alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ρε Νίκο αυτό πάντα το είχα απορία.Ισχυει αυτό για τις πατρινιες ?? εγω παντως πρωτο γκομενακι που εριξα στην πατρα φτανουμε σπιτι του και μου λεει οτι δε θα κανουμε σεξ επειδη ειχε κονδυλωματα γελασα αρκετα επειδη στερεοτυπο Γατάκια Βραζιλιάνοι, όταν εμείς είχαμε πάρκα σεξ (τώρα τα λέμε τράπεζες) εσείς ήσασταν ακόμη στα δέντρααα Γιατι το Ζαππειο και το πεδιο του Αρεως τι ειναι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εγω παντως πρωτο γκομενακι που εριξα στην πατρα φτανουμε σπιτι του και μου λεει οτι δε θα κανουμε σεξ επειδη ειχε κονδυλωματα γελασα αρκετα επειδη στερεοτυπο Γιατι το Ζαππειο και το πεδιο του Αρεως τι ειναι ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΓΑΜΗΣΕ. Αλλά για να είμαι και ειλικρινής, έχω πάει Ζάππειο χμ... όχι για βόλτα iykwis
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΓΑΜΗΣΕ. Αλλά για να είμαι και ειλικρινής, έχω πάει Ζάππειο χμ... όχι για βόλτα iykwis ε μετα υπαρχει και ο Λυκαβηττος... γενικα αν εισαι Αθηναιζος σιγουρα εχεις βγαλει τα ματια σου σε καποιο απο αυτα τα μερη
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ε μετα υπαρχει και ο Λυκαβηττος... γενικα αν εισαι Αθηναιζος σιγουρα εχεις βγαλει τα ματια σου σε καποιο απο αυτα τα μερη Όχι ρε δεν είμαι Αθηναίος Σαλονικιός είμαι αλλά όταν είχα πάει στην Αθήνα εργένης πέρασα όμορφα.
idomeneas7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Φοβάμαι θα μαζεύει πολλά εκτρώματα και θα είναι τελείως ντεκαβλέ.
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγω δεν ειμαι Πατρινός ομως, ειμαι χωριάτης, μιλάω τα σωστά Ελληνικά :3 πρρρρρρ εεεε ω ω ω Eίσαι χωριάτης και πριτσαλάς, κι επειδή βλέπω ότι το σκέφτεσαι κάθισα κι έγραψα ένα ποίημα (καιρό είχα να γράψω, από εποχές οφ τόπικ..) για να προστατέψω εσένα και όσους πριτσαλάνε και σκέφτονται τη φυγή στη μπραζίλ και το υποτιθέμενο σεξόπαρκο. Ονομάζεται ''Πριτσαλάς''. Είναι άνοιξη και πριτσαλάς στη Βραζιλία όμως μην πας Στο μούφα sex park δεν θα μπορείς να ρίξεις ένα φακ και θα πονάς... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα