Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε βαραει? Εδω εισαι http://www.hamogelo.gr/

Πάντως δεν υπάρχουν για τους άνδρες που κακοποιούνται, εξειδικευμένες μονάδες υποστήριξης στην Ελλάδα, δυστυχώς.
Δημοσ.

Πάντως δεν υπάρχουν για τους άνδρες που κακοποιούνται, εξειδικευμένες μονάδες υποστήριξης στην Ελλάδα, δυστυχώς.

γιατί το χαμόγελο του παιδιού δεν ασχολείται ? έχω την εντύπωση πως δεν παίζει ρόλο το φύλο 

εκτός αν εννοείς ενήλικες 

Δημοσ.

Φέρετε άσχημα και δεν εκτιμά οτι και να κάνω για πολύ. Ειρωνεύεται και με προσβάλει συνέχεια. Οταν της την λεω κανει την πάπια ή νευριαζει. Ειναι manipulative και ψαχνει τροπους να με κανει να νιώσω άσχημα και κατώτερος. Ομως την αγαπω και με αγαπα (σαν σκοτσεζικο ντουζ) και εχει προσφερει αρκετα στο να οριμασω Να την χωρισω? Πως να βγω απο το τριπακι του Sunk Cost Fallacy?

Υπαρχουν και αλλοι που ειχατε τέτοιες και πως το αντιμετωπίσατε

Μήπως τη λένε και Σωτηρία; :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατί το χαμόγελο του παιδιού δεν ασχολείται ? έχω την εντύπωση πως δεν παίζει ρόλο το φύλο

εκτός αν εννοείς ενήλικες

Για ενήλικες μιλάμε, αρα για ενήλικες εννοώ.
Δημοσ.

Για ενήλικες μιλάμε, αρα για ενήλικες εννοώ.

απο που προκύπτει οτι ο op είναι ενήλικας? δεν είδα κάτι .

Επισκέπτης
Δημοσ.

απο που προκύπτει οτι ο op είναι ενήλικας? δεν είδα κάτι .

Το λέει στο προφίλ του.
Δημοσ.

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ!

Γράφει το 5-htp όχι εγώ.....

Μπούλο

Επίσης, αφιερω-μένω στην κοπελιά σου <3

• Like 1
Δημοσ.

Το λέει στο προφίλ του.

α sorry δεν πάτησα να δω μη με περάσει για stalker ή gay , το δεύτερο δεν το θεωρώ κάτι κακό , απλά είμαι str8 και θα ήταν ψευδές 

για κάποιο λόγο αν πάω το mouse πάνω στο όνομα του δεν μου δείχνει ηλικία 

post-353959-0-75166700-1463689655_thumb.jpg

Δημοσ.

Φέρετε άσχημα και δεν εκτιμά οτι και να κάνω για πολύ. Ειρωνεύεται και με προσβάλει συνέχεια. Οταν της την λεω κανει την πάπια ή νευριαζει. Ειναι manipulative και ψαχνει τροπους να με κανει να νιώσω άσχημα και κατώτερος. Ομως την αγαπω και με αγαπα (σαν σκοτσεζικο ντουζ) και εχει προσφερει αρκετα στο να οριμασω Να την χωρισω? Πως να βγω απο το τριπακι του Sunk Cost Fallacy?

Υπαρχουν και αλλοι που ειχατε τέτοιες και πως το αντιμετωπίσατε

σε αγαπα??.... i dont think so.

Εγω λεω κρατησε την (δεν τρολλαρο). Θα ερθει η ωρα σου, θα το ζησεις και μονο τοτε θα παρεις το μαθημα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...