Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google ανακοίνωσε μία έξυπνη εφαρμογή messaging που ενσωματώνει την τεχνολογία machine learning της Google. Το νέο smart messaging app της Google, μοιάζει περισσότερο με το Messenger app του Facebook, αφού πρόκειται για ένα standalone app και δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το Hangouts.

Το Google Allo ενσωματώνει τις δυνατότητες του νέου Google Assistant (ουσιαστικά λειτουργεί όπως με τα chatbots που έχουν εμφανίσει η Microsoft, το Facebook και άλλες εταιρείες), και είναι μία έξυπνη εφαρμογή, που με τον καιρό γίνεται ολοένα και εξυπνότερη, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις να γίνονται όλο και εξυπνότερες και περισσότερο παραγωγικές.

Όπως συμβαίνει και με τις περισσότερες εφαρμογές του είδους, το Allo ενσωματώνει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Expressions, και πρόκειται για μία ενισχυμένη κατά κάποιο τρόπο έκδοση των emojis και stickers. Στο Google I/O, ο Erik Kay, Engineering Director πραγματοποίησε επίδειξη ενός νέου gesture, με την ονομασία Whisper Shout, όπου σύροντας το δάχτυλο προς τα κάτω θα έχει ως αποτέλεσμα ένα κείμενο με μικρή γραμματοσειρά (Whisper) ενώ προς τα πάνω έχει ως αποτέλεσμα το κείμενο να έχει μεγάλη γραμματοσειρά (Shout).

Ο χρήστης μπορεί να στείλει επίσης φωτογραφίες ενώ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τηλεφωνικό αριθμό του για να κάνει sign-up. Πάντως, η σύνδεση με λογαριασμό Google είναι προαιρετική. Ένα ακόμη ωραίο χαρακτηριστικό είναι το Smart Reply, το οποίο χρησιμοποιεί επίσης μηχανική μάθηση. Έτσι, αν ο συνομιλητής σας πει: “Πάμε για φαγητό μετά;” το Google Allo θα έχει άμεσες προτάσεις, όπως “Μέσα” ή “Είμαι απασχολημένος” σε μία προσπάθεια να μαντέψει πως θέλετε να ανταποκριθείτε. Μάλιστα, επειδή ενδεχομένως έχουμε να κάνουμε με την πλέον εξελιγμένη μορφή AI στην βιομηχανία, ο Google Assistant που βρίσκεται στην καρδιά του Google Allo, ενδεχομένως, εφόσον θέλετε να ανταποκριθείτε θετικά, θα προτείνει να κάνει κράτηση σε κάποιο εστιατόριο, και αν αποδεχτείτε θα προτείνει μέρη εκεί κοντά.

Τα Smart Replies μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν emojis και stickers αλλά ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό του Google Allo είναι ότι λειτουργεί και σε συνδυασμό με φωτογραφίες, χρησιμοποιώντας δυνατότητες computer vision, ώστε να καταλαβαίνει το περιεχόμενο μίας φωτογραφίας ή κάποιας εικόνας. Οπότε αν κάποιος φίλος σας, στείλει μία φωτογραφία με τον σκύλο του, το αυτοματοποιημένο smart reply θα είναι κάτι σαν: “Όμορφος σκύλος!”.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίσης, υποστηρίζονται παιχνίδια, και ένα από τα πρώτα είναι το Emoji Games, στο οποίο για παράδειγμα ο χρήστης θα πρέπει να αναγνωρίσει τον τίτλος μίας κινηματογραφικής ταινίας από μία σειρά emojis. Φυσικά, υπάρχει και “incognito mode”, το οποίο προβάλει private notifications, ενώ υποστηρίζει κρυπτογράφηση end-to-end στις συζητήσεις σας αλλά και expiring chats. Το Google Allo θα διατεθεί για Android και iOS το καλοκαίρι.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Έτσι, να γίνουν οι επόμενες γεννιές ακόμα πιο ηλίθιες...

Επίσης τα έχουμε μάθει πλέον τα project της Google, παιχνιδάκια για τους developer της και όποτε τους καπνίσει τα σταματάνε...

Δημοσ.

η Google έχει εδω και χρόνια ενα προιον messaging το οποίο ειναι αρκετά καλό. Το λέγανε Google Talk το οποιο μετονομάστηκε σε Hangouts. Γιατι δεν δουλεύει πάνω σε αυτό να το κάνει ποιο ολοκληρωμένο, να βγάλει και πραγματικους clients για PC, Mac OS... δεν ξέρω.

Το να διασπείρεις συνεχώς σε ταλκ, hangouts, spaces, allo, duo, durex, κλπ... είναι σπασμωδικές κινησεις πανικου. Επικεντρώσου σε ένα και προμοταρισε το συστηματικα.

Δεν ξέρω πως ακριβως το σκέφτονται το πράγμα...

• Like 4
Δημοσ.

Κάποια στιγμή θα γίνει merge στο hangouts. Δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Κάνει test να δει πως θα πάει και αν λειτουργεί αξιόπιστα και αρέσει στο κοινό, θα γίνει το επόμενο hangouts ή μία προσθήκη σε αυτό

• Moderators
Δημοσ.

Aπο αποψη ασφαλειας και ιδιωτικοτητας, το καλο ειναι πως μιλαμε για το πρωτοκολλο του Signal, aka:

To ερωτηματικο -απο την ιδια παλι προοπτικη- ειναι τι παιζει με το ΑΙ το οποιο "βοηθαει" τις συζητησεις που γινονται μεσω της εφαρμογης, το οποιο AI ειναι cloud-based.

• Like 3
Δημοσ.

Πραγματικά χωρίς να είμαι κανένας κολλημένος η κανένας παλιών αρχών, δεν θέλω κανένας να μαντεψει τι θα ήθελα να πω. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με εμένα! Με σε καμία περίπτωση με καμιά εφαρμογή που θα μαθαίνει από εσένα κτλ. Θα μου πείτε "αν δεμ σου αρέσει μην την κατεβάζεις" και θα έχετε και δίκιο, οπότε πολύ απλά, δεν θα την δουλέψω ποτέ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Google engineer says he’ll push for default end-to-end encryption in Allo:

Thai Duong, an engineer who co-leads Google’s product security team, wrote in a blog post today that he’d push for end-to-end encryption in Allo — then quietly deleted two key paragraphs from his post.

In the version he originally published, Duong wrote:

The burning question now is: if incognito mode with end-to-end encryption and disappearing messages is so useful, why isn’t it the default in Allo?
I wish it’s the default (because it’s my feature haha :), but even if it is not default all is not lost. I can’t promise anything now, but I’m pushing for a setting where users can opt out of cleartext messaging. Basically with one touch you can tell Allo that you want to “Always chat in incognito mode going forward,” and from that moment on all your messages will be end-to-end encrypted and auto-deleted. You can still interact with the AI, but only if you specifically invoke it, so you don’t have to give up everything for your privacy gain. This is the best of both worlds, until someone figures out how to do homomorphic machine learning.

Το bold κομματι λυνει και την προηγουμενη απορια μου περι incognito mode και AI.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους! Πάντα ονειρευόμουν να τσατάρω χωρίς να τσατάρω.

Θέλω απλά να μπαίνω στη συνομιλία λίγο αργότερα και να βλέπω τί αποφάσισε το  bot για μένα. Ελπίζω να είναι κοινωνικό και να μου κανονίζει και εξόδους. Βάρυνα τελευταία:lol:

Πραγματικά κι εγώ αναρωτιέμαι τί σκέφτεται η Google με τους ΙΜ της. Έχω εγκατεστημένο και χρησιμοποιώ ότι σαβουροapp υπάρχει για messaging, εκτός από της Google.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...