Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως σε όσες δημόσιες υπηρεσίες έχω πάει, δε χρησιμοποιούν τυφλό, χρησιμοποιούν το σύστημα του αετού, μάλλον κάτι ξέρουν παραπάνω.

Δημοσ.

εγώ θέλω να μάθω να γράφω και να μιλάω ταυτόχρονα στο διπλανό μου για φιγούρα χωρίς να κάνω λάθος.. ας είναι και με μισό δάκτυλο αλλά δέν γίνεται θέλει και τα 5..

θα το παίξω μην μου μιλάτε.. είμαι busy and important

Δημοσ.

Εγώ έμαθα πληκτρολογώντας το "how do you turn this on" στο Age of Empires 2 και μετά γράφοντας σε λίστα στο yahoo κείμενα. Θεμα εξάσκησης είναι.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ θέλω να μάθω να γράφω και να μιλάω ταυτόχρονα στο διπλανό μου για φιγούρα χωρίς να κάνω λάθος.. ας είναι και με μισό δάκτυλο αλλά δέν γίνεται θέλει και τα 5..

θα το παίξω μην μου μιλάτε.. είμαι busy and important

Να μιλάς και να γράφεις συγχρόνως είναι δύσκολο. Δύσκολα μπορεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος  να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. 

Δημοσ.

Να μιλάς και να γράφεις συγχρόνως είναι δύσκολο. Δύσκολα μπορεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος  να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. 

Για τον αντρικό εγκέφαλο μάλλον μιλάς, ο γυναικείος κάνει και 2 και 3 και 4 (άμα λαχει) πράγματα ταυτόχρονα. Και είναι κάτι που θαυμάζω.

Δημοσ.

Για τον αντρικό εγκέφαλο μάλλον μιλάς, ο γυναικείος κάνει και 2 και 3 και 4 (άμα λαχει) πράγματα ταυτόχρονα. Και είναι κάτι που θαυμάζω.

ναι.. οδηγάνε, πληκτρολογούν στο κινητό μήνυμα, κοιτάνε τα νύχια τους και σκέφτονται τί να αγοράσουν την επόμενη που θα κατέβουν στα μαγαζιά.. ο αντρικός εγκέφαλος θα πληρώσει φυσικά και για το αμάξι και για όλα τα υπόλοιπα.. 

Λοιπόν θα βάλω πρόγραμμα να εξασκηθώ.. τώρα που θα ξαναρχίσω προγραμματισμό και χτυπάω κώδικα όλη μέρα είναι ευκαιρία..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...