Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το καλύτερο; Από γνωστό μου σεκιουριτά, έμαθα ότι κάθε 3(!) μήνες θέλει ανανέωση τα χαρτιά με 280€ κόστος......

Δημοσ.

Και το καλύτερο; Από γνωστό μου σεκιουριτά, έμαθα ότι κάθε 3(!) μήνες θέλει ανανέωση τα χαρτιά με 280€ κόστος......

Μάλλον ο γνωστός σου είναι εκτός τόπου και χρόνου,τα χαρτιά θέλουν ανανέωση κάθε 5 χρόνια και το κόστος είναι τα παράβολα και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ακόμα και να μπείς σε αυτήν την διαδικασία πρέπει να σταθείς τυχερός να σε πάνε σε καλό πόστο αλλά και κοντά στο σπίτι σου.Το πρόβλημα δεν σταματάει εκεί,το πιθανότερο είναι να μην σου κολλάνε όλα τα ένσημα,να πληρώνεσαι καθυστερημένα 1-2 μήνες μετά και να μην παίρνεις ολα τα δώρα.Επίσης μπορεί να δουλεύεις 12ωρο για χρήματα που θα έπρεπε να παίρνεις στο 8ωρο.Δουλεύεις βάσει προγράμματος,οποιαδήποτε αργία,Πάσχα,Χριστούγεννα,ΣΚ,τα πάντα και βράδια.Πολλές εταιρίες δεν πληρώνουν τις αργίες,σαν να δουλεύεις καθημερινή,η 1 είναι χειρότερη απο την άλλη.Αδειες δίνουν όποτε θέλουν.

Η δουλειά αυτή(ο Θεός να την κάνει) δεν έχει σωματική κούραση αλλά κυρίως ψυχολογική.Ρώτα κάποιον που δουλεύει να σου πεί.Χρήματα απο 500€-700€.

Δεν νομίζω ο,τι είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε όλα,για καλή μου τύχη είμαι σε εταιρεία που πληρώνει και δώρα και υπερωρίες και δεν μας αφήνει ποτέ απλήρωτους εκτός από το κλασσικό που είμαστε 1 μήνα μέσα.

Για αργίες κτλπ ναι οκ..εκεί δουλεύεις και παίζει να δουλεύεις και σε όλες τις αργίες και άλλοι να ρεπάρουν.

Η δουλειά αυτή είναι χαμαλίκι θα πίασεις πολλές φορές τον εαυτό σου να αισθάνεται πως χαραμίζεται,η κούραση είναι και σωματική και ψυχολογική ανάλογα σε τι πόστο εργάζεσαι,εγώ είμαι σε νοσοκομείο για παράδειγμα. 

Τα χρήματα ανάλογα με τα μεροκάματα που κάνεις,βραδινά η εταιρεία που είμαι δεν πληρώνει ούτε αργίες.
Μαξ τον μήνα παίρνω 550 με 600 εκεί.
  • Like 1
Δημοσ.

Χαχα...Η άδεια έχει ισχύ για 5 χρόνια.Μήπως σου είπε πως χρειάζεται περίπου 3 μήνες μετά την κατάθεση δικαιολογητικών για να βγεί η άδεια;

• Like 1
Δημοσ.

Μείνε μακρυά, 

Έχω γείτονα του επαγγέλματος, πραγματικά η δουλειά είναι μια κόλαση.

Καταρχάς θα σκάσεις ένα κάρο λεφτά για την άδεια.

Μετά θα δουλεύεις όποτε γουστάρει η εταιρία που εργάζεσαι και αν σου αρέσει, αν όχι στο καλό και παίρνουν άλλο.

Τέλος ο μισθός, πραγματικά ανέκδοτο. Ντελιβερας με tips βγάζει περισσότερα και μάλιστα οι εταιρίες Security που πληρώνουν στην ώρα τους υπαλλήλους ζήτημα να είναι 2-3 σε ολόκληρη την χώρα. Οι υπόλοιπες θα σε έχουν στο περίμενε. 

Γενικά μην μπεις στον κόπο να ασχοληθείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το που τους παραπονεθείς για κάποιο θέμα 1-2, την 3η το πολύ σε διώχνουν.Το ίδιο αν κάνεις κάποιο παράπτωμα 2η η 3η φορά.Αν είναι σοβαρό,πχ να σε πάρει ο ύπνος σε στατική φύλαξη έφυγες με την 1η,εκτός και αν σου την χαρίσουν και δεν σε αναφέρουν.Επίσης σε διώχνουν για πλάκα αν σου τύχει κάποιο περιστατικό,πχ ληστεία και δεν χειριστείς σωστά την περίπτωση,η αν φανεί οτι δεν έκανες κάποιο απο τα καθήκοντά σου σωστά.Οτιδήποτε κάνεις το οποίο θα έχει αρνητική επίπτωση στον πελάτη την πληρώνεις.Οπου σε στείλει η εταιρία κάνεις οτι απαιτεί ο πελάτης αλλιώς φεύγεις και φέρνουν άλλον.

Υπάρχουν φυλάξεις αρκετά ασφαλείς,πχ μέσα σε κτίριο κλειδωμένο με συναγερμούς,κάμερες κλπ και άλλες στην μέση του πουθενά κάπου ερημικά εκτεθειμένος που κινδυνεύεις άμεσα,εκεί ρισκάρεις,αν φυλάς κάτι αξίας και είναι θέμα χρόνου να σου την πέσουν.Εχουν συμβεί περιστατικά που σκότωσαν τον φύλακα,στην καλύτερη τον έδεσαν και τον φίμωσαν.Δεν τους ενδιαφέρει,ο φύλακας είναι αναλώσιμος.Αν ειδικά είσαι μόνος ακόμα χειρότερα.

Μόνο τους συγγενείς και τους ρουφιάνους έχουν σε υπόληψη οπως πχ στα θέματα άδειας.

Βασίζονται στην ανάγκη που έχεις,όσο μεγαλύτερη τόσο χειρότερα για εσένα.Ταυτόχρονα έχουν την απαίτηση να είσαι τυπικός,ευγενικός και με σωστή εμφάνιση,ξυρισμένος κλπ.

Υπάρχουν φυλάξεις σχετικά ξεκούραστες,άλλες που έχουν μέτριες απαιτήσεις και άλλες που είναι βασανιστήριο,πχ εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες και όρθιος.

2-3 εταιρίες είναι τυπικές στην πληρωμή,στα ένσημα,στα δώρα,στην άδεια και στο επίδομα άδειας και στις προσαυξήσεις αργιών και νύχτας αλλά μέχρι εκεί.Στα υπόλοιπα είναι οι ίδιες με τις άλλες.Απο εκεί και πέρα το χάος...

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ο,τι είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σε όλα,για καλή μου τύχη είμαι σε εταιρεία που πληρώνει και δώρα και υπερωρίες και δεν μας αφήνει ποτέ απλήρωτους εκτός από το κλασσικό που είμαστε 1 μήνα μέσα.

Για αργίες κτλπ ναι οκ..εκεί δουλεύεις και παίζει να δουλεύεις και σε όλες τις αργίες και άλλοι να ρεπάρουν.

Η δουλειά αυτή είναι χαμαλίκι θα πίασεις πολλές φορές τον εαυτό σου να αισθάνεται πως χαραμίζεται,η κούραση είναι και σωματική και ψυχολογική ανάλογα σε τι πόστο εργάζεσαι,εγώ είμαι σε νοσοκομείο για παράδειγμα.

Τα χρήματα ανάλογα με τα μεροκάματα που κάνεις,βραδινά η εταιρεία που είμαι δεν πληρώνει ούτε αργίες.

Μαξ τον μήνα παίρνω 550 με 600 εκεί.

Οταν λες υπερωρίες εννοείς οτι αν υπερβείς τις 40 ώρες την εβδομάδα η κάθε ώρα παραπάνω να μετράει ως υπερωρία η οποία είναι +75%;(Η μήπως+25%);Γιατί αυτό είναι το σωστό.Αλλά δυστυχώς μάλλον εννοείς οτι σου πληρώνει τις υπερωρίες σαν κανονικές ώρες.

Μ@@@@ία που δεν σε πληρώνουν αργίες και βράδια.Η αργία,πχ Κυριακή στάνταρ η κάποια άλλη επίσημη είναι +75%,αν το ημερομισθιό σου είναι 23€ γίνεται 40,25.Η νυχτερινή προσαύξηση είναι +25%.Τα 23€ γίνονται 28,75.Και σας έχει και 1 μήνα μέσα;

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.

Και για ποιο λογο να συμβουν ολα αυτα τα αρνητικα ? Μπορει ο αλλος να δουλευει σεκιουριτυ σε εργοστασιο , σε σουπερμαρκετ , σε νοσοκομειο...

• Like 1
Δημοσ.

Και για ποιο λογο να συμβουν ολα αυτα τα αρνητικα ? Μπορει ο αλλος να δουλευει σεκιουριτυ σε εργοστασιο , σε σουπερμαρκετ , σε νοσοκομειο...

Δεν νομίζω πως υπάρχει φύλαξη χωρίς κάποιες ιδιοτροπίες-απαιτήσεις του πελάτη που δεν έχεις ευθύνες.Ειδικά σε κάποιο εργοστάσιο.Πχ αν γίνει καποια ζημιά και δεν έχεις κάνει το προβλεπόμενο περίπολο το οποίο θα μπορόυσε να αποτρέψει την ζημιά σε έδιωξαν,γιατί ο πελάτης θα μεταφέρει το συμβάν στην εταιρία.

Δεν λέω οτι θα γίνουν όλα τα αρνητικά,1 μόνο φτάνει.Θέλουν να κάνεις αυτά που απαιτεί ο πελάτης που πολύ συχνά δεν είναι μέσα στα καθήκοντά σου.

Οσο απλή μοιάζει σε μερικούς αυτή η δουλειά,τόσο σκ@@@@@@@@ειά είναι.

Ξέρω,δεν τα γράφω στην τύχη...

• Like 1
Δημοσ.

Σε νοσοκομείο θεωρείς πως είναι εύκολο πόστο ? έχεις πάει σε μια εφημερία να δεις τι γίνεται ? 

Υ.Γ Anticamber ξέρω τι παίζει με νυχτερινά και αργίες αλλά άστο καλύτερα κάνω και πολλά νυχτερινά μη μου το θυμίζεις :P  ένα μήνα μέσα είναι το κλασσικό για εταιρείες.

Ένα θετικό πάει να γίνει που βγάζουν τα ιδιωτικά συνεργεία από τα νοσοκομεία,τέρμα τα 12ωρα , τα 16ωρα,πενθήμερο και 8ωρο..βέβαια η φάση μυρίζει "βύσμα" αλλά θα το ζήσουμε..

• Like 1
Δημοσ.

Μείνε μακρυά, 

Έχω γείτονα του επαγγέλματος, πραγματικά η δουλειά είναι μια κόλαση.

Καταρχάς θα σκάσεις ένα κάρο λεφτά για την άδεια.

Μετά θα δουλεύεις όποτε γουστάρει η εταιρία που εργάζεσαι και αν σου αρέσει, αν όχι στο καλό και παίρνουν άλλο.

Τέλος ο μισθός, πραγματικά ανέκδοτο. Ντελιβερας με tips βγάζει περισσότερα και μάλιστα οι εταιρίες Security που πληρώνουν στην ώρα τους υπαλλήλους ζήτημα να είναι 2-3 σε ολόκληρη την χώρα. Οι υπόλοιπες θα σε έχουν στο περίμενε. 

Γενικά μην μπεις στον κόπο να ασχοληθείς.

σαν ντελιβερας πρέπει να γνωρίζεις τις διευθύνσεις κτλ, ακόμα και μηχανάκι δικό σου να χεις χωρίς προϋπηρεσία δεν σε περνούν με τπτ ενώ security μονό άδειά χρειάζεσαι οκ δεν είναι ζάχαρη άλλα είναι αρκετά καλύτερες οι συνθήκες ούτε βροχή ούτε κρύο τρως... γιαυτό και σκεφτικά να γίνω bodyguard :-D

Δημοσ.

φίλε αν δεν έχεις κάπου συγκεκριμένα να πας μετα οταν βγείς δεν αξήζει πρέπει να έχεις κάποιον γνωστό να σε πάρει αλλιώς άστο 

σαν ντελιβερας πρέπει να γνωρίζεις τις διευθύνσεις κτλ, ακόμα και μηχανάκι δικό σου να χεις χωρίς προϋπηρεσία δεν σε περνούν με τπτ ενώ security μονό άδειά χρειάζεσαι οκ δεν είναι ζάχαρη άλλα είναι αρκετά καλύτερες οι συνθήκες ούτε βροχή ούτε κρύο τρως... γιαυτό και σκεφτικά να γίνω bodyguard :-D

ρε για να γίνεις bodyguard πρέπει να έχεις 3-4 χαρτιά απο πολεμικές τέχνες και μεγάλη προϋπηρεσία δεν θα φορέσεις γυαλί μαύρο κουστούμι και είσαι ράμπο να ξες  

Δημοσ.

ρε για να γίνεις bodyguard πρέπει να έχεις 3-4 χαρτιά απο πολεμικές τέχνες και μεγάλη προϋπηρεσία δεν θα φορέσεις γυαλί μαύρο κουστούμι και είσαι ράμπο να ξες

Καλώς ή κακώς πολλοί εργοδότες που χρειάζονται προστασία υψηλών προσώπων, μένουν μόνο στο φαίνεσθαι. Δηλαδή όγκος, ύψος, μούρη.

Είχε έρθει αρχιεκπαιδευτης μου από το Ισραήλ να κάνει δεκαήμερο σεμινάριο Vip και για κάποιες μέρες μας ζήτησε να τον βοηθήσουμε με τους υποψήφιους.

Για να μην τα πολυλογώ το 70% δεν ξέραν που πάνε τα τέσσερα. Ούτε μια σωστή γροθιά. Απλά πήγαιναν με τον ογκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...