bilya Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σαν την ελεύθερη ωρα δεν έχει....το κουλούρι δεν πιανει μια μπροστά τους 8
michalisv Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτό. Ειδικά όταν από πίσω κρύβονται συμφέροντα, είτε κλικ είτε... μαγαζάκια «βιολογικών» και λοιπών προϊόντων. Απλά για κάποιους, η δίωξη τέτοιων πρακτικών αποτελεί... καταπάτηση ελευθερίων και λοιπά χαριτωμένα. Από όσα λίγα είδα ο Γαβράς στο εμβολιοφοβικό του γκρουπακι στο φουμπου έχει λυσσάξει. Μάλλον όπου να'ναι θα τον δούμε και αυτόν σε παρόμοιο άρθρο. Ο Γαβράς εχει την ομάδα "εμβόλια απειλή ή βοήθεια;"Απο τι διαβασα ο συγκεκριμένος εχει κατάστημα με bio εναλλακτικά κτλ και γι'αυτό κάνει την προπαγάνδα εναντίων των εμβολίων.Πάντως επειδή είναι κλειστή ομάδα δεν μπορώ να δω τι γράφει δυστυχώς για να γελάσω(ή να κλάψω)...
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η συγκεκριμενη ψευδη ειδηδη οτι τα φαρμακα/εμβολια οδηγουν σε ασθενιες ωστε στο μελλον να παρεις αλλα φαρμακα/εμβολια για να γιατρευτεις... Κανεις δεν μπορει να ξερει αν, και ποσο ψευδη ειναι. Ποιος ξερει ποια φαρμακοβιομηχανια ανακαλυψε την ειδηση και την κυνηγισε.. Μπορει και οχι. Μπορει να ειναι 100% μπαρουφες για να προωθηθει η ομοιοπαθητικη κλπ εναλλακτικες ιατρικες. Δεν ξερω. Κανεις μας δεν ξερει..
groot Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ωραίο επιχείρημα... Δεν ξέρουμε ποιος κυνήγησε την είδηση, άρα η είδηση (μπορεί και να) είναι αληθινή. Με τέτοιες επιδόσεις στα άλματα, το έχεις το grand canyon. 4
redhotstef Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ωραίο επιχείρημα... Δεν ξέρουμε ποιος κυνήγησε την είδηση, άρα η είδηση (μπορεί και να) είναι αληθινή. Με τέτοιες επιδόσεις στα άλματα, το έχεις το grand canyon. Την ταινια με τον τομ κρουζ που ηταν ενα εμβολιο και ενα αντιδοτο πρωταγωνιστες... Δεν θυμαμαι τιτλο. Που ξερεις;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Την ταινια με τον τομ κρουζ που ηταν ενα εμβολιο και ενα αντιδοτο πρωταγωνιστες... Δεν θυμαμαι τιτλο. Που ξερεις; Mission: Impossible II ηταν η ταινία 1
parlapipas25 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πλεον με τοση παραπληροφορηση που παιζει στο internet καλυτερα να βλεπεις mega(ναι καλα ακουσατε MEGA) Μου φαινεται οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ακομα ετοιμος να διαχειριστει το αγαθο της απολυτης ελευθεριας. 2
idomeneas7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το κουλούρι είναι διάδοση ψευδών ειδήσεων To Κουλουρι ειναι καθαρα χιουμοριστικο οπως το Onion. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πλεον με τοση παραπληροφορηση που παιζει στο internet καλυτερα να βλεπεις mega(ναι καλα ακουσατε MEGA) Μου φαινεται οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ακομα ετοιμος να διαχειριστει το αγαθο της απολυτης ελευθεριας. Και εδώ προκύπτει μια άλλη ερώτηση. Μήπως η απόλυτη ελευθερία δεν είναι τόσο καλή τελικά;
Gtr34 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει έλεγχος και όλων αυτών το σκευασμάτων, που παρουσιάζουν θεραπευτικές ιδιότητες για πάσα νόσο και πάσα "μαλακίαν", και αποπροσανατολίζουν το καταναλωτή από τις μεθόδους της κλασικής ιατρικής. Τα περισσότερα από αυτά, φέρουν απλά τη γνωστοποίηση του Ε.Ο.Φ, που σημαίνει ότι δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος. 1
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τι συζητάμε, εδώ και 8-9 χρόνια ο Βαγγέλης Μερισιώτης "νοσηλεύεται" στον Ευαγγελισμό, παγωμένος στα 28 του χρόνια και την ανάγκη για 40 φιάλες αίματος. Δεν μιλάμε καν για μια κουβέντα του στυλ "τι μας κάνουν τα εμβόλια", "διαδγιόστε!11!!!" κτλ. Απλή αναζήτηση να δεις ότι η "είδηση" παίζει από το 2007-08. Τα βλακό-βλοξ την αναπαράγουν, απτόητα, κι από εκεί περνάει στο facebook. Ε, κάθε δέκα-δεκαπέντε μέρες, θα βρεθούν 2-3 γνωστοί να μας καλέσουν να δείξουμε ανθρωπιά, κτλ., κτλ. Είναι σύνθετο φαινόμενο, πέραν της ημιμάθειας και της συνομωσιολογίας, της ανάγκης να φορτώσουμε τα χάλια μας κάπου, οπουδήποτε, να βρούμε οχτρούς που μας ζουλεύουν κτλ., κτλ., σε ορισμένες περιπτώσεις έχουμε να κάνουμε με πλήρη κατάπτωση της λογικής. Παίζει ρόλο και το ότι ιστορικά/πολιτισμικά ο άνθρωπος είναι εκπαιδευμένος να δίνει βαρύτητα στο γραπτό λόγο (verba volant, scripta manent) οπότε αν το δει "γραμμένο", υποσυνείδητα αποκτά αξία. Αλλά, και πάλι, ούτε ένα στοιχειώδες τσεκάρισμα... Από αυτή την είδηση που με έχουν κακοχαρακτηρίσει "πολλά" άτομα στο facebook επειδή όποτε την βλέπω στον τοίχο τους, βάζω παράθεση την πραγματικότητα από κάτω. Εμ είναι ηλίθιοι και δεν ασχολούνται με το θέμα, ΔΕΝ τους κάνει εντύπωση το ίδιο όνομα από το 2004-2005(?), εμ τους κακοφαίνεται κιόλας...
Finn Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Έχω βαρεθεί να βλέπω μπροστά μου στο facebook posts τύπου "Βόμβα μεγατόνων", "Πάγωσε όλη η Ευρώπη", "Εχεσαν μουσουλμάνοι μέσα σε εκκλησία" και ο μέσος εγκεφαλικά νεκρός Έλληνας αμέσως να τρέξει να κοινοποιήσει και να σχολιάσει. Υπάρχει ελπίδα τελικά ; 5
De@th L0rd Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Έχω βαρεθεί να βλέπω μπροστά μου στο facebook posts τύπου "Βόμβα μεγατόνων", "Πάγωσε όλη η Ευρώπη", "Εχεσαν μουσουλμάνοι μέσα σε εκκλησία" και ο μέσος εγκεφαλικά νεκρός Έλληνας αμέσως να τρέξει να κοινοποιήσει και να σχολιάσει. Υπάρχει ελπίδα τελικά ; 1) Κλαίω κ γελάω μαζί 2) Για τον ΜΕΣΟ έλληνα, δε νομίζω να υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις