Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά ευθύτατα του το ξεκαθάρισε, μάλλον ο ts λάθος είχε καταλάβει εξαρχής 

• Like 1
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά από 159 ποστ, πολύ ψάξιμο και άλλα τέτοια ωραία, μπήκα στο πιο απότομο friendzone του πλανήτη.

Μιλούσα μαζί της στο Facebook, κάτι μου λέει για τον nightcrawler και ότι της αρέσει ο ηθοποιός, της λεω"I'm getting jealous :P " και μου λέει ότι δεν έχει απάντηση σε αυτό. Μετά από λίγο, μου σκάει ένα "Friends can also have dinner." Της λεω, "well we'll see how it goes" και μου λέει "don't get your hopes high "

Μου είπε ότι αν δεν θέλω να βγούμε, είναι οκ, της είπα θα το σκεφτω.

Προφανώς και δεν θα βγούμε, απλά...

WHYYYYYYYYYYYYYYT?????????

Επρεπε να της γράψεις ... το άγγλικο σε μάρανε μωρη βλαχάρα :cry:  :cry:  μπορει να μην μπιφτέκωνες αλλα θα έριχνες γέλιο φιλε σκεψου το και ετσι!

Εμένα μου φαίνεται μια χαρά ευθύτατα του το ξεκαθάρισε, μάλλον ο ts λάθος είχε καταλάβει εξαρχής 

Καλα δεν θα της ζητήσουμε και το λογο που δεν μας έκατσε δε πα να γαμηθει? νεα παιδια ειμαστε και εμφανησιμα θα βρουμε άλλες για ρομαντικο δειπνο.

Δημοσ.

Ντινο εσύ φταις που ήσουν ο εαυτός σου :P :P :P

Καλά σκάω, πλάκα κάνω, μην το ξαναπαμε εκεί.

Και στη τελική αυτή χάνει!

• Like 2
Δημοσ.

Ντινο εσύ φταις που ήσουν ο εαυτός σου :P :P :P

Καλά σκάω, πλάκα κάνω, μην το ξαναπαμε εκεί.

Και στη τελική αυτή χάνει!

Δεν χανει γιατι δεν την ενδιαφερει αλλα ουτε εμας μας ενδιαφέρει. Οι ψωνάρες κάνουν και χάλια κρεβάτι ουτε για παρέα κανουν γιατι πετάνε συνεχεια και μαλακιες και περιαυτολογουν οποτε..... Αρχισε τα ψωνιστικα και νομιζει ότι έγινε φιρμα. Ουάου ανατριχιασα. Κοριτσάκια τι να πεις ... ζουν στην κοσμάρα τους.

Μαυρο δαγκωτό. Κλάσιμο διαρκειας... ουτε να της ξαναστειλεις. Δεν αξιζει τον κοπο εγω στο λεω.

Δημοσ.

Χαϊδάρι.

Μιας και εισαι στα παλια μου τα λημερια, και αν ψημεστε για ιταλικες γευσεις(ακα πιτσα) υπαρχει ενα ωραιο πανω στην καραισκακη, quarter το λενε. Δεν ειναι la pasteria μεν, αλλα ειναι πολυ ωραιο εστιατοριο με πιτσα καινιταλικα φαγητα μακαροναδες κλπ.

Και γενικα νομιζω το ιταλικο ειναι και ελαφρυ φαγητο και αρεσει στους περισσοτερους, αν σε απασχολει που σαν επιλογη συνηθιζεται. Μπεργερακια , μεξικανικα κλπ μπορειτε να δοκιμασετε πιο μετα, που θα χετε μαθει πανω κατω ο ενας τα γουστα του αλλου στο φαι.

Σχετικα με το κερασμα, ωραια η κινηση να κερασεις αλλα αν εχει θεμα μετα καλο ειναι να πηγαινετε σε πιο βατα μερη για φαγητο, ή σπιτι.

Νομιζω στο πρωτο ραντεβου το να κερασει κ αντρας ειναι ωραια κινηση. Εννοειται μετα εναλλασσεται το κερασμα, ποτε ο αντρας, ποτε η γυναικα, ή πχ μπορει ο ενας να κερασει καφε κ ο αλλος παγωτο κλπ κλπ.

Καιιιιιιιι μαλλον εγραψα το πιο ακυρο ποστ στην πιο ακυρη στιγμηηηη!!!

Σορυ κιολας, ειχα ανοιγμενο το θεματακι στο ταμπλετ 2 μερες και, μεχρι ν απαντησω! Πηγαινε φαε με παρεα να πανε κατω τα φαρμακια!

• Like 2
Δημοσ.

Kαλα λεει η από πάνω το κέρασμα πάει εναλλαξ ποτε εσυ κερνάς ρομαντικο δειπνο σε χλιδατο στη Γλυφαδα και σου φευγει το μισο μηνιάτικο ποτε αυτή κερνάει κανα καφεδάκι στο μώλ ... και η ζωη συνεχιζεται!!!!!

Παναπολα ισότητα :D Και το καλυτερο στο Ιταλικο είναι να κεράσεις Πουτανεσκα και να της κλεισεις και το μάτι όταν τη φέρει ο σερβιτόρος. Μη πεσεις σε παρεξηγιάρα μονο και πάρεις το μακαρονι περούκα στο κεφάλι. :/

• Like 1
Δημοσ.

Απο εδώ και πέρα να εισαι ξεκάθαρος απο την αρχή με μια γκομενα και οχι σιγά σιγά. Δεν μπαίνει ποτε friend zone ετσι.

Και μην μου πεις οτι ήσουν , μονο με αυτά που έλεγες ( φαγητά με πολα λεφτά κτλ για ένα ραντεβού) δείχνει άνθρωπο που δεν το κανει συχνά αυτο και δεν ξερει τι κανει.

Εχεις δίκιο, δεν το κάνω συχνά. Δεν έχω εμπειρία. Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ για το γεγονός ότι έχω κάνει μία σχέση στη ζωή μου είναι το πόσο ανέμελη είναι η συμπεριφορά μου. Δεν κηνυγάω πολύ τίποτα όσον αφορά τις κοπέλες επειδή έχω μάθει να ζω μόνος μου, και με καλούς φίλους, παρά με κοπέλα και με όχι και τόσο συχνή επαφή με αυτούς, και καλώς ή κακώς, για να μπω στη διαδικασία να κάνω σχέση, πρέπει αυτή που βρίσκεται απέναντι μου να με κάνει να το θέλω πολύ.

Πρέπει να το δουλέψω, sure.

Δημοσ.

Ντίνο, πριν μπεις στη διαδικασία να κάνεις σχέση πρέπει να μπεις στη διαδικασία να γοητεύσεις το κορίτσι. Ξεκάθαρος από την αρχή με γκόμενα που δεν της προκαλείς ταχυπαλμία καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα μόνο που αντί μέσω friendzone πας με το χυλόπιτα express.

Τώρα θα μου πεις και πώς ξέρω πότε έχω γοητεύσει το κορίτσι.

gxJ67x9.png

• Like 1
Δημοσ.

Ότι για να πιάσεις γκόμενα όντας ξεκάθαρος απέναντί της πρέπει να της προκαλείς ταχυπαλμία, αλλιώς θα φας άκυρο.

Τελικά υπάρχει κι ένας τομέας που καθώς φαίνεται δεν το κατέχεις όσο θα ήθελες.

Δημοσ.

Νομίζω πως το πήρες πολύ τοις μετρητοίς. Δεν ήταν αυτή η ουσία.

Όπως και σε όλους τους τομείς, και σε αυτόν μπορείς να βρεις άτομα που τον κατέχουν πολύ καλύτερα απο μένα. Αυτό που θα ήθελα εγώ δεν είναι να κατέχω δέκα κιλά, αλλά να μαθαίνω συνέχεια περισσότερα. Ίσως κάποιος να δώσει μια συμβουλή στο Ντίνο απ' την οποία θα μάθω και γω κάτι. Για να δούμε...

Δημοσ.

Η καλυτερη συμβουλη είναι ο Ντινος να μην ασχοληθεί ξανα με τέτοιες που είναι ότι να ναι. Οποτε εφόσον δεν ασχολειται δεν υπάρχει και θέμα. Τις γράφει στα @@ του και η ζωη συνεχιζεται.

Μ αρεσει που σου ειπε σε κάποια φαση και "Μην θρέφεις τοσο υψηλες ελπιδες" χαχα σιγα μωρη μπουγάτσα ποια είσαι να πουμε? αφου μολις πέσεις στο αλάνι που θα γπουστάρεις και θα σε τρέχει θα τον παρακαλάς. Αστεία πραγματικά. Αλλα εντάξει σε ολους έχει τυχει να δώσουν και σημασια σε άκυρες γκομενες και σε μενα έχει τυχει μη μασάς.

Υπάρχει μια κατηγορια που βγαινει να περνάει καλα με κάποιους ειδικα αμα βλέπει ότι είναι και διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στη τσέπη για να περάσει αυτή καλά και ως εκει. Δεν ψηνεται για τιποτα άλλο. Οποτε αυτή περνάει καλά εσυ χάνεις το χρονο σου :D και μερικά λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...