Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πάντως πιστεύω ότι μόνο άμα φτάσουμε να βιωσουμε έναν post-apocalyptic (εξαιτίας της τεχνολογίας) κόσμο θα συνειδητοποιησουμε πως πρέπει να σταματήσουμε να αψηφαμε τους νόμους της φύσης και πώς και μηχανή του χρόνου να δημιουργήσουμε όλα είναι μάταια αφού εμείς είμαστε θνητοί όχι θεοί και όμως φερομαστε λες και μας ανήκει το σύμπαν (όταν ο Thanos στο Guardians of the Galaxy απόκτησε και τις 6 infinity stones και έγινε ανίκητος πάλι καλά που ήταν το ρακουν και ο δεντρακιας και σωσανε την ανθρωπότητα!)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν το είπαν επειδή πάντα όταν πρωτο-εφευρισκουν κάτι,δεν έχουν πλήρη επίγνωση των δυνατοτήτων του οπότε δε μπορούν να το εκμεταλλευτούν ακόμη....όμως όσο περνάει ο καιρός και το μαθαίνουν καλύτερα,τόσο περισσότερο το χρησιμοποιούν για να κινήσουν τα νήματα όπως αυτοί θέλουν...μην είσαι αφελής,όλα γίνονται είτε για το χρήμα είτε για την εξουσία!

Ότι δηλαδή όταν πήγαμε από αυτό,

785px-Eniac.jpg

σε αυτό,

computer_pc_PNG7722.png

έγινε για τα χρήματα, για την εξουσία ή για να μας ελέγχουν. Δεν έχεις χρησιμοποιήσει υπολογιστή για κάτι παραγωγικό ή τίποτα άλλο δηλαδή. Φαντάζομαι όλα αυτά που γράφεις τα γράφεις σε πλάκες και τα στέλνεις με ταχυδρομικά περιστέρια...

Δημοσ.

Ότι δηλαδή όταν πήγαμε από αυτό,

785px-Eniac.jpg

σε αυτό,computer_pc_PNG7722.png

έγινε για τα χρήματα, για την εξουσία ή για να μας ελέγχουν. Δεν έχεις χρησιμοποιήσει υπολογιστή για κάτι παραγωγικό ή τίποτα άλλο δηλαδή. Φαντάζομαι όλα αυτά που γράφεις τα γράφεις σε πλάκες και τα στέλνεις με ταχυδρομικά περιστέρια...

λολ επειδή τα χρησιμοποιώ δε σημαίνει πως τα έχω ΑΝΑΓΚΗ για να ζήσω άμα γινόταν τρίτος παγκόσμιος θα έπαιρνα φαγητό και άλλα είδη επιβίωσης και όχι το ταμπλετ απλά κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη...το ότι η τεχνολογία δεν εξυπηρετεί σκοπούς όταν ΟΛΕΣ οι εφευρέσεις χρησιμοποιήθηκαν πρώτα στην ελίτ (τους πιο πλούσιους) έπειτα απ τον στρατό , στη συνέχεια βιομηχανοποιηθηκαν και μετά από οοοοολα αυτά,εμείς τις πήραμε με τη πεποίθηση ότι τάχα μου απτά χέρια του εφευρέτη έως τα δικά μας δεν τα άγγιξε κανείς άλλος οπότε και είναι αγαθά και θέλουν μονάχα να μας διευκολύνουν τη ζωή πρέπει ή αφελής νασαι για να το πιστεύεις ή απλά τρολλαρεις...

https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Laws_of_Robotics

παντως στην προσπαθεια μου να κανω copy paste το αγγλικο κειμενο μου βγαζε οτι δεν επιτρεπονται greeklish!!! αρα δεν νομιζω το post apocalyptic γεγονος να ξεκινησει απο εδω!!!

όχι θα ξεκινήσει απτό playroom της γειτονιάς όπου παίζουν Fallout 4 ;)

ποοο πρέπει να μάθω να κάνω σωστά τις παραθέσεις,έτσι όπως τις κάνω είναι σαν να γραφω εκ μέρους σας....λολ...θα καταλήξει κάπου η ολη κουβέντα ή απλά π NT1G πως λέγεται θα συνεχίσει να μου τη μπαίνει και εγώ να συνεχίσω την αμυντικη μου στάση λες και κατηγορουμαι για κάτι μέχρι να κλειδώσουν το θέμα οι άντμιν; ξεκόλλησε,λέω; ην άποψη μου ,λέτε τη δικιά σας μην επειδή μεγαλωσατε με τη τεχνολογία την υπερασπίζεται ωραίο το κουτοχορτο νόστιμο αλλά προτιμώ τα αντιδια...κεγω παιδί της τεχνολογίας είμαι από μικρός επαιζα yu gi oh στο game boy advance όμως ξέρω πως όλα έγιναν για να ελέγχουν καλύτερα τους κοινούς ανθρώπους οι καπιταλιστές...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί κάθε φορά που ανοίγει κάποιος θέμα για τα υπερ ή κατά ενός τομέα, πάντα θα γράφει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά;
Γιατί; Απλά γιατί;

Αλλά θέλω να σταθώ σε κάτι που μου τράβηξε τη προσοχή

για κάποιον άλλον όμως που το χρησιμοποιεί κάθε τρεις και λίγο από επικοινωνία κατέληξε σε διασκέδαση και προτιμάει να μιλάει 5 ώρες με κάποιον απτό τηλέφωνο παρά 5 λεπτά από κοντά...άρα και αποξενοποιηση!

Η αποξένωση δεν είναι εκείνο που ο άλλος σταματάει να επικοινωνεί με κόσμο; Τότε πως γίνεται ο αποξενωμένος να μιλάει 5 ώρες με άλλον στο τηλέφωνο; Μας ελέγχουν για να μην δούμε κόσμο; μήπως μας βάζουν και μερικά χιλιόμετρα αποστάσεις προκειμένου να μας οδηγήσουν να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνο/viper/whatsapp/hangouts ώστε να μας παρακολουθεί η N(A)SA για να ξέρει τις επαναστατικές μας κινητοποιήσεις;

Ένα αρνητικό πάντως της τεχνολογίας είναι ότι χωρίς αυτή δεν θα είχαμε τέτοια θέματα να διαβάζουμε

ωραίο το κουτοχορτο νόστιμο

Πως το ξέρεις; Έχεις φάει;

Δημοσ.

λέτε τη δικιά σας μην επειδή μεγαλωσατε με τη τεχνολογία την υπερασπίζεται ωραίο το κουτοχορτο νόστιμο αλλά προτιμώ τα αντιδια...κεγω παιδί της τεχνολογίας είμαι από μικρός επαιζα yu gi oh στο game boy advance όμως ξέρω πως όλα έγιναν για να ελέγχουν καλύτερα τους κοινούς ανθρώπους οι καπιταλιστές...

Οτι δηλαδή εσύ δεν μεγάλωσες με την τεχνολογία...

seems legit.

Είναι δύσκολο να καταλάβεις οτι σχεδόν τα πάντα που χρησιμοποιείς σήμερα υπάρχουν λόγω της "τεχνολογίας".

Φαντάζομαι μιας και δεν θες να σε ελέγχουν οι "καπιταλιστές", δεν θα έχεις πρόβλημα να σταματήσεις να χρησιμοποιείς όλα αυτά τα κακά τεχνολογικά πράματα, σωστά;

Δημοσ.

Γιατί κάθε φορά που ανοίγει κάποιος θέμα για τα υπερ ή κατά ενός τομέα, πάντα θα γράφει περισσότερα αρνητικά παρά θετικά;

Γιατί; Απλά γιατί;

Αλλά θέλω να σταθώ σε κάτι που μου τράβηξε τη προσοχή

Η αποξένωση δεν είναι εκείνο που ο άλλος σταματάει να επικοινωνεί με κόσμο; Τότε πως γίνεται ο αποξενωμένος να μιλάει 5 ώρες με άλλον στο τηλέφωνο; Μας ελέγχουν για να μην δούμε κόσμο; μήπως μας βάζουν και μερικά χιλιόμετρα αποστάσεις προκειμένου να μας οδηγήσουν να χρησιμοποιήσουμε το τηλέφωνο/viper/whatsapp/hangouts ώστε να μας παρακολουθεί η N(A)SA για να ξέρει τις επαναστατικές μας κινητοποιήσεις;

Ένα αρνητικό πάντως της τεχνολογίας είναι ότι χωρίς αυτή δεν θα είχαμε τέτοια θέματα να διαβάζουμε

Πως το ξέρεις; Έχεις φάει;

γιατί *προυτ* το γατι ;)

ποοοοοο κάποιος που μιλάει 5 ώρες απτό τηλέφωνο και όταν είστε μαζί δε ξέρετε τι να πείτε (επειδή τα υπερ-αναλυσετε όλα και ρουτινιαζεται μετά) δεν είναι αποξενωμενος πιστεύεις; ή CIA σε παρακολουθεί ω,ηλιθιοτατε....η NASA απλά κατασκευάζει τους δορυφόρους με τους οποίους σε κατασκοπεύει η CIA ...τι απτή σειρά "γιατί και πώς ζούνε ανάμεσα μας" του αξιότιμου κ. Δημοσθενη Λιακοπουλο δε κατάλαβες;;;

όχι άλλα μου το είπε ένας vegan γνωστός μου...άσε μας ρε φίλε...

Οτι δηλαδή εσύ δεν μεγάλωσες με την τεχνολογία...

seems legit.

Είναι δύσκολο να καταλάβεις οτι σχεδόν τα πάντα που χρησιμοποιείς σήμερα υπάρχουν λόγω της "τεχνολογίας".

Φαντάζομαι μιας και δεν θες να σε ελέγχουν οι "καπιταλιστές", δεν θα έχεις πρόβλημα να σταματήσεις να χρησιμοποιείς όλα αυτά τα κακά τεχνολογικά πράματα, σωστά;

εντωμεταξύ μόνος μου το παραδέχτηκα ότι από μικρός μέσα στη τεχνολογία είμαι και αρχίζεις τα σιμσ λετζιτ σπαστικα dank meme σου...όταν εσυ πηγαινες φιλτατε,εγώ γυρνουσα για δεύτερη φορά...

όχι δεν έχω πρόβλημα ξεκιναω από σήμερα θα χρησιμοποιώ κεριά αντί για ρεύμα για να βλέπω θα σώσω τον πλανήτη!!!! (στη βία απαντάμε με βία ,έτσι και στην ειρωνία,απαντάμε με ειρωνία)

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατί *προυτ* το γατι ;)

ποοοοοο κάποιος που μιλάει 5 ώρες απτό τηλέφωνο και όταν είστε μαζί δε ξέρετε τι να πείτε (επειδή τα υπερ-αναλυσετε όλα και ρουτινιαζεται μετά) δεν είναι αποξενωμενος πιστεύεις; ή CIA σε παρακολουθεί ω,ηλιθιοτατε....η NASA απλά κατασκευάζει τους δορυφόρους με τους οποίους σε κατασκοπεύει η CIA ...τι απτή σειρά "γιατί και πώς ζούνε ανάμεσα μας" του αξιότιμου κ. Δημοσθενη Λιακοπουλο δε κατάλαβες;;;

όχι άλλα μου το είπε ένας vegan γνωστός μου...άσε μας ρε φίλε...

Άρα δεν έκανες το θέμα για να πούμε τα θετικά και τα αρνητικά της τεχνολογίας

Έκανες το θέμα για να μας πεις ότι μας ελέγχουν μέσω της τεχνολογίας

Ε λοιπόν, ξέρεις κάτι; Ιδού η άποψη μου

ΣΤΑ @ΧΡΔ@ ΜΑΣ

Δημοσ.

αχρδα μας; δυσλεκτικος είσαι; καημενουλικο ΑμΕΑ συγνώμη ...δεν ήξερα ότι έχεις θέματα...

δε θα σε ζορισω άλλο...να ξέρεις πως είμαι περήφανος για σενα είσαι μοναδικός άνθρωπος μην ακούς τι λένε οι άλλοι...#αγαπημονο

Επισκέπτης
Δημοσ.

αχρδα μας; δυσλεκτικος είσαι; καημενουλικο ΑμΕΑ συγνώμη ...δεν ήξερα ότι έχεις θέματα...

δε θα σε ζορισω άλλο...να ξέρεις πως είμαι περήφανος για σενα είσαι μοναδικός άνθρωπος μην ακούς τι λένε οι άλλοι...#αγαπημονο

Ενώ η λέξη "αποξενοποιηση" ε; Βγαλμένη από τα 4 search results του google

Τώρα κατάλαβα πως ξέρεις ότι είναι νόστιμο. Είσαι vegan

Δημοσ.

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου τη είπε τώρα :(

#IJustGotRektInAForumWhereEveryoneIsAKeyboardWarriorAndInRealLifeTheyArePussy

κλαψ κλαψ

πείτε σε κάποιον διαχειριστή/moderator να κλειδώσει το θέμα επειδή αποτι κατάλαβα απο τα παιδιαρισματα σας δεν είστε ικανοί να συζητήσετε για κάποιο θέμα με αιτιολογησεις/επιχειρηματα και διάλογο απλά θέλετε να τρολλαρετε μπας και περάσει μία ακόμη μέρα απτην ανούσια ζωουλα σας....(οποίος γράψει μετά από αυτό το κομεντ θα αποδείξει ποσο ανωριμος είναι)

Επισκέπτης
Δημοσ.

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου τη είπε τώρα :(

κλαψ κλαψ

Σου προτείνω να φας ένα αυγό και να αφήσεις την τεχνολογία στην άκρη

α και κάτι άλλο

Αυτό συμπεριλαμβάνει κι εσένα

Δημοσ.

Βραστό,μελάτο ή ομελέτα;

εγώ στην αληθινή ζωή pussy;

well....ένας τρόπος υπάρχει για να το αποδείξεις αυτό...;)

εσι μάγκα α;

post-393310-0-65961200-1463434421_thumb.gif

Δημοσ.

Ο ανθρωπος μιλαει 5 ωρες στο κινητο με τον αλλο και δεν παει να τον βρει να μιλησουν απο κοντα επειδη βαριεται να παει και προτιμαει να τον παρει στο κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβώς...βαριέται...επειδή η τεχνολογία τον καθεστησε ανίκανο να φερθεί σαν άνθρωπος παρά μόνο ως ψηφιακός δούλος (Facebook,Twitter,viberκτλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...