Dinos_12345 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ντίνο να θυμάσαι αυτά που σου έμαθα.... Εδώ τα θυμάμαι εγώ Ντίνο να κανονίσουμε μπυρίτσα να συνεχιστεί η ανταλλαγή συμβουλών και βαθύτατης γνώσης. Θα μιλήσουμε. Καλά να πάνε όλα με το κορίτσι θα περιμένουμε αναλυτικό report! Yes ma'am!
john_shadow Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 αν έχεις χιούμορ θα την πας στο κουκλάκι για ρομαντικό δείπνο Προφανώς και αστειεύομαι!!! (άσε που θα σου πιάσουν τον κώλο, στην κυριολεξία ίσως ) παρεμπιπτόντως νομίζω ότι το παιδί είπε ότι την ξέρει αρκετό καιρό την κοπέλα οπότε φαντάζομαι πάνω κάτω ξέρει τι της αρέσει.. 1
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Και αν το πράγμα προχωρήσει (γιατί απ΄ όσα κατάλαβα αυτός είναι ο σκοπός) όταν βαρεθεί ή κουραστεί να προσποιείται και αρχίσει να βγαίνει ο εαυτός του, θα λακίσει η άλλη επειδή "άλλαξε" και "παραγνωριστήκανε" και "θέλει λίγο το χρόνο της". Και καταλήγουν όλοι μια ζωή στο ψάξιμο επειδή άλλο είναι κι άλλο δείχνουν. Ωραία συμβουλή! Ρε μην χαρακωνεστε γύρω απ'τις απόψεις σας, αφήστε χώρο στη συζήτηση.Πότε δεν άφησα να υπονοηθεί πως πρέπει να κοροϊδέψεις τον άλλον. Είναι εντελώς εκτός των πιστεύω μου. Γενικά μιλάω και όχι απαραίτητα για σχέση. Νομίζω πως το ξεκαθάρισα από τη πρώτη στιγμή. Προσωπικά θεωρώ απίστευτα εγωιστική την άποψη "είμαι ο εαυτός μου". Αν ο εαυτός σου είναι ένας μαλακας και μισός, τις στιγμές που συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρωπους είναι καλύτερο να ΜΗΝ είσαι ο εαυτός σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. Γι αυτόν τον λόγο ο πολιτισμός έχει επιβάλει τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς. Οπού λίγο πολύ βάζουν φρένο στους"εαυτός μου" του καθενός. Ξεκαθαρίζω για τρίτη φορά πως δεν μιλάω για τις σχέσεις, εκεί τα πράγματα, αν έχεις ελάχιστη αντίληψη φαίνονται απ'την αρχή ή σχεδόν απ'την αρχή. Τα λάθη στις σχέσεις δεν γίνονται τόσο συχνά, επειδή ο άλλος/η έκρυψε το πραγματικό του πρόσωπο, αλλά επειδή εμείς τυφλωνομαστε από τον έρωτα ή την καβλα και δεν βλέπουμε μπροστά μας. Βέβαια, άποψή μου πάντα. Δεν λέω πως εχω το αλάθητο. Εντελώς φιλικά. 2
mclein Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Bro I ain't rich λουνα παρκ, μαλλι της γριας + μετα λυκαβηττο
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 καλυτερα να πατε λουνα παρκ + μετα φαγητο !!! Μόνο μην μπερδευτούν και τα κάνουν αντίστροφα αυτά! 1
katergaris79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ρε μην χαρακωνεστε γύρω απ'τις απόψεις σας, αφήστε χώρο στη συζήτηση. Πότε δεν άφησα να υπονοηθεί πως πρέπει να κοροϊδέψεις τον άλλον. Είναι εντελώς εκτός των πιστεύω μου. Γενικά μιλάω και όχι απαραίτητα για σχέση. Νομίζω πως το ξεκαθάρισα από τη πρώτη στιγμή. Προσωπικά θεωρώ απίστευτα εγωιστική την άποψη "είμαι ο εαυτός μου". Αν ο εαυτός σου είναι ένας μαλακας και μίσος, τις στιγμές που συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρωπους είναι καλύτερο να ΜΗΝ είσαι ο εαυτός σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. Γι αυτόν τον λόγο ο πολιτισμός έχει επιβάλει τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς. Οπού λίγο πολύ βάζουν φρένο στους"εαυτός μου" του καθενός. Ξεκαθαρίζω για τρίτη φορά πως δεν μιλάω για τις σχέσεις, εκεί τα πράγματα, αν έχεις ελάχιστη αντίληψη φαίνονται απ'την αρχή ή σχεδόν απ'την αρχή. Τα λάθη στις σχέσεις δεν γίνονται τόσο συχνά, επειδή ο άλλος/η έκρυψε το πραγματικό του πρόσωπο, αλλά επειδή εμείς τυφλωνομαστε από τον έρωτα ή την καβλα και δεν βλέπουμε μπροστά μας. Βέβαια, άποψή μου πάντα. Δεν λέω πως εχω το αλάθητο. Εντελώς φιλικά. Επειδή είμαστε ελαφρώς (έως πολύ) off το βάζω σε Αν ένας άνθρωπος είναι "ένας μαλάκας και μισός" για τον Α, μπορεί για τον Β να είναι "γαμώ τα παιδιά". Λέει κάπου ότι πρέπει να είναι αρεστός και στον Α; Και στην τελική: ποιος είναι ο Α; αν έχει δίκιο ο Β; Εγωιστικό, λοιπόν, είναι αυτό που λες εσύ (κι ο Α στην προκειμένη): το να "βάλει φρένο" κάποιος στον εαυτό του για να γίνει αρεστός και σ' εμένα και σ' εσένα και σε όλους. Άσε που εκτός από εγωιστικό είναι και ανέφικτο. Η άποψή μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να δείχνει αυτό που είναι και να "υποστεί τις συνέπειες" (είτε καλές, είτε κακές) αυτού που είναι. Αν θεωρεί ότι οι (για τον ίδιο) κακές είναι περισσότερες από τις καλές ας αλλάξει. Επειδή το θέλει μέσα του ο ίδιος όμως, όχι για να γίνει συμπαθής σε κάποιον άλλο. Και μόνιμα, όχι για τη διάρκεια ενός δείπνου. Στο μέτρο λοιπόν που είναι εφικτό, όποιος θωρεί ότι έχει κάποιο θέμα ας το αλλάξει μέσα του και μετά δε θα χρειάζεται να βάζει φρένο κάπου. Πάντα φιλικά.
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Επειδή είμαστε ελαφρώς (έως πολύ) off το βάζω σε Αν ένας άνθρωπος είναι "ένας μαλάκας και μισός" για τον Α, μπορεί για τον Β να είναι "γαμώ τα παιδιά". Λέει κάπου ότι πρέπει να είναι αρεστός και στον Α; Και στην τελική: ποιος είναι ο Α; αν έχει δίκιο ο Β; Εγωιστικό, λοιπόν, είναι αυτό που λες εσύ (κι ο Α στην προκειμένη): το να "βάλει φρένο" κάποιος στον εαυτό του για να γίνει αρεστός και σ' εμένα και σ' εσένα και σε όλους. Άσε που εκτός από εγωιστικό είναι και ανέφικτο. Η άποψή μου είναι ότι ο καθένας πρέπει να δείχνει αυτό που είναι και να "υποστεί τις συνέπειες" (είτε καλές, είτε κακές) αυτού που είναι. Αν θεωρεί ότι οι (για τον ίδιο) κακές είναι περισσότερες από τις καλές ας αλλάξει. Επειδή το θέλει μέσα του ο ίδιος όμως, όχι για να γίνει συμπαθής σε κάποιον άλλο. Και μόνιμα, όχι για τη διάρκεια ενός δείπνου. Στο μέτρο λοιπόν που είναι εφικτό, όποιος θωρεί ότι έχει κάποιο θέμα ας το αλλάξει μέσα του και μετά δε θα χρειάζεται να βάζει φρένο κάπου. Πάντα φιλικά. Τελευταίο οφ τοπικ από μένα. Μάλλον κατάλαβα που γίνεται η παρανόηση. Εγώ δεν ανέφερα πουθενά στο να γίνει αρεστός κάποιος. Εγώ αναφέρομαι στο να μην γίνεται βάρος στους υπόλοιπους. Λόγου χάρη δεν μπορεί κάποιος να παραγγείλει καφέ "ε, μωρή πιάσε έναν καφέ" επειδή είναι ο εαυτός του. Τυπικά μπορεί, ουσιαστικά όχι. Δεν μπορεί κάποιος να πει "οι παλιοπουστες που πιάνονται χέρι χέρι", επειδή είναι ο εαυτός του. Ούτε και να φωνάξει "τι μουνι είσαι εσύ" επειδή και πάλι είναι ο εαυτός του. Όλα τα παραπάνω τυπικά μπορεί να τα κάνει, ουσιαστικά καλό θα ήταν να μην τα κάνει και να τιθασευσει τον εαυτο του, κρατώντας τον για τον εαυτό του. Έχουμε πιάσει την ίδια έννοια από διαφορετικές άκρες. Εσύ λες πως δεν πρέπει να φρενάρεις αυτό που είσαι για να γίνεις αρεστός (απόλυτα θεμιτό). Εγώ υποστηρίζω πως πρέπει να φρενάρεις τον εαυτό σου, για να μην γίνεσαι κοπανος. Κατά τα άλλα, ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει πρόβλημά του. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από ANHLIKOS 1
ADHD Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ωιμε! Αυτο θα ηταν "πληγμα" για το γυναικειο "εγω" μου αλλα..δε ζουμε ολοι στην Αθηνα. (Οχι οτι δεν εχω δοκιμασει την εκει κουζινα.Δε θυμαμαι που πεφτει τι ) Επειδη σου αρεσουν τα burgers! Αρα καπως ετσι μετρας την επιτυχια του γυναικειου "εγω" σου? Κριμα.. :P Τωρα εδω που φτασαμε απο μπυρες στα παγκακια και τιποτα τετοια που λενε προτεινε και κανενα μερος στην επαρχια καλυτερα θα ειναι. Οσο για καποιους που λενε "να εισαι ο εαυτος σου" εγω προσωπικα εχω χασει επαφες με αρκετους/αρκετες επειδη ειμαι ο εαυτος μου και λεω οτι πιστευω στα μουτρα, χαζος και χωρις γνωμη δεν μπορω να το παιξω δυστυχώς, και αντίστοιχα εχω κρατήσει και ατομα για αυτο(εχω χασει περισσοτερους απο οσους κρατησα βεβαια αλλα i dont care ). Βεβαια ο TS μπορει να εχει καλυτερο χαρακτηρα και να πιασει αλλα δεν ειναι κακο να εισαι λιγο συγκρατημενος και ας το πουμε "στημενος" τις πρωτες φορες μεχρι να τεσταρεις τα νερα.
katergaris79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τελευταίο οφ τοπικ από μένα. Μάλλον κατάλαβα που γίνεται η παρανόηση. Εγώ δεν ανάφερα πουθενά στο να γίνει αρεστός κάποιος. Εγώ αναφέρομαι στο να μην γίνεται βάρος στους υπόλοιπους. Λόγου χάρη δεν μπορεί κάποιος να παραγγείλει καφέ "ε, μωρή πιάσε έναν καφέ" επειδή είναι ο εαυτός του. Τυπικά μπορεί, ουσιαστικά όχι. Δεν μπορεί κάποιος να πει "οι παλιοπουστες που πιάνονται χέρι χέρι", επειδή είναι ο εαυτός του. Ούτε και να φωνάξει "τι μουνι είσαι εσύ" επειδή και πάλι είναι ο εαυτός του. Όλα τα παραπάνω τυπικά μπορεί να τα κάνει, ουσιαστικά καλό θα ήταν να μην τα κάνει και να τιθασευσει τον εαυτο του, κρατώντας τον για τον εαυτό του. Έχουμε πιάσει την ίδια έννοια από διαφορετικές άκρες. Εσύ λες πως δεν πρέπει να φρενάρεις αυτό που είσαι για να γίνεις αρεστός (απόλυτα θεμιτό). Εγώ υποστηρίζω πως πρέπει να φρενάρεις τον εαυτό σου, για να μην γίνεσαι κοπανος. Κατά τα άλλα, ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει πρόβλημά του. Εγώ υπερασπίζομαι απλώς την τελευταία πρότασή σου. Ο καθένας ας κάνει ό,τι πραγματικά γουστάρει και ας υποστεί τις συνέπειες αυτού που είναι. Αν του αρέσει μια κοπέλα και της φωνάξει "τι μουνί είσαι εσύ" για την κοπέλα μπορεί να είναι τριμαλάκας αλλά για κάποιον από την παρέα του πιθανότατα θα χαρακτηριστεί ως "μάγκας". Όσο τον ενδιαφέρει να είναι μάγκας στην παρέα του θα συνεχίσει να το κάνει, όταν αποφασίσει όμως ότι θέλει να προσεγγίσει την κοπέλα που του αρέσει θα αλλάξει. Ως άνθρωπος θα αλλάξει όχι για μια στιγμή, κατάλαβες πώς το λέω. Τα προβλήματα ξεκινάνε ότι μπαίνουν οι μάσκες, όταν μπροστά την κοπέλα πει "Τι όμορφα που μυρίζει ο αέρας όταν είσαι στον χώρο" (και καταφέρει να τη "ρίξει") ενώ όταν είναι με την παρέα του και είναι ο εαυτός του πει σε μια άλλη "Τέτοιο πάτο δεν ξανάδα!". Δεν είναι τίμιο για καμία πλευρά αυτό.
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Να δώσω και μερικές ιδέες για ωραίες αυλές για ποτό μιας που για εστιατόρια είπατε ήδη: http://www.greekguide.com/gr/article/vgainoume-gia-poto-stis-agapimenes-mas-aules/e/494139493270 3
margaritagr Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αφου λετε για αυλες, να καταθεσω την προσφατη εμπειρια μου. Αμα λαχει στην Καλλιδρομιου στα Εξαρχεια. Υπεροχη αυλη, αρκετα καλο φαγητο, καλο σερβις. Εχει δυο καταστηματα στον ιδιο χωρο, ενα ελληνικο μεζεδοπωλειο κ ενα γαλλικο μπιστρο. Εμεις μεγαλη παρεα δωσαμε 20€ το ατομο με αρκετους μεζεδες και μπολικο κρασι (χυμα) 3
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 @Dinos_12345 Αφού την ξέρεις και σε ενδιαφέρει, ΜΗΝ την πας για φαγητό αναγκαστικά. Εξηγούμαι... Το καλύτερο είναι να κάνετε μαζί κάτι που της αρέσει. ας είναι dinner (εάν είναι του φαγητού), ποτό, βόλτα, ταινία, οτιδήποτε που να την ενδιαφέρει. Εάν δεν ξέρεις τι την ενδιαφέρει, να πάτε σε ένα μέρος που να έχει όσα λιγότερα για να εστιάσεις να την μάθεις, π.χ. έκθεση ζωγραφικής. Σε 20 λεπτά θα έχετε τελειώσει και μετά θα έχει αμήχανο καφέ (π.χ. σε παγκάκι) που είναι στο χέρι σου να οδηγήσει σε ένα από τα καλύτερα απογεύματα που είχε αλλά και να την μάθεις τι άτομο είναι, τι την ενδιαφέρει κτλ (χώρια ότι λόγω της έκθεσης θα έχετε αρκετά ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση μέσα από τα οποία μπορείς να μάθεις πολύ τον άλλο). Εάν ξέρεις τι της αρέσει, τότε όρμα σε αυτό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν βγαίνεις έξω για να ικανοποιήσεις κάτι δικό σου αλλά για να προσφέρεις σε έναν άλλο άνθρωπο επειδή σε ενδιαφέρει αυτός ο άλλος άνθρωπος. Εάν δεν ξέρεις τι του αρέσει, βγαίνεις έξω για να προσφέρεις το άπλετο ενδιαφέρον σου προς τον άλλο άνθρωπο.
Fotis13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ρε μην χαρακωνεστε γύρω απ'τις απόψεις σας, αφήστε χώρο στη συζήτηση. Πότε δεν άφησα να υπονοηθεί πως πρέπει να κοροϊδέψεις τον άλλον. Είναι εντελώς εκτός των πιστεύω μου. Γενικά μιλάω και όχι απαραίτητα για σχέση. Νομίζω πως το ξεκαθάρισα από τη πρώτη στιγμή. Προσωπικά θεωρώ απίστευτα εγωιστική την άποψη "είμαι ο εαυτός μου". Αν ο εαυτός σου είναι ένας μαλακας και μισός, τις στιγμές που συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρωπους είναι καλύτερο να ΜΗΝ είσαι ο εαυτός σου. Δεν σου φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι. Γι αυτόν τον λόγο ο πολιτισμός έχει επιβάλει τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς. Οπού λίγο πολύ βάζουν φρένο στους"εαυτός μου" του καθενός. Ξεκαθαρίζω για τρίτη φορά πως δεν μιλάω για τις σχέσεις, εκεί τα πράγματα, αν έχεις ελάχιστη αντίληψη φαίνονται απ'την αρχή ή σχεδόν απ'την αρχή. Τα λάθη στις σχέσεις δεν γίνονται τόσο συχνά, επειδή ο άλλος/η έκρυψε το πραγματικό του πρόσωπο, αλλά επειδή εμείς τυφλωνομαστε από τον έρωτα ή την καβλα και δεν βλέπουμε μπροστά μας. Βέβαια, άποψή μου πάντα. Δεν λέω πως εχω το αλάθητο. Εντελώς φιλικά. quoted for emphasis. O εαυτος σας (που κατα πασα πιθανοτητα ειναι και βαρετος )να ειστε σπιτι σας και στον πολυ στενο κυκλο σας .Εξω επικρατουν κανονες που οφειλειτε στοιχειωδως να τους τηρειτε . Αλλιως βρειτε μια σπηλια μπειτε μεσα και μην ξαναβγειτε . 3
katergaris79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 quoted for emphasis. O εαυτος σας (που κατα πασα πιθανοτητα ειναι και βαρετος )να ειστε σπιτι σας και στον πολυ στενο κυκλο σας .Εξω επικρατουν κανονες που οφειλειτε στοιχειωδως να τους τηρειτε . Αλλιως βρειτε μια σπηλια μπειτε μεσα και μην ξαναβγειτε . Αυτό που είστε σίγουροι πως όταν κάποιος είναι ο εαυτός του, δεν ακολουθεί τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς μάλλον πρέπει να το δείτε λίγο... Αναρωτιέμαι, μ' αυτά που διαβάζω, τι κάνουν μερικοί σπίτι τους... 1
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Να εξηγήσουμε πως με το "ο εαυτός μας" εννούμε να μην λες ψέματα και να λες ότι είσαι κάτι που δεν είσαι. Μην λες ότι είσαι δικηγόρος για να δειχθείς, ενώ είσαι μπραρίστα στο μικελ. Μην λες ότι ακούς blues lκα το παίζεις γνωστής ενώ ο δικός σου BB KING είναι ο Παντελίδης. You get my point 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα