Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

γνωρίζετε αν το νοσκομείο ΥΓΕΙΑ είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ? Και σε τι ποσοστό συμμετέχει ο ασφαλισμένος?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Είναι αλλά θα σου βγει αρκετά ακριβά να πας με ΕΟΠΥΥ μόνο. Η έκπτωση είναι κάπου 20% στον τιμοκατάλογο και έχουν κάποια "πακέτα" με φιξ τιμή (π.χ. χειρουργείο για μικροεπέμβαση στα Χ λεφτά αντί να σου χρεώνουν ένα - ένα τα υλικά και μετά να κάνουν την έκπτωση). Ενδεικτικά να σου πω πως για πολύ μικρή επέμβαση (με ολική νάρκωση όμως) είχαν πάρει κάπου 600 πέρυσι. Για 20 λεπτά στο χειρουργείο και 2 ώρες σε δωμάτιο. Μόνο το νοσοκομείο αυτό ε, οι γιατροί χώρια.

Υ.Γ. Αναφέρομαι στο Μητέρα συγκεκριμένα αλλά είναι ίδιος όμιλος. Πάρε και κανένα τηλέφωνο για σίγουρα αλλά οι τιμές θεωρώ θα είναι στα επίπεδα που έγραψα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ,

το ξερω οτι είναι ακριβά μόνο με ΕΟΠΠΥ αλλα αντιμετωπιζω θεμα με την ιδιωτικη που εχω διοτι ειμαι νεος ασφαλισμενος και δεν με καλυπτει.Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον θα βγω την ιδια μερα οποτε ελπιζω να μην ανεβει πολυ το κοστος.......

Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει, κι εγώ τέτοια επέμβαση θέλω να κάνω και μου είπε ο γιατρός ότι θα βγει 4-4,5k

Δημοσ.

Το κόστος στην υγεία δεν παει με τις μέρες διαμονής στο δωμάτιο, δεν ειναι ξενοδοχείο, ρωτα τον γιατρό σου ποσο θα στοιχίσει, γιατι το Υγεια είναι σφαγείο στο ταμείο, στο χειρουργείο δεν ξερω :-D

• Like 1
Δημοσ.

4 χιλιαδες για μια μερα στο νοσοκομειο?

Ναι και χωρίς νοσηλεία, σε σκίζει και με τις δύο έννοιες και φεύγεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...