perfcell Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Συντομη ερωτηση. Επικοινωνω με ενα καταστημα που βρισκεται σε αλλη πολη. Κανω τηλεφωνικη παραγγελια ενος κινητου. Ως τροπο πληρωμης επιλεγω καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο. Μπορω να ειμαι σιγουρος οτι θα το στειλουν; Με καλυπτει κατι; Αν δεν το στειλουν ποια ειναι η επομενη μου κινηση; 1
afairesths Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Λογικα η επομενη σου κινηση ειναι καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη με αποδειξεις. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2016 από afairesths
zio10 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν μιλάμε για κανονικό κατάστημα δεν θα χρειαστεί...αν μιλάμε για καμιά σελίδα στο fb δεν ξέρω! 1
perfcell Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 @zio10 για κανονικο καταστημα λεω. απο skoutz συγκεκριμενα. 1
overpower Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 @zio10 για κανονικο καταστημα λεω. απο skoutz συγκεκριμενα. Γιατι δεν επιλεγεις αντικαταβολη?
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί και σε περίπτωση στραβής...εσύ έχεις απόδειξη πληρωμής (την τράπεζα) ενώ αυτός θα έπρεπε να έχει την απόδειξη αποστολής (courier ή ανάλογο).Άρα τον τρέχεις άνετα.Μαγαζιά δεν κάνουν τέτοιες παπάτζες....αν και καλύτερα να το αγοράσεις αντικαταβολή... (σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κτλ κτλ και σε καθυστερουν να μην τους έχεις δώσει τα χρήματα σου μέσω τράπεζας ) 1
perfcell Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 @overpower @cosmos000 τους πηρα τηλ και ειπαν οτι εχουν διαθεσιμο και με το που ενημερωθει το συστημα με τα χρηματα θα μου το αποστειλλουν. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. σε περιπτωση αγορας απο τις αγγελιες του insomnia, αν συμβει κατι αντιστοιχο εκει τι κανουμε;
cosmos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αγορά από ιδιώτη πάντα χέρι με χέρι..να το ελέγχεις το πράγμα. Εκτός και αν είναι από καμιά πλατφόρμα τύπου ebay/amazon που είσαι διασφαλισμένος εκεί.
Mau-Maus Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) @overpower @cosmos000 σε περιπτωση αγορας απο τις αγγελιες του insomnia, αν συμβει κατι αντιστοιχο εκει τι κανουμε; Κλαίμε τα λεφτά μας Επεξ/σία 18 Μαΐου 2016 από Mau-Maus 2
Razor333 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 @overpower @cosmos000 τους πηρα τηλ και ειπαν οτι εχουν διαθεσιμο και με το που ενημερωθει το συστημα με τα χρηματα θα μου το αποστειλλουν. ευχαριστω για τις συμβουλες σας. σε περιπτωση αγορας απο τις αγγελιες του insomnia, αν συμβει κατι αντιστοιχο εκει τι κανουμε; Δεν αγοραζουμε με καταθεση στον λογαριασμο καποιου που δεν ξερουμε; Στα καταστηματα ενα τηλεφωνο πριν βαλεις τα λεφτα για επιβεβαιωση της διαθεσιμοτητας ειναι αρκετο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν λες ότι είναι από το skroutz εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο γιατί το skroutz κατ'εμέ λειτουργεί ως "φίλτρο" σαβούρας γιατί για να μπεις στο skroutz πρέπει να έχεις επιχείρηση, με υποδομές, ηλεκτρονικό κατάστημα, πιστοποιήσεις κ.ο.κ. Οπότε αν θες την άποψη μου δεν πιστεύω να χρειαστεί να ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα