sokratis1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Παιδια ξερει κανεις τι σημαινουν οι παρακατω εικονες;
NT1G Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μαγεία πρέπει να είναι... _______________________ Ντοπαμίνη είναι το δεύτερο. 6
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η πρώτη εικόνα που πόσταρες είναι 2-φαινυλαιθαναμίνη, φυσικό αλκαλοειδές και ψυχοενεργό φάρμακο.Η δεύτερη είναι η γνωστή σε όλους μας ντοπαμίνη.Και τα δύο είναι Οργανική Χημεία.
sokratis1990 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η πρωτη ειναι λαθος.Ευχαριστω για το δευτερο.Εχεις καποιος ιδεα τι σημαινει;
firewalker Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το πρώτο για ορμόνη μου κάνει. Edit: Ναι, Οξυτοκίνη είναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Έχεις δίκιο ότι έκανα λάθος. Το πρώτο είναι η Οξυτοκίνη, ορμόνη, νευροπεπτιδική. Παίζει σημαντικό ρόλο στην συνουσία και στην γέννα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει στο συναισθηματικό κομμάτι γιατί εξαιτίας αυτής αισθανόμαστε οι άνθρωποι συναισθήματα αγάπης και έρωτα. Επίσης ενεργοποείται όταν μια μητέρα θηλάζει το παιδί της και έτσι το σώμα της μητέρας παράγει γάλα για το παιδί της.Σημαντική θα έλεγα.
Lucifer Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Η πρωτη ειναι λαθος.Ευχαριστω για το δευτερο.Εχεις καποιος ιδεα τι σημαινει; Γενικά κάτι γούτσι. Λείπει η σεροτονίνη για να κλείσει το πάρτυ, αλλά για να παρουσιάζονται μαζί αυτές οι δύο μου φαίνεται πως το πάνε προς τα αισθήματα οικειότητας, δεσμού εμπιστοσύνης, επάρκειας και γενικότερα το όλο σύστημα επιβράβευσης.
defacer Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 κατι μου λεει οτι του ταστειλε καμια γκομενα Αν ισχύει θέλω να τη γνωρίσω για να κάνουμε χιούμορ και ο,τι προκύψει. 1
mylo Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 κατι μου λεει οτι του ταστειλε καμια γκομενα Ε; Ts στα έστειλε γκομενα ή όχι; Αν ναι χουφτωστη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα