angmar Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως σε όσες δημόσιες υπηρεσίες έχω πάει, δε χρησιμοποιούν τυφλό, χρησιμοποιούν το σύστημα του αετού, μάλλον κάτι ξέρουν παραπάνω.
techm Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Προσωπικά,έχω μάθει να γράφω χρησιμοποιώντας μόνο δύο δάχτυλα από κάθε χέρι.
skotsezos2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εγώ θέλω να μάθω να γράφω και να μιλάω ταυτόχρονα στο διπλανό μου για φιγούρα χωρίς να κάνω λάθος.. ας είναι και με μισό δάκτυλο αλλά δέν γίνεται θέλει και τα 5.. θα το παίξω μην μου μιλάτε.. είμαι busy and important
Belisarius Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εγώ έμαθα πληκτρολογώντας το "how do you turn this on" στο Age of Empires 2 και μετά γράφοντας σε λίστα στο yahoo κείμενα. Θεμα εξάσκησης είναι. 1
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εγώ θέλω να μάθω να γράφω και να μιλάω ταυτόχρονα στο διπλανό μου για φιγούρα χωρίς να κάνω λάθος.. ας είναι και με μισό δάκτυλο αλλά δέν γίνεται θέλει και τα 5.. θα το παίξω μην μου μιλάτε.. είμαι busy and important Να μιλάς και να γράφεις συγχρόνως είναι δύσκολο. Δύσκολα μπορεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα.
Timour21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Να μιλάς και να γράφεις συγχρόνως είναι δύσκολο. Δύσκολα μπορεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος να κάνει δυο πράγματα ταυτόχρονα. Για τον αντρικό εγκέφαλο μάλλον μιλάς, ο γυναικείος κάνει και 2 και 3 και 4 (άμα λαχει) πράγματα ταυτόχρονα. Και είναι κάτι που θαυμάζω.
skotsezos2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για τον αντρικό εγκέφαλο μάλλον μιλάς, ο γυναικείος κάνει και 2 και 3 και 4 (άμα λαχει) πράγματα ταυτόχρονα. Και είναι κάτι που θαυμάζω. ναι.. οδηγάνε, πληκτρολογούν στο κινητό μήνυμα, κοιτάνε τα νύχια τους και σκέφτονται τί να αγοράσουν την επόμενη που θα κατέβουν στα μαγαζιά.. ο αντρικός εγκέφαλος θα πληρώσει φυσικά και για το αμάξι και για όλα τα υπόλοιπα.. Λοιπόν θα βάλω πρόγραμμα να εξασκηθώ.. τώρα που θα ξαναρχίσω προγραμματισμό και χτυπάω κώδικα όλη μέρα είναι ευκαιρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα