Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Κάποιο κόσμημα ίσως. Είμαι ανάμεσα σε ρολόι και τσάντα, Από την μια λέω ρολόι, αλλα από την άλλη η τσάντα είναι πιο πρακτική και από όσο ξέρω σκοπεύει να αγοράσει γιατί χρειάζεται
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Είμαι ανάμεσα σε ρολόι και τσάντα, Από την μια λέω ρολόι, αλλα από την άλλη η τσάντα είναι πιο πρακτική και από όσο ξέρω σκοπεύει να αγοράσει γιατί χρειάζεται οκ, προσπαθησε να θυμηθεις τι τσαντες τη βολευουν. μικρες/μεγαλες σακιδιο/φακελος/ωμου
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 οκ, προσπαθησε να θυμηθεις τι τσαντες τη βολευουν. μικρες/μεγαλες σακιδιο/φακελος/ωμου σακιδιο αλλα περα απο το site που εδωσε η γυμνίστρια πάρα πάνω και το skroutz δεν ξέρω που να ψάξω..
kraken92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βρήκα μια πολύ ωραία τσάντα ..θα βοηθήσεις να διαλέξω και φωτογραφία ; #Kappa Αυτό το kappa να έκοβες και θα τις έκανες το μεγαλύτερο δώρο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αυτό το kappa να έκοβες και θα τις έκανες το μεγαλύτερο δώρο της nenya ;
kraken92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Στη κοπέλα σου...ελπίζω απλά να μη το χρησιμοποιείς σε κάθε πρόταση σου (ξέρω άτομα που το κάνουν), και όχι τίποτα άλλο να σε ρωτήσει τι εννοείς και να γίνεις ρόμπα. Λοιπόν, στο θέμα μας...Το δώρο πρέπει να το διαλέξεις μόνος σου. Κάτσε και σκέψου τι της αρέσει, θυμήσου συζητήσεις για πράγματα που σου έχει πει οτι θέλει να κάνει κλπ. Εγώ για παράδειγμα στη δικιά μου έκανα δώρο spa-μασαζ γιατί ήξερα οτι το ήθελε πολύ, η δικιά σου απ'την άλλη μπορεί να θέλει να την πας για skydive π.χ. Σκέψου το και αποφάσισε μόνος σου.
Garnele Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλλυντικά ρε άνθρωπε. Μία αντιρυτιδική πχ και μία νυκτός για τα μάτια και τους μαύρους κύκλους; Παίζει να μην μπορώ να φανταστώ χειρότερο συμβολισμό για δώρο γενεθλίων. 2
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μία αντιρυτιδική πχ και μία νυκτός για τα μάτια και τους μαύρους κύκλους; Παίζει να μην μπορώ να φανταστώ χειρότερο συμβολισμό για δώρο γενεθλίων. μια δωροκάρτα από μεγάλο κατάστημα και αγοράζει ότι θέλει εκείνη χωρίς να παρεξηγηθεί ότι τη λες γριά. 1
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 παιδια μου χε παρει κομενος στα 20α γενεθλια μου μια dior forever young προφανως και πηρε οριστικο πουλακι και δε με ξαναειδε 1
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ts αν είναι κοκέτα : 1)σετ μπάνιου με αφρολουτρο,κρέμα,σώματος λαδάκι κλπ κλπ (ειδικά αν βρεις και καμία που κάνει χειροποίητα και διαλέξεις άρωμα ειδικά για την κοπέλα σου θα τη αρέσει) 2)δωροκάρτα από μαγαζί καλλυντικών χόντος-μακ έχουν στάνταρ 3)δωροκάρτα από ινστιτούτο αισθητικής όπου θα πάει και θα κάνει ότι γουστάρει αυτή. 1
Garnele Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σιγα μην της κανει και δώρο μανικιουρ/πετικιουρ, αυτά είναι δώρα φιλεναδας όχι γκομενου. Ο γκομενος πρεπει να δειξει πυγμή και αντριλικι, τι αφρολουτρα και βλακειες. Εγώ ψηφιζω ημερισια σε σπα αν πρεπει να είναι οπωσδήποτε wellness & beauty το δώρο. 1
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ωραίο κι αυτό αλλά πόση πυγμή θα δείξει όταν τον έχει βάλει κάτω και του κάνει λεμφικό δεν ξέρω
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σιγα μην της κανει και δώρο μανικιουρ/πετικιουρ, αυτά είναι δώρα φιλεναδας όχι γκομενου. Ο γκομενος πρεπει να δειξει πυγμή και αντριλικι, τι αφρολουτρα και βλακειες. Εγώ ψηφιζω ημερισια σε σπα αν πρεπει να είναι οπωσδήποτε wellness & beauty το δώρο. δε στηριζω "πυγμη και αντριλικι" τι ειναι αυτα 1
kraken92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 δε στηριζω "πυγμη και αντριλικι" τι ειναι αυτα Δεν πειράζει δεν είναι για όλους αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα