Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παιδια, καλησπέρα έδωσα την τέταρτη αρχαια και μαλλον πάτωσα, οποτε ειναι χαμένη η υπόθεση για είσοδο σε καλή σχολή αθηνα, καθώς εκτος Αθηνών δεν εχω την οικονομική δυνατοτητα. Επειδή δεν έχω το κουράγιο να ξαναδώσω, τι πρέπει να κάνω με τον επαγγελματικό προσανατολισμό μου απο δω και στο εξης; τι επαγγελμα μπορώ να ακολουθήσω; αμα είσαι πολύτεκνος νομίζω γίνετε αμα πάς και εμφανιστείς στην σχολη που θες στην αθηνα σε αλλη πολη με λιγότερα μόρια και μετα να κάνεις μεταγραφή αν δεν είσαι πολύτεκνος ξανα δώσε αξίζει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 αμα είσαι πολύτεκνος νομίζω γίνετε αμα πάς και εμφανιστείς στην σχολη που θες στην αθηνα σε αλλη πολη με λιγότερα μόρια και μετα να κάνεις μεταγραφή αν δεν είσαι πολύτεκνος ξανα δώσε αξίζειΠοια το κύριο κριτήριο μεταγραφών είναι η οικονομική κατάσταση και όχι η τριτεκνία/πολυτεκνία.
nick_souvlaki Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ποια το κύριο κριτήριο μεταγραφών είναι η οικονομική κατάσταση και όχι η τριτεκνία/πολυτεκνία. Βασικά είναι και τα δύο μαζί, από όσο ξέρω. Για τους πολύτεκνους ξέρω από γνωστό μου ότι παραμένει αρκετά εύκολο. Για τρίτεκνους μειώθηκε αρκετά η ευκολία και θέλει και οικονομικά κριτήρια. Γενικά όμως αυτά αλλάζουν συνεχώς και θέλει ψάξιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Βασικά είναι και τα δύο μαζί, από όσο ξέρω. Για τους πολύτεκνους ξέρω από γνωστό μου ότι παραμένει αρκετά εύκολο. Για τρίτεκνους μειώθηκε αρκετά η ευκολία και θέλει και οικονομικά κριτήρια.Ναι, όντως και τα 2 προσμετρώνται, αλλά η οικονομική κατάσταση παίρνει περισσότερα μόρια.
Holism Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Προφανώς κάνεις το ίδιο λάθος που έκανα κι εγώ στην ηλικία σου, τα βάφεις μαύρα και τα παρατάς στην μέση. Αν δεν προσπαθήσεις και δεν δώσεις το 100% θα το μετανιώσεις στο μέλλον ότι δρόμο και να ακολουθήσεις, ακόμα κι αν καταφέρεις να περάσεις σε κάποια σχολή. ΙΕΚ εξω=diploma που σημαινει οτι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα αλήθεια είναι, είχα ενα γνωστό που πήγε έξω με χαρτί ιεκ και έκανε παρα πολλά πράγματα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μπορει να εχετε και τον ιδιο γνωστο... Παιδια, καλησπέρα έδωσα την τέταρτη αρχαια και μαλλον πάτωσα, οποτε ειναι χαμένη η υπόθεση για είσοδο σε καλή σχολή αθηνα, καθώς εκτος Αθηνών δεν εχω την οικονομική δυνατοτητα. Επειδή δεν έχω το κουράγιο να ξαναδώσω, τι πρέπει να κάνω με τον επαγγελματικό προσανατολισμό μου απο δω και στο εξης; τι επαγγελμα μπορώ να ακολουθήσω; Να μην ακους μαλακιες απο φορουμ και να ξαναδωσεις. Ξερω πολλα ατομα που εδωσαν και 2η φορα, δεν επαθαν τιποτα. Απο τη στιγμη που δεν εχεις οικονομικη δυνατοτητα να πας σε αλλο μερος να σπουδασεις πλην Αθηνας δεν συζητας καν οποιαδηποτε αλλη επιλογη. Και για να δινεις Αρχαια φανταζομαι θες καποια σχολη ανθρωπιστικων επιστημων. Θεωρεις εναλλακτικη το να πας σε ΙΕΚ Ηχοληψιας που ελεγε καποιος; I don't think so.
Holism Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μπορει να εχετε και τον ιδιο γνωστο... Αν ήταν θα το ξέραμε γιατί τον κάνανε πρωθυπουργό και είναι γνωστός
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ας κλείσει και αυτό το θέμα. Ο ts είναι εξαφανισμένος.
hackerW32 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Ας κλείσει και αυτό το θέμα. Ο ts είναι εξαφανισμένος. μπορει να στρώθηκε στο διαβασμα =D 3
snow22 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μπορει να στρώθηκε στο διαβασμα =D Έχω γνωστό που πήγε σε ΙΕΚ ηχοληψίας και τώρα είναι στο εξωτερικό και βγάζει όσα όλων εσάς που έχετε γράψει εδώ
Aggeluska Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχω γνωστό που πήγε σε ΙΕΚ ηχοληψίας και τώρα είναι στο εξωτερικό και βγάζει όσα όλων εσάς που έχετε γράψει εδώ Στην Γερμανια παντως που εχω ρωτησει σε ειδικο γραφειο αναγνωρισης ξενογλωσσων πτυχιων δεν εχουν ιδεα τι ειναι το ΙΕΚ. Εκτος αυτου πιστευω οσοι τελειωσαν ΙΕΚ και βρηκαν μια καλη δουλεια στο εξωτερικο δεν νομιζω να την βρηκαν επειδη τελειωσαν ΙΕΚ , ουτε πιστευω πως ο εργοδοτης ειδε το χαρτι του ΙΕΚ και ειπε "εσενα πρεπει να σε προσλαβω οπωσδηποτε, εχεισ τελειωσει ΙΕΚ!". Προφανως, τα ατομα αυτα ειχαν προυπηρεσια στην ελλαδα , ή ασχοληθηκαν πολυ με τον τομεα τους σε προσωπικο επιπεδο και εχουν αποκτησει γνωσεις. Ομως, ακομα και αν τους προσελαβαν στην δουλεια λογω του χαρτιου , μαλλον ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. 1
livefreeordie Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχω γνωστό που πήγε σε ΙΕΚ ηχοληψίας και τώρα είναι στο εξωτερικό και βγάζει όσα όλων εσάς που έχετε γράψει εδώ Ναι ξερουμε,ο γνωστος σου εχει και μια γκομενα απο το χωριο,δε τη ξερει κανεις. 1
snow22 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Στην Γερμανια παντως που εχω ρωτησει σε ειδικο γραφειο αναγνωρισης ξενογλωσσων πτυχιων δεν εχουν ιδεα τι ειναι το ΙΕΚ. Εκτος αυτου πιστευω οσοι τελειωσαν ΙΕΚ και βρηκαν μια καλη δουλεια στο εξωτερικο δεν νομιζω να την βρηκαν επειδη τελειωσαν ΙΕΚ , ουτε πιστευω πως ο εργοδοτης ειδε το χαρτι του ΙΕΚ και ειπε "εσενα πρεπει να σε προσλαβω οπωσδηποτε, εχεισ τελειωσει ΙΕΚ!". Προφανως, τα ατομα αυτα ειχαν προυπηρεσια στην ελλαδα , ή ασχοληθηκαν πολυ με τον τομεα τους σε προσωπικο επιπεδο και εχουν αποκτησει γνωσεις. Ομως, ακομα και αν τους προσελαβαν στην δουλεια λογω του χαρτιου , μαλλον ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας.Σωστό γενικά πιστεύω είναι θέμα τύχηςΑρκεί να εκμεταλλευτεις ευκαιρίες
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Στην Γερμανια παντως που εχω ρωτησει σε ειδικο γραφειο αναγνωρισης ξενογλωσσων πτυχιων δεν εχουν ιδεα τι ειναι το ΙΕΚ. Εκτος αυτου πιστευω οσοι τελειωσαν ΙΕΚ και βρηκαν μια καλη δουλεια στο εξωτερικο δεν νομιζω να την βρηκαν επειδη τελειωσαν ΙΕΚ , ουτε πιστευω πως ο εργοδοτης ειδε το χαρτι του ΙΕΚ και ειπε "εσενα πρεπει να σε προσλαβω οπωσδηποτε, εχεισ τελειωσει ΙΕΚ!". Προφανως, τα ατομα αυτα ειχαν προυπηρεσια στην ελλαδα , ή ασχοληθηκαν πολυ με τον τομεα τους σε προσωπικο επιπεδο και εχουν αποκτησει γνωσεις. Ομως, ακομα και αν τους προσελαβαν στην δουλεια λογω του χαρτιου , μαλλον ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. Γενικά στο εξωτερικό δεν μετράνε τόσο πολύ τα χαρτιά, αλλά πιο πολύ η εμπειρία. Ξέρω σε προσωπικό επίπεδο κοπέλα που ήθελε να δουλέψει θέση σε εταιρεία αλλά δεν είχε το ενθάδε μεταπτυχιακό που ζητούσαν. Εκείνη όμως επειδή είχε 8 κοντά χρόνια προϋπηρεσίας την πήραν.
JohnTehGreek Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Έχω γνωστό που πήγε σε ΙΕΚ ηχοληψίας και τώρα είναι στο εξωτερικό και βγάζει όσα όλων εσάς που έχετε γράψει εδώ Μπράβο του,αλλά ο φίλος σου είναι η εξαίρεση και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κανόνας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα