NakataYoshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, βρίσκομαι 1 εξάμηνο μακριά πριν έρθει η ώρα της πρακτικής μου εργασίας. Ωστόσο στην πόλη που σπουδάζω μου ζήτησαν να συνεργαστώ από τώρα με ένα digital marketing agency ως backend developer πάνω σε ενα ASP.NET CMS. Είναι το πρώτο μου "επάγγελμα", αλλά έχω μια αρκετά καλή προσωπική εμπειρία με το web και τη C#. Μου υποσχέθηκαν ότι μέχρι να έρθει η ώρα της πρακτικής (για την οποία έχουν φροντίσει από τώρα) να μην περιμένω την πρόσληψη. Άρα δεν παραμένει να είναι επάγγελμα, αλλά ένα είδος συνεργασίας με ότι αυτό συνεπάγεται. . . Από τη στιγμή που θα τους κοστίζω όσο με πληρώνουν (για όσους δεν κατάλαβαν :-P), τι να απαντήσω στην μαγική ερωτησούλα του: " Με πόσα είσαι ευχαριστημένος για να κάτσεις μακριά από το σπίτι σου όλο το καλοκαίρι και να δουλεύεις 6ωρο πενθήμερο; " Αργά ή γρήγορα θα μου κάνουν την ερώτηση αυτή, και δεν έχω ιδέα τι να τους απαντήσω! Μεταξύ μας μου αρέσει πολύ αυτό που θα κάνω εκεί πέρα. Απλά δεν είναι το θέμα και τόσο τα λεφτά, όσο το τι γνώση παραπάνω θα εξορύξω και πόσες ώρες προϋπηρεσίας θα αποκτήσω μπαίνοντας παράλληλα στην αγορά έστω και ανεπίσημα. Αλλά μην με πιάσουν και σκλάβο στην τελική... Και οι δύο σκοπεύουμε σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία πάντως μετά από ήδη μια εβδομάδα εργασίας μου στο χώρο εκεί!
saxos55 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 μου ζήτησαν να συνεργαστώ από τώρα με ένα digital marketing agency ως backend developer πάνω σε ενα ASP.NET CMS. Στη μάνα σου το πες; 7
sundance_kid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πες μου οτι η εταιρεία δεν είναι Θεσσαλονίκη. 3
NakataYoshi Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Πες μου οτι η εταιρεία δεν είναι Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να πω! (αλλά όχι) 1
arxangelos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 αναλογα τι εμπειρια εχεις τι μπορεις να προσφερεις αλλα και το ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σου στην εταιρια, τι μισθο να ζητησεις, ειναι πολυ γενικο. οταν ο βασικος μισθος ειναι 4000-5500 χιλιαρικα για ενα BACK-END developer ποσα να ζητησεις δεν ξερω... πες 1500 ευρο και εισαι κομπλε
Grim Ripper Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν είναι 8ωρο πενθήμερο; 6 μήνες πρακτική, σωστά;
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, βρίσκομαι 1 εξάμηνο μακριά πριν έρθει η ώρα της πρακτικής μου εργασίας. Ωστόσο στην πόλη που σπουδάζω μου ζήτησαν να συνεργαστώ από τώρα με ένα digital marketing agency ως backend developer πάνω σε ενα ASP.NET CMS. Είναι το πρώτο μου "επάγγελμα", αλλά έχω μια αρκετά καλή προσωπική εμπειρία με το web και τη C#. Μου υποσχέθηκαν ότι μέχρι να έρθει η ώρα της πρακτικής (για την οποία έχουν φροντίσει από τώρα) να μην περιμένω την πρόσληψη. Άρα δεν παραμένει να είναι επάγγελμα, αλλά ένα είδος συνεργασίας με ότι αυτό συνεπάγεται. . . Από τη στιγμή που θα τους κοστίζω όσο με πληρώνουν (για όσους δεν κατάλαβαν :-P), τι να απαντήσω στην μαγική ερωτησούλα του: " Με πόσα είσαι ευχαριστημένος για να κάτσεις μακριά από το σπίτι σου όλο το καλοκαίρι και να δουλεύεις 6ωρο πενθήμερο; " Αργά ή γρήγορα θα μου κάνουν την ερώτηση αυτή, και δεν έχω ιδέα τι να τους απαντήσω! Μεταξύ μας μου αρέσει πολύ αυτό που θα κάνω εκεί πέρα. Απλά δεν είναι το θέμα και τόσο τα λεφτά, όσο το τι γνώση παραπάνω θα εξορύξω και πόσες ώρες προϋπηρεσίας θα αποκτήσω μπαίνοντας παράλληλα στην αγορά έστω και ανεπίσημα. Αλλά μην με πιάσουν και σκλάβο στην τελική... Και οι δύο σκοπεύουμε σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία πάντως μετά από ήδη μια εβδομάδα εργασίας μου στο χώρο εκεί! Νομίζω είσαι αρκετά αισιόδοξος! Καλά κάνεις βέβαια αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα σου κάνουν αυτή την ερώτηση! 1
arxangelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 τι ακριβώς κάνει καποιος τετοιος developer? Ειναι αυτός που θα δοκιμάσει κ θα γράψει APIs και Web services που θα τρέξουν στους server, στην βάση δεδομένων, γενικά είναι ο εγκέφαλος ενός site.Ειναι αυτός που θα στρώσει ένα σωστό υπόβαθρο για να έρθει ο front end developer και να κάνει αυτά που θα του ζητήσει η εταιρία. 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 οταν ο βασικος μισθος ειναι 4000-5500 χιλιαρικα για ενα BACK-END developer ποσα να ζητησεις δεν ξερω... waaaaaaaaaat Αν αυτός είναι βασικός μισθός για junior back-end dev παρατάω τα πάντα και ξεκινάω .NET (ή PHP ή δεν ξέρω τι θέλουν συνήθως). 1
bedazzled Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μάλλον ο φίλος μπέρδεψε την Ελλάδα με την Ελβετία. 2
arxangelos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν μιλούσα για Ελλάδα, έξω όπου κ να πας τόσα θα πάρεις αλλά θα δουλεύεις 12 ώρες την μέρα
ParhsG Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 αναλογα τι εμπειρια εχεις τι μπορεις να προσφερεις αλλα και το ποσο σημαντικη ειναι η παρουσια σου στην εταιρια, τι μισθο να ζητησεις, ειναι πολυ γενικο. οταν ο βασικος μισθος ειναι 4000-5500 χιλιαρικα για ενα BACK-END developer ποσα να ζητησεις δεν ξερω... πες 1500 ευρο και εισαι κομπλε trolling?
jemadux Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 απορία ι .. γιατι C# και οχι κατι αλλο ;; γιατι πρεπει να ειμαστε πισω απο τον κλειστο κωδικα ;;; πες μου εναν σοβαρο ανθρωπο που θα καθισει να χρησιμοποειησει ενα προγραμμα για να τρεχει μονο ο ΙΕ και οχι ο firefox ή chrome ...
Pa0ki Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Νομίζω είσαι αρκετά αισιόδοξος! Καλά κάνεις βέβαια αλλά εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα σου κάνουν αυτή την ερώτηση! +1 Πιστεύω θα σου πουν κάτι του στυλ "τόσα είναι και αν σου αρέσει" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα