zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μαργαρίτα, είχα ως προυπόθεση (όσον αφορά το γάμο) ότι και οι δυο τους (ή έστω ο ένας) έμενε μόνος του πριν σε ενοίκιο οπότε υπήρχε ήδη το έξοδο. Δεν το διατύπωσα σωστά. Για την διαδικασία του γάμου εννοούσα. Με την παράμετρο που θέτεις συμφωνώ, περιμένεις να κάνεις τις κινήσεις σου όταν σε παίρνει. Αλλά αυτό ισχύει και όταν είσαι μόνος σου άλλωστε. Η απόφαση για παιδί είναι -κυρίως- που χρειάζεται χρήματα. Όσο για το άλλο, εννοούσα πως όταν δύο άνθρωποι θέλουν ο ένας τον άλλον, και ο ένας έχει χρήματα και ο άλλος όχι, και πάλι μπορούν να τα βγάλουν πέρα αρκεί να το θέλει ο ένας (που έχει και τα χρήματα). Γι' αυτό είπα πως αν ο ένας έχει και ο άλλοος όχι (και θέλει ο ένας τον άλλο στη ζωή του - αυτό δεν το διατύπωσα πριν, το θεώρησα αυτονόητο) τότε δεν υπάρχει θέμα. Μόνο αν υπάρχει θέμα από αυτόν που έχει το χρήματα, υπάρχει το θέμα. Αν κάτι θέλεις, και αν κάποιον το θέλεις όλα βολεύονται. Δύσκολα; Μπορεί.. Αλλά βολεύονται. Και το σημαντικότερο..; Τα παιρνάς μαζί με τον άνθρωπο σου. Δες τι έγραψα (το τελευταίο) στη Μαργαρίτα και όπου διαφωνείς πες μου να το συζητήσουμε Συμφωνούμε! 1
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 <p>Νομίζω πως αυτό το θέμα αρχίζει να γίνεται το θέμα για τα γκομενικά που η nenya πάντα ονειρευόταν </p> Όχι Ντίνο! Αυτά τα αναλύουμε καλύτερα από κοντά στις συναντήσεις καλέ :Ρ Εγώ πάντα ονειρευόμουν ενα θρεντ αγάπης και αρμονικής συνύπαρξης των μελών του φόρουμ μας! Μπαααα, ούτε καν! Σφαχτειτε να γουστάρουμε XD 4
Irene.j Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ωραια κουβεντα εχω να πω! Μπορει να μην εχω αποψη για να προτεινω ενα μερος ομως θελω να πω το εξης..να εισαι ο εαυτος σου! Μετραει περισσοτερο απο το οποιοδηποτε μαγαζι και τα περιξ του ραντεβου! 4
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όχι Ντίνο! Αυτά τα αναλύουμε καλύτερα από κοντά στις συναντήσεις καλέ :Ρ Εγώ πάντα ονειρευόμουν ενα θρεντ αγάπης και αρμονικής συνύπαρξης των μελών του φόρουμ μας! Μπαααα, ούτε καν! Σφαχτειτε να γουστάρουμε XD Ψέματα ψέματα ψέματα, πάρε και κανένα τηλέφωνο για μπύρα Ωραια κουβεντα εχω να πω! Μπορει να μην εχω αποψη για να προτεινω ενα μερος ομως θελω να πω το εξης..να εισαι ο εαυτος σου! Μετραει περισσοτερο απο το οποιοδηποτε μαγαζι και τα περιξ του ραντεβου! Πάντα, αλλιώς ποιος ο λόγος να το ξεκινήσω όλο αυτό. 1
ADHD Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ωραια κουβεντα εχω να πω! Μπορει να μην εχω αποψη για να προτεινω ενα μερος ομως θελω να πω το εξης..να εισαι ο εαυτος σου! Μετραει περισσοτερο απο το οποιοδηποτε μαγαζι και τα περιξ του ραντεβου! Δεν σε εχει βγαλει ποτε κανείς για φαγητό?? 1
Irene.j Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν σε εχει βγαλει ποτε κανείς για φαγητό?? Ωιμε! Αυτο θα ηταν "πληγμα" για το γυναικειο "εγω" μου αλλα..δε ζουμε ολοι στην Αθηνα. (Οχι οτι δεν εχω δοκιμασει την εκει κουζινα.Δε θυμαμαι που πεφτει τι ) Πάντα, αλλιώς ποιος ο λόγος να το ξεκινήσω όλο αυτό. Επειδη σου αρεσουν τα burgers! 2
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γενικά: Όχι να μην είσαι ο εαυτός σου. Αν είσαι ηλίθιος που ρευεται και κλανει ή σεξιστης ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον απέναντι, καλό είναι να τιθασευσεις λίγο τον εαυτό και για λίγο να γίνεις κάποιος άλλος με καλούς τρόπους. Ειδικά: Ναι Ντίνο εσύ να είσαι ο εαυτός σου γιατί από μια πρώτη γνωριμία που είχαμε σε συνάντηση είσαι γαμω τα παιδιά. 2
katergaris79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γενικά: Όχι να μην είσαι ο εαυτός σου. Αν είσαι ηλίθιος που ρευεται και κλανει ή σεξιστης ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον απέναντι, καλό είναι να τιθασευσεις λίγο τον εαυτό και για λίγο να γίνεις κάποιος άλλος με καλούς τρόπους. Ειδικά: Ναι Ντίνο εσύ να είσαι ο εαυτός σου γιατί από μια πρώτη γνωριμία που είχαμε σε συνάντηση είσαι γαμω τα παιδιά. Και αν το πράγμα προχωρήσει (γιατί απ΄ όσα κατάλαβα αυτός είναι ο σκοπός) όταν βαρεθεί ή κουραστεί να προσποιείται και αρχίσει να βγαίνει ο εαυτός του, θα λακίσει η άλλη επειδή "άλλαξε" και "παραγνωριστήκανε" και "θέλει λίγο το χρόνο της". Και καταλήγουν όλοι μια ζωή στο ψάξιμο επειδή άλλο είναι κι άλλο δείχνουν. Ωραία συμβουλή!
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Γενικά θεωρώ πως κάνεις κάτι.. όταν είσαι -μέσα σου- έτοιμος να το κάνεις. Ώστε να είσαι ο εαυτός σου. Εάν δεν είσαι έτοιμος, τότε δίνεις περισσότερη σημασία στον εαυτό σου να δεις τι θέλει και τι πάει στραβά. 2
groot Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 @Dinos_12345 Αφού την ξέρεις και σε ενδιαφέρει, ΜΗΝ την πας για φαγητό αναγκαστικά. Εξηγούμαι... Το καλύτερο είναι να κάνετε μαζί κάτι που της αρέσει. ας είναι dinner (εάν είναι του φαγητού), ποτό, βόλτα, ταινία, οτιδήποτε που να την ενδιαφέρει. Εάν δεν ξέρεις τι την ενδιαφέρει, να πάτε σε ένα μέρος που να έχει όσα λιγότερα για να εστιάσεις να την μάθεις, π.χ. έκθεση ζωγραφικής. Σε 20 λεπτά θα έχετε τελειώσει και μετά θα έχει αμήχανο καφέ (π.χ. σε παγκάκι) που είναι στο χέρι σου να οδηγήσει σε ένα από τα καλύτερα απογεύματα που είχε αλλά και να την μάθεις τι άτομο είναι, τι την ενδιαφέρει κτλ (χώρια ότι λόγω της έκθεσης θα έχετε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση μέσα από τα οποία μπορείς να μάθεις πολύ τον άλλο). Εάν ξέρεις τι της αρέσει, τότε όρμα σε αυτό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν βγαίνεις έξω για να ικανοποιήσεις κάτι δικό σου αλλά για να προσφέρεις σε έναν άλλο άνθρωπο επειδή σε ενδιαφέρει αυτός ο άλλος άνθρωπος. Εάν δεν ξέρεις τι του αρέσει, βγαίνεις έξω για να προσφέρεις το άπλετο ενδιαφέρον σου προς τον άλλο άνθρωπο. 5
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 καλυτερα να πατε λουνα παρκ + μετα φαγητο !!! Bro I ain't rich
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ντίνο να θυμάσαι αυτά που σου έμαθα.... Εδώ τα θυμάμαι εγώ Ντίνο να κανονίσουμε μπυρίτσα να συνεχιστεί η ανταλλαγή συμβουλών και βαθύτατης γνώσης. Θα μιλήσουμε. Καλά να πάνε όλα με το κορίτσι θα περιμένουμε αναλυτικό report!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα