος, η πολύ πάστα όσο και να βάλεις με το πάτημα το μόνο που θα γίνει είναι να την ξεχάσει γύρω γύρω από τον επεξεργαστή το μόνο πρόβλημα που θα δημιουργήσει είναι αν είναι ηλεκτρικά αγωγιμη να βραχυκυκλωσει την μητρική 1
zoumbeo Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 έχω και άλλο ένα πρόβλημα στο store και στο game όταν κατεβάζω εφαρμογές δεν ανοίγουν μου κλείνουν κατευθείαν και είχα κατεβάσει ένα παιχνίδι στο origin το pvz garden warfare αλλά δεν έπαιζε μου έβγαζε αυτό: Your computer does not meet the minimun requirements for playing this game "Intel® HD Graphics 3000" GPU does not support DirectX 10.0 which is required. Αλλά και η ρυθμίσεις υπολογιστή δεν ανοίγουν κλίνουν κατευθείαν τη να κάνω φτιάχνει???? βασικά τώρα η θερμοκρασία είναι οκ δεν ξέρω τη είχε πάθει πρίν.
soteras Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Λοιπόν σε πρώτη φάση λάπτοπ είναι λογικό κάποια στιγμή να χτυπάει 75 μην σου πω και 90 καθώς είναι ολα μαζεμένα μέσα αρκεί αυτές οι θερμοκρασίες να μην χτυπαν τόσο ψηλά όλη την ώρα της λειτουργίας του.Μετά μήπως έχουν φθαρεί τα ποδαράκια από το λάπτοπ και δεν είναι αυτό το ένα τσικ σηκωμένο ώστε να αερίζετε καλά.Μετά από όταν το πήρες από καθάρισμα υποθέτω δεν το έχεις πάνω στο κρεβάτι όλη την ώρα να τραβάει όλα τα χνούδια.Με τα 7 αρια φαντάζομαι δεν είχες θέμα ή είχες?
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αφου εχεις καρτα γραφικων γιατι να σου βγαλει μηνυμα για την ενσωματωμενη?Περιεργο..
zoumbeo Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το fan δεν λειτουργεί και σήμερα μου εβγαλε αυτο: the system detected that a cooling fan is not operating correctly. Continued operation is not recommended and may cause unpredictable behavior system will shutdown, data loss or possible system damage. the system will shutdown 15 seconds. to prevent shutdown and continue operation Μεταφρ. το σύστημα ανιχνεύσει ότι ένας ανεμιστήρας ψύξης δεν λειτουργεί σωστά. Η συνέχιση της λειτουργίας δεν συνιστάται και μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτη συμπεριφορά του συστήματος θα σβήσει, απώλεια δεδομένων ή πιθανή βλάβη του συστήματος. το σύστημα θα σβήσει 15 δευτερόλεπτα. για την πρόληψη της διακοπής λειτουργίας και συνεχίζουν να λειτουργούν
tsacali Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 φιλαρακο απο την αρχη σου ειπαμε να απευθυνθεις στο service,πιθανον κατι "πατατα" εγινε εκει. τωρα λες οτι επαψε το fan και εχουν περασει 15 μερες τουλαχιστον απο το service. οπως το καθυστερεις στο τελος και αυτοι να ευθυνονται δεν θα το παραδεχτουν και δεν θα εχουν και τελειως αδικο! εκτος αν λεγοντας service εννοεις οτι το ανοιξε καποιος φιλος-γνωστος. αν ισχυει το δευτερο παντως ανοιχτε το παλι και κοιταχτε τι συμβαινει με το fan. 2
Nerazzurri Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Φίλε μου τα λαπτοπ έχουνε θέμα γενικότερα με τις θερμοκρασίες λογω του οτι ειναι στριμωγμένα ολα μεσα σε μικρο χώρο. Ο επεξεργαστής παντως είναι εξαιρετικός, ακομα και σημερα είναι αξιοπρεπεστατος και στο λεω επειδή εχω τον ιδιο στο λάπτοπ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα