alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν πειράζει δεν είναι για όλους αυτά... νομιζω οτι για κανεναν δε θα πρεπε να ειναι και νομιζω πως μπορουμε να ξεφυγουμε απο πατριαρχικα επιβεβλημενα προτυπα που μας κρατουν ολ@ καταπιεσμενα σε μια συγκεκριμενη μορφη υπαρξης και αλληλεπιδρασης που καθοριζεται απο το τυχαιο βιολογικο φυλο :S
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Να τις πάρεις κάτι δικό σου. Το δώρο ποτέ δεν μετράει ως δώρο, αλλά ως χειρονομία. Πάρε της κάτι που το διάλεξες εσύ, όσο σκατένιο και να είναι θα το λατρέψει αν δει ότι είναι 100000000% δική σου επιλογή. Γράψε της και ένα ωραίο σύντομο κειμενάκι και μια χαρά.
kraken92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 νομιζω οτι για κανεναν δε θα πρεπε να ειναι και νομιζω πως μπορουμε να ξεφυγουμε απο πατριαρχικα επιβεβλημενα προτυπα που μας κρατουν ολ@ καταπιεσμενα σε μια συγκεκριμενη μορφη υπαρξης και αλληλεπιδρασης που καθοριζεται απο το τυχαιο βιολογικο φυλο :S αστειευόμουν...αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τη βρίσκουν μ'αυτά. Ποιοι είμαστε εμείς να τους κρίνουμε;;; 1
Garnele Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 νομιζω οτι για κανεναν δε θα πρεπε να ειναι και νομιζω πως μπορουμε να ξεφυγουμε απο πατριαρχικα επιβεβλημενα προτυπα που μας κρατουν ολ@ καταπιεσμενα σε μια συγκεκριμενη μορφη υπαρξης και αλληλεπιδρασης που καθοριζεται απο το τυχαιο βιολογικο φυλο :S A όχι χρυσέ μου, εγώ δεν το εννοώ έτσι - άσε που έστω και με τη λογική μια αυτή η δωροεπιταγή από το χόντος για το κορίτσι δε φαντάζει και πολύ σαν μη-πατριαρχικό δώρο. Όπως και να έχει στην προκειμένη το ερώτημα είναι αγοράκι θέλει να κάνει δώρο σε κοριτσάκι, μπορούμε να ανοίξουμε ένα παράλληλο θέμα για τρανστζέντερ (και να χρονομετρήσουμε πόσα λεπτά θα πάρει να κλειδωθεί). Και με τα παραπάνω δεδομένα, νομίζω ότι το αφρόλουτρο πχ ή ή δωροεπιταγή *γενικά σαν ιδέα βασικά μια δωροεπιταγή και ανεξαρτήτως φύλου παραλήπτη κτλ* είναι μία αντικειμενικά κακή ιδέα. 1
alxlightning Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 A όχι χρυσέ μου, εγώ δεν το εννοώ έτσι - άσε που έστω και με τη λογική μια αυτή η δωροεπιταγή από το χόντος για το κορίτσι δε φαντάζει και πολύ σαν μη-πατριαρχικό δώρο. Όπως και να έχει στην προκειμένη το ερώτημα είναι αγοράκι θέλει να κάνει δώρο σε κοριτσάκι, μπορούμε να ανοίξουμε ένα παράλληλο θέμα για τρανστζέντερ (και να χρονομετρήσουμε πόσα λεπτά θα πάρει να κλειδωθεί). Και με τα παραπάνω δεδομένα, νομίζω ότι το αφρόλουτρο πχ ή ή δωροεπιταγή *γενικά σαν ιδέα βασικά μια δωροεπιταγή και ανεξαρτήτως φύλου παραλήπτη κτλ* είναι μία αντικειμενικά κακή ιδέα. η δωροεπιταγη απ τα χοντος μου φαινεται αρκετα τζεντερ νιουτραλ επιλογη, σε φαση ολοι χρειαζονται προιοντα προσωπικης περιποιησης. απ τα mac θα ταν πιο biased αλλα οκ, ειναι απλα ακριβες μπογιες μουρης εν τελει, αν δεν εχουν δηλαδη τον υποτιτλο του "να παρε και φροντισε να μοιαζεις με αυτο που οφειλεις". Δεν ξερω, τα καλλυντικα προσπαθω παντα να τα βλεπω σαν "κοιτα ποσα διαφορετικα πραγματα μπορουν να συμβουν στη μουρη σου!" παρα σαν καταπιεση. Μιλαω βεβαια απ την ευνοημενη θεση της αδερφης, που οχι μονο δεν απαιτειται να βαφομαι αλλα κατακρινεται κιολας. στο θεμα μας ομως, νομιζω σπα/μασαζ ειναι ωραιο δωρο. ποιος θα αντιδρουσε ασχημα σε μια σοκολατοθεραπεια δωρο?
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 σε φάση που τον παντρεύομαι κιόλας αν με πάει για σοκολατοθεραπεία. 1
kraken92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 σε φάση που τον παντρεύομαι κιόλας αν με πάει για σοκολατοθεραπεία. Δέχομαι...είμαστε και συνονόματοι. 1
Dagobert Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν με νοιάζει η τιμή σε λογικά πλαίσια πάντα, μην δω κάνα μονόπετρο και σαλτάρω και θέλω να είναι κάτι να της δείξω ότι εκτιμώ οσα κάνει για έμενα και ότι την βλέπω σοβαρά. Αφού την βλέπεις σοβαρά, το μονόπετρο είναι μονόδρομος.
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 στη θέση σου θα της έπαιρνα κάτι που ξέρω οτι δεν θα χρησιμοποιήσει αλλα που πολύ θα ήθελα να πάρω για εμένα κ έτσι θα έπαιρνα δώρο σε εμένα αγοράζοντας δώρο σε αυτή 1
HALF EVIL Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αφού την βλέπεις σοβαρά, το μονόπετρο είναι μονόδρομος. Με το μονόπετρο ακολουθεί και η ανάλογη πρόταση. Γιατί του βάζεις ιδέες του ανθρώπου; 22 χρόνων φοιτήτρια είναι η κοπέλα. Δεν πιστεύω να σκέφτεται από τώρα δεσμεύσεις. Γνώμη μου, κάντε μια αυθόρμητη κρεπάλη που θα διασκεδάσει και τους δύο, οτιδήποτε κι αν είναι αυτή. Και θα μείνει και η ανάμνηση είτε τα πράγματα προχωρήσουν, είτε όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 στη θέση σου θα της έπαιρνα κάτι που ξέρω οτι δεν θα χρησιμοποιήσει αλλα που πολύ θα ήθελα να πάρω για εμένα κ έτσι θα έπαιρνα δώρο σε εμένα αγοράζοντας δώρο σε αυτήΕλπίζω να μην το λες σοβαρα.
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ελπίζω να μην το λες σοβαρα. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε 1
kraken92 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 στη θέση σου θα της έπαιρνα κάτι που ξέρω οτι δεν θα χρησιμοποιήσει αλλα που πολύ θα ήθελα να πάρω για εμένα κ έτσι θα έπαιρνα δώρο σε εμένα αγοράζοντας δώρο σε αυτή αχαχαχχαχα! φαίνεται οτι το έχεις καλοσκεφτεί! 1
xristina1234 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Συμφωνω κι εγω με το spa... Αλλιως sephora, τσαντα, κοσμημα αναλογα το στυλ της!
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Συμφωνω κι εγω με το spa... Αλλιως sephora, τσαντα, κοσμημα αναλογα το στυλ της! Αυτά είναι τα ποιο safe choices , ένας φίλος είχε πάρει μια σακούλα σερβιέτες στην κοπέλα του για πλάκα (της είχε πάρει κ άλλο δώρο) και του τις έφερε στο κεφάλι και ούρλιαζε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα