Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello all!

Γραφω πρωτη φορα αν και παρακολουθω το forum αρκετα χρονια τωρα, πηρα την αποφαση να γραψω και να παρω καποιες συμβουλες μηπως βρεθει λυση στο προβλημα που εχω. (και ισως εχουν και αλλοι)
Νομιζω πως ειναι καλυτερα να παρω αγνωστων γνωμες παρα απο ατομα που ξερω.

Με μια λεξη το προβλημα ειναι: Γυναικα/κοπελα
Απο που να ξεκινησω ομως... (παρτε ποπ κορν και διαβαστε)

Προσφατα εγινα 30χρονων, 30χρονια χωρις 1 σχεση, χωρις 1 κοπελα, χωρις φιλες, χωρις μια απλη αγκαλια απο μια γυναικα. fuck :-(

Σε μια συζητηση που ειχα με ενα φιλο καταληξαμε οτι ισως ξεκιναει απο τοτε που ημουν πιτσιρικας 13-14 και μπηκα στον "υποκοσμο" των οικων ανοχης. Ειναι σαν το ναρκωτικο μου και δεν αντεχω αν δεν παω τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα, πιο πολυ λογω οικονομικων προβληματων...αλλιως θα ημουν 1 καθε βδομαδα εκει. Βεβαια ειναι και φορες που εχω κατι μηνες να παω, παλι λογω των οικονομικων.

Ετσι πλεον βλεπω τον χρονο να φευγει πολυ γρηγορα χωρις να κανω κατι ουσιωδες στην ζωη μου.
Δεν εχω δουλεψει ποτε εκτος απο κανα 2 βδομαδες, αλλα δεν ημουν και ποτε το "παιδι του μπαμπα" να μου δινει λεφτα και να τα χαλαω ασκοπα απο εδω και απο εκει για να "διασκεδασω". Ξερω τι τραβανε για να τα φερουμε περα και κανω οτι μπορω για να τους βοηθησω.
Τα τελευταια χρονια εχω κλειστει στον κοσμο μου και στο σπιτι χωρις να πηγαινω βολτες πουθενα. Συγκεκριμενα εχω να παω βολτα περαν του τετραγωνου του σπιτιου μου κοντα 4 μηνες :shifty:
Στα γενεθλια μου μονο πηγα γιατι δεν αντεχα αλλο κλεισμενος στο σπιτι, στην κλασσικη βολτα στα μπουρδελα. Μονος μου.

Τα χομπυ μου και οι ασχολιες για το πως θα περασει η μερα εχουν να κανουν με την κιθαρα και την μουσικη, χιλιαδες ωρες ασκησεων καθως δεν εχουν τελειωμο για το που μπορει να φτασει η γνωση πανω σε αυτο το μουσικο οργανο.
Επισης ποδηλατο κουρσα με αρκετα χιλιομετρα καψιματος στους δρομους (τον τελευταιο καιρο το εχω αραιωσει ομως)
Και κλασσικα αραγμα στο pc...ταινιες, μουσικη κλπ

Οτι και να κανω ομως, το κανω μονος μου χωρις παρεα. Ειμαι απο τους πιο αντικοινωνικους ανθρωπους και ντροπαλους κατι που κανει ακομα πιο δυσκολο το προβλημα μου. Ξεροκεφαλος και εγωιστης επισης θα ελεγα αλλα σε καμια περιπτωση υποκριτης.
Το περασμενο καλοκαιρι για παραδειγμα, πηγα μονος μου για ελευθερο καμπινγκ σε μια τελειως απομακρυσμενη περιοχη κοντα σε θαλασσα αλλα και βουνο στην ευβοια για 2 βδομαδες. Ανθρωπος δεν υπηρχε σε ακτινα 10χλμ...

Φιλους εχω ελαχιστους και δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο. Αλλα και με αυτους εχω αραιωσει γιατι καποιοι εχουν κανει οικογενεια και παιδια, αλλοι τραβανε ζορια με την σχεση και την δουλεια τους και οποτε πανε καπου βολτα, συνηθως θα βαριεμαι να βγω απο το σπιτι και πιο πολυ θα σκεφτομαι το οικονομικο.

Απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης ουτε λογος, εκτος απο ενα κατασπρο προφιλ στην κυριολεξια στο facebook μονο και μονο για να μπορω να βλεπω κανα group/live/φωτο ποτε και που θα παιξουν κλπ
Τα σιχενομουν ολα αυτα γιατι ηταν η αρχη του τελους στο να κανεις σχεση και να βρεις κοπελα εκτος του internet.
Το 2016 αμα δεν εχεις πλουσιο προφιλ, καμια 500αρια φωτο sefies, αλλα 500 ταττοο και στυλ νεοκλασσικου ομορφονιου με ρουχα ακριβα στην εντελεια δεν γινεσαι αγαπητος και αποδεκτος απο γυναικες εμφανισιμες!

Οσο δεν εμπαινα στο facebook για να δω τα live απο τις μπαντες ηταν καλα. και γιατι το λεω αυτο; Οταν μπαινεις σε αυτο το καταραμενο πραγμα βλεπεις θες δεν θες...Γυναικες! Παντου, χιλιαδες ομορφες γυναικες (ασχετα αν εχουν φωτογενεια). Αλλες με tattoo, αλλες με διαφορα sexy piercing, αλλες με φοβερο στυλ γενικα, ντυσιμο στην τριχα με τις sexy 15ποντες γοβες, αλλες πιο ροκ ντυσιμο, αλλες με υφος alternative... Με κανει ωρες ωρες να τις θελω ολες μαζι να τις γνωρισω, αλλα ταυτοχρονα αντιπαθω τον εαυτο μου που δεν εχω τετοιες φιλες/γνωστες.
Και συνηθως αυτο με κανει να ζηλευω και να σκεφτομαι αρνητικα για μενα και να ρωταω τον εαυτο μου...γιατι να μην ειμαι και εγω ετσι; Γιατι αυτο το τοσο ΑΠΛΟ πραγμα που ειναι ο αλλος εστω αγκαλια με μια κοπελα που του δινει ενα φιλι στο μαγουλο, να μην ειμαι εγω;;;
Και το αλλο που με πιανει πονοκεφαλος  :X  και ταυτοχρονα μια αρνητικοτητα για τον εαυτο μου, ειναι αυτα τα clubs που μαζευεται κοσμος και ειναι χιλιαδες ομορφες γυναικες. Θα ηθελα παρα πολυ να παω σε ενα τετοιο να δω πως ειναι, αλλα ξερω εξαρχης οτι δεν ειναι του στυλ μου ουτε του μουσικου ενδιαφεροντος μου, οποτε θα ημουν ο εντελως ακυρος εκει μεσα.

Αυτα τα παραπανω τα γραφω, γιατι δεν προκειται να εχω ποτε τις γυναικες αυτες με το στυλ που γουσταρω και με τρελενει διοτι δεν ειμαι αυτος που θα ακολουθησω την μοδα η θα γινω ο κλοουν για να βρω την γκομενα που γουσταρω και μου εχει γυαλισει.
Και εστω οτι την βρισκω απο εκει, θα ειναι πολυ δυσκολη η ισορροπια του "ξεκωλου" και της "καλης" κοπελας, οποτε το πιο πιθανο θα ηταν να καταληξει σε ελευθερη σχεση - μονο σεξ - που δεν με χαλαει αλλα δεν ειμαι 20... θελω να κανω πραγματα που επρεπε να εχω κανει πολλα χρονια τωρα. (δεν μιλαω για οικογενεια)

Καθε φορα που θα δω μια κοπελα (facebook συνηθως) και θα την γουσταρω, θα σκεφτομαι 2 πραγματα.

Θα μου κολλησει εγκεφαλικα για 3-4 μερες μεχρι να την ξεχασω, εννοειτε αφου δεν εχω την παραμικρη ελπιδα να την γνωρισω. Και δευτερον εαν την γνωριζα απο κοντα, θα σκεφτομουν τα παρακατω που θα συνεβαιναν. Ισως οχι τον πρωτο μηνα, αλλα τον δευτερο, τριτο κοκ

Προβληματα οικονομικα περισσοτερο, ποιος ο λογος να ειμαστε μαζι αφου δεν δουλευω, δεν κανω κατι στην ζωη μου σημαντικο ωστε να κρατησω την σχεση.
Βεβαια δεν θα με χαλαγε να ηταν ελευθερη, αλλα πρεπει να ειναι κανονικη γιατι οπως ειπα εχω χασει πραγματα που οι πιο πολλοι εχουν κανει και κανουν λες και ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο!

Αφου εχετε παρει μια γευση ως προς τον χαρακτηρα μου και τι κανω με την ζωη μου, το πιο σημαντικο ειναι πως και που θα την βρω; Απο την στιγμη που ειμαι αντικοινωνικος και ντροπαλος μεχρι αηδιας!
Θα ειναι σε σχεση ή θα εχει βγει προσφατα απο σχεση; τι θα θελει απο μενα; μονο σεξ η σχεση;

Δεν γουσταρω τα κονε και οτι εχει να κανει με τα facebook. Να μου πεις ισως ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να βρεις κοπελα σημερα αλλα θα προτιμουσα με κλασσικο τροπο. Αν το σκεφτεις ομως, ισως και δεν ειναι ο σωστος τροπος ο κλασσικος γιατι μπορει να θεωρηθεις πεφτουλας και γλοιωδης. Πως θα πλησιασω μια χωρις να θεωρηθω πεφτουλας αφου ξεπερασω τον φοβο μου; με αλκοολ; Το εχω κανει παμπολες φορες αλλα δεν εχει πιασει.

Δεν εχω παει για ποτο στα κυριλε, παντα ημουν παγκακι, πλατεια κλπ αλλα καποιες φορες σε καμια μπυραρια με τιγκα κοσμο και γυναικες γυρω μου. Κατι που με χαροποιουσε ιδιαιτερα γιατι ειχα πολυ καιρο να δω γυναικες απο τοσο κοντινη αποσταση. Και τωρα εδω που τα λεμε, εχω αρκετο καιρο να βγω και να δω "κανονικες" γυναικες (εκτος των οικων ανοχης) απο κοντα. Μπορει να ακουγεται καπως περιεργο και creepy, αλλα ετσι πιστευω θα νιωθατε αν εισασταν στην θεση μου.
Τωρα που καλοκαιριαζει ισως θα ηταν καλη κινηση να παω για κανα μπυρακι, αλλα μονο που το σκεφτομαι ξερω οτι δεν προκειτε να γινει κατι εκει που θα παω. Αντε ισως ανταλλαξουμε κανενα βλεμμα, αλλα μεχρι εκει δεν σταματανε αυτα;

Ολα οσα εγραψα παραπανω (μια περιληψη) δεν τα εγραψα σε καμια περιπτωση ουτε για λυπηση, ουτε να βρω γυναικα εδω μεσα.
Ενημερωτικα αναφερω χωρις να θελω να προσβαλω κανενα και χωρις να επιδεικνυομαι, οτι το προβλημα δεν ειναι στην εξωτερικη μου εμφανιση.

Ισως καποιος να ειχε αυτο το προβλημα και να το ξεπερασε, οποτε συμβουλες και ιδεες ολες καλοδεχουμενες μηπως βγει καμια ακρη! :)
Το μονο ομως που δεν θελω να δω ειναι αυτο το "θα ερθει μονο του".

Ας βυθιστω στους ηχους του Muddy προς το παρων

https://www.youtube.com/watch?v=598dZ9hevpg

• Απαντ. 249
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια περίληψη κάποιος..

Προσφατα εγινα 30χρονων, 30χρονια χωρις 1 σχεση, χωρις 1 κοπελα, χωρις φιλες, χωρις μια απλη αγκαλια απο μια γυναικα. fuck :-(

• Like 12
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Δεν αντεξα να το διαβασω ολο - η αλήθεια ειναι νυστάζω. Πάντως δε φαινεσαι να τα γραφεις απλα για να τα γραφεις.

Απαντώντας σοβαρά, το μονο που με προβληματιζει ειναι- εχω ακουσει πολλους να ειναι στη θεση σου - χωρις κοπελα. Αλλοι λενε οτι το σεξ επι πληρωμή θα τους ελυνε τα χερια και θα τους εδινε αυτοπεποιθηση για να γνωρισουν κοπελες. Εσυ λες το αντιθετο.

Μάλλον το προβλημα δεν ειναι εκει τελικα.

• Like 1
Δημοσ.

Βρες μια δουλεια !!!!!!!!! Οτιδηποτε, κανε το με αφορμη να βγεις εξω. Εδω που εισαι πρεπει να παρεις ρισκο και να σταθεις δυνατος.

Προτεινω βιβλια ψυχολογιας, θα βρεις πολλα σε βιβλιοθηκη.

Σε μια ταινια ειδα μια εκφραση που μου εμεινε (Old Boy λεγετε η ταινια). Η εκφραση λεει: Imagine nothing and you will be brave as hell. Με λιγα λογια, μην φαντασιωνεσαι πραγματα που μπορεις να κανεις, απλα κανε τα!

Μην μασας δεν εχασες τιποτα που δεν μοιραστικες με καποια γυναικα τις αποψεις και τα ονειρα σου, χαμενος χρονον και ενεργεια θα ηταν. Γυναικα θες μονο για το σεξουαλικο κομματι της σχεσης, τιποτα αλλο.

Δυσκολα τα πραγματα......Σε κοβο να δισταζεις και να μασας μπροστα σε γυναικες. Οι γυναικες ειναι ψυχρες και αχυψες σε σχεση με τους αντρες οποτε μην εχεις μεγαλη ιδεα για αυτες, δεν ειναι οι αγγελοι που τους παρουσιαζει η κοινωνια. Αν σε δουν να πεφτεις δεν θα σου δωσουν χερι να κρατηθεις. Αντιθετος, γινεσαι τερμα απωθητικος και δεν θελουν να εχουν καμια σχεση μαζι σου. Σε διαγραφουν απο παντου.

Το ξαναλεω, αν κολωνεις δεν προκειται να αλλαξει τιποτα (ειδικα με γυναικες).

Γενικα, πιστευω οτι ολοι μας βρισκομαστε σε καποιο σταδιο υπαρξεις και τις περισσοτερες φορες για να προχωρησουμε πρεπει πρωτα να βιωσουμε καποια πραγματα και πολλες φορες αυτα που ζουμε δεν ειναι οτι πιο ευχάριστο. Εσυ αργησες να ζησεις καποια πραγματα, αλλα κανεις δεν ειναι τέλειος και για ΟΛΑ υπαρχει πρωτη φορα. Δυστυχως η ευτυχως αυτος ειναι ο δρομος.

Οι περρισοτεροι ανθρωποι ειναι Γ.Τ.Π, μην τους δωσεις σημασια/αξια. Κανε πως δεν υπαρχουν. Imagine nothing B) .

• Like 4
Δημοσ.

Hello all!

Γραφω πρωτη φορα αν και παρακολουθω το forum αρκετα χρονια τωρα, πηρα την αποφαση να γραψω και να παρω καποιες συμβουλες μηπως βρεθει λυση στο προβλημα που εχω. (και ισως εχουν και αλλοι)

Νομιζω πως ειναι καλυτερα να παρω αγνωστων γνωμες παρα απο ατομα που ξερω.

Σε μια συζητηση που ειχα με ενα φιλο καταληξαμε οτι ισως ξεκιναει απο τοτε που ημουν πιτσιρικας 13-14 και μπηκα στον "υποκοσμο" των οικων ανοχης. Ειναι σαν το ναρκωτικο μου και δεν αντεχω αν δεν παω τουλαχιστον 1 φορα τον μηνα, πιο πολυ λογω οικονομικων προβληματων...αλλιως θα ημουν 1 καθε βδομαδα εκει. Βεβαια ειναι και φορες που εχω κατι μηνες να παω, παλι λογω των οικονομικων.

Ετσι πλεον βλεπω τον χρονο να φευγει πολυ γρηγορα χωρις να κανω κατι ουσιωδες στην ζωη μου.

Δεν εχω δουλεψει ποτε εκτος απο κανα 2 βδομαδες, αλλα δεν ημουν και ποτε το "παιδι του μπαμπα" να μου δινει λεφτα και να τα χαλαω ασκοπα απο εδω και απο εκει για να "διασκεδασω". Ξερω τι τραβανε για να τα φερουμε περα και κανω οτι μπορω για να τους βοηθησω.

Τα τελευταια χρονια εχω κλειστει στον κοσμο μου και στο σπιτι χωρις να πηγαινω βολτες πουθενα. Συγκεκριμενα εχω να παω βολτα περαν του τετραγωνου του σπιτιου μου κοντα 4 μηνες :shifty:

Στα γενεθλια μου μονο πηγα γιατι δεν αντεχα αλλο κλεισμενος στο σπιτι, στην κλασσικη βολτα στα μπουρδελα. Μονος μου.

Τα χομπυ μου και οι ασχολιες για το πως θα περασει η μερα εχουν να κανουν με την κιθαρα και την μουσικη, χιλιαδες ωρες ασκησεων καθως δεν εχουν τελειωμο για το που μπορει να φτασει η γνωση πανω σε αυτο το μουσικο οργανο.

Επισης ποδηλατο κουρσα με αρκετα χιλιομετρα καψιματος στους δρομους (τον τελευταιο καιρο το εχω αραιωσει ομως)

Και κλασσικα αραγμα στο pc...ταινιες, μουσικη κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Δεν αντεξα να το διαβασω ολο - η αλήθεια ειναι νυστάζω. Πάντως δε φαινεσαι να τα γραφεις απλα για να τα γραφεις.

Απαντώντας σοβαρά, το μονο που με προβληματιζει ειναι- εχω ακουσει πολλους να ειναι στη θεση σου - χωρις κοπελα. Αλλοι λενε οτι το σεξ επι πληρωμή θα τους ελυνε τα χερια και θα τους εδινε αυτοπεποιθηση για να γνωρισουν κοπελες. Εσυ λες το αντιθετο.

Μάλλον το προβλημα δεν ειναι εκει τελικα.

Ναι ειναι περα για περα αληθινα. Το σεξ επι πληρωμη δεν νομιζω πως εχει να κανει με την αυτοπεποιθηση για το πως να γνωρισεις κοπελες. Ισως και καλα το θεωρησουν σαν προπονηση, αλλα δεν νομιζω πως εχει να κανει.

Προσωπικα μου δημιουργησε μεγαλο προβλημα ολο αυτο.

Βρες μια δουλεια !!!!!!!!! Οτιδηποτε, κανε το με αφορμη να βγεις εξω. Εδω που εισαι πρεπει να παρεις ρισκο και να σταθεις δυνατος.

Προτεινω βιβλια ψυχολογιας, θα βρεις πολλα σε βιβλιοθηκη.

Σε μια ταινια ειδα μια εκφραση που μου εμεινε (Old Boy λεγετε η ταινια). Η εκφραση λεει: Imagine nothing and you will be brave as hell. Με λιγα λογια, μην φαντασιωνεσαι πραγματα που μπορεις να κανεις, απλα κανε τα!

Μην μασας δεν εχασες τιποτα που δεν μοιραστικες με καποια γυναικα τις αποψεις και τα ονειρα σου, χαμενος χρονον και ενεργεια θα ηταν. Γυναικα θες μονο για το σεξουαλικο κομματι της σχεσης, τιποτα αλλο.

Δυσκολα τα πραγματα......Σε κοβο να δισταζεις και να μασας μπροστα σε γυναικες. Οι γυναικες ειναι ψυχρες και αχυψες σε σχεση με τους αντρες οποτε μην εχεις μεγαλη ιδεα για αυτες, δεν ειναι οι αγγελοι που τους παρουσιαζει η κοινωνια. Αν σε δουν να πεφτεις δεν θα σου δωσουν χερι να κρατηθεις. Αντιθετος, γινεσαι τερμα απωθητικος και δεν θελουν να εχουν καμια σχεση μαζι σου. Σε διαγραφουν απο παντου.

Το ξαναλεω, αν κολωνεις δεν προκειται να αλλαξει τιποτα (ειδικα με γυναικες).

Γενικα, πιστευω οτι ολοι μας βρισκομαστε σε καποιο σταδιο υπαρξεις και τις περισσοτερες φορες για να προχωρησουμε πρεπει πρωτα να βιωσουμε καποια πραγματα και πολλες φορες αυτα που ζουμε δεν ειναι οτι πιο ευχάριστο. Εσυ αργησες να ζησεις καποια πραγματα, αλλα κανεις δεν ειναι τέλειος και για ΟΛΑ υπαρχει πρωτη φορα. Δυστυχως η ευτυχως αυτος ειναι ο δρομος.

Οι περρισοτεροι ανθρωποι ειναι Γ.Τ.Π, μην τους δωσεις σημασια/αξια. Κανε πως δεν υπαρχουν. Imagine nothing B) .

Αυτο μου λενε οι φιλοι μου, εχω προσπαθησει αρκετες φορες οχι οτι ειμαι καθε μερα και ψαχνω. Ηδη ολα αυτα που κανω καθημερινα με κρατανε αρκετες ωρες απασχολημενο και χωρις να το καταλαβω εχω χασει την μερα μου ετσι, ενω θα μπορουσα να βγαζω ενα μισθο...και συνεπως θα μπορουσα να βγω και ισως να γνωρισω γυναικες κλπ

Συμφωνω σε αυτο που λες, αλλα με φοβιζει το τι θα γινει. Δηλαδη μου φενεται πιο ευκολο να ανεβω το βουνο παρα να παω να μιλησω σε μια που μου αρεσει.

Αν ειναι ετσι οπως λες οι γυναικες τοτε δεν μπορει, δεν εχει νοημα να χαλιεμαι. ε; Δεν μπορει να μην υπαρχουν καποιες που να νοιαζονται για σενα πραγματικα...να σκεφτονται που εισαι και τι κανεις....

....Τα τελευταια χρονια εχω κλειστει στον κοσμο μου και στο σπιτι χωρις να πηγαινω βολτες πουθενα. Συγκεκριμενα εχω να παω βολτα περαν του τετραγωνου του σπιτιου μου κοντα 4 μηνες :shifty:

Ναι ηθελα να πω, πως παντα εκανα μονος μου ποδηλατο στους δρομους οταν ημουν 20 με 25 σχεδον 1 με 2 φορες την βδομαδα. Τελευταια το εχω αφησει, αλλα οταν δεν αντεξω αλλο στο σπιτι θα βγω χωρις να με νοιαζει τι ωρα ειναι και ποση αποσταση θα ειναι. Ειναι φασεις που δεν αντεχω ψυχολογικα αλλο μεσα κλεισμενος.

Τελευταια φορα που πηγα ηταν κανα χρονο πριν.

Αφου δεν εισαι και παρθενος μια χαρα εισαι.

Τα υπολοιπα.. Θα ερθει μονο του..

Το μονο ομως που δεν θελω να δω ειναι αυτο το "θα ερθει μονο του". :P

Πραγματικα ομως δεν πιστευω οτι θα ερθει κατι απο μονο του αν δεν κανω εγω κατι. Και για να κανω κατι πρεπει να εχω , τουλαχιστον για μενα, τρομερη αυτοπεποιθηση.

Δημοσ.

Θα ελεγα να τα βρεις πρωτα με τον εαυτο σου και θα ερθει στην πορεια και η γυναικα... Για παραδειγμα γιατι δεν εχεις δουλεψει ποτε; 

Δημοσ.

Το προβλημα λιγο-πολυ ολοι το εχουν..

Η αιτια ειναι η αποξενωση..

Πηγαινε καπου να συναντας ατομα πχ γυμναστηριο

Αυξανεις τις πιθανοτητες να κανεις γνωριμιες που μεσα απο κει θα ερθει και η τσουπρα!

Πολλοι λιγοι ειναι ευχαριστημενοι απο την ζωη τους..

Ολοι βρισκουν κατι και συμβιβαζονται γιατι δεν εχουν επιλογες.. και οχι μονο στο θεμα της γυναικας αλλα

και στις φιλιες..

• Like 4
Δημοσ.

@SuicyoMania

Αυτο ειναι το προβλημα. Η κοινωνια παρουσιαζει την γυναικα σαν κατι το εξωγηινο, το οποιο δεν ειναι ανθρωπος αλλα κατι το ανωτερο το οποιο προυποθετει ειδικη προσεγγιση/μεταχειριση. Αυτο λοιπον το εχουμε πιστεψει οι περισσοτεροι και ακομα περισσοτερο οι ιδιες οι γυναικες. Αυτο που εσυ πρεπει να κανεις λοιπον ειναι να τις βλεπεις σαν απλους ανθωρπους, με απλες ανθρωπινες αναγκες.

Ολα ειναι στο μυαλο. Imagine Nothing.

• Like 10
Δημοσ.

Μην μασας φιλε. Η φαση ειναι ορμα και οτι γινει. Και αυτες εχουν ανασφαλειες και δεν φανταζεσαι ποσες φορες σε εχουν δει γυναικες και να λενε γιατι δεν μου την πεφτει ο μαλακας? Δηλαδη μην νομιζεις οτι ειναι καποια οντα απιαστα. Θελει λιγο τροπο να της προσεγισεις. Ορμα φιλε, ορμα!

• Like 1
Δημοσ.
Ούτε ψυχολόγος είμαι, ούτε ειδικός. Απλά την γνώμη μου θα πω, ίσως είμαι τελείως λάθος.

Ο τρόπος ζωής σου δεν είναι σωστός, αφού δεν σε κάνει χαρούμενο. Το μεγάλο συν για εσένα είναι ότι το έχεις αντιληφθεί και δεν σου αρέσει. Έχεις συμβιβαστεί σε τεράστιο βαθμό με τον τρόπο που έχεις φτάσει στα 30 σου.

Από την στιγμή που το αντιλαμβάνεσαι όμως μπορείς και να το αλλάξεις. Πρέπει να κοινωνικοποιηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς και να πάρεις "ρίσκα". Για να κοινωνικοποιηθείς πρέπει να μπεις σε ομάδες ανθρώπων. Σίγουρα είναι δύσκολο αυτό και εδώ είναι που πρέπει να πάρεις τα ρίσκα, ας ντραπείς και λίγο, δεν τρέχει τίποτα.

Ο ευκολότερος τρόπος του να μπλεχτείς με άλλα άτομα είναι η δουλειά με συναδέλφους, όπου θέλοντας και μη θα συναναστρέφεσαι με άλλα άτομα. Από εκεί ξεκινάς έναν κύκλο με 2-3-4.. άτομα, από όπου θα έρθουν και άλλες γνωριμίες, γνωστός γνωστού κτλ. Και οι παρέες των τωρινών σου φίλων. Αν δεν υπάρχει λόγος που σε κρατάει στο να μην εργάζεσαι (υγεία σωματική ή ψυχική κα) τότε πιστεύω από εκεί πρέπει να αρχίσεις. Και η τσέπη σου θα είναι γεμάτη, το οποίο δίνει ένα κάτι παραπάνω στην αυτοπεποίθηση.

Όσον αφορά στο γκομενικό, δεν πρέπει να το πας κατευθείαν στο ερωτικό με κάποια που σου αρέσει, ξεκινάς φιλικά βλέπεις αν σε παίρνει και αν όχι μπορεί να παραμείνει φιλικό και από φίλη, φίλης να έρθει το γκομενικό. Πέρα από ότι έχω γράψει, που μπορεί να μην είναι σωστά, πιστεύω πως πρέπει να μιλήσεις με έναν ειδικό που θα σε συμβουλέψει σωστά και θα σου δώσει αυτοπεποίθηση. Καλή τύχη 

• Like 3
Δημοσ.

υπαρχει κατι πολυ χειροτερο,να εισαι 30-35 να εχεις αποξενωθει απο τα παντα , να μην βγαινεις εξω απ το σπιτι ,να μην δουλευει,ς να μην θες γενικα,κ ολα αυτα γιατι νομιζεις οτι τα εχεις δει ολα κ τα εχεις κανει ολα (κατι που δεν ισχυει )κ πιστευεις οτι δεν υπαρχει λογος να κανεις κατι γιατι το εχεις κανει ηδη κ δεν θα σου δωσει τπτ,εχεις χασει την ελπιδα κ το μονο που σκεφτεσαι ειναι οτι εχουν τελειωσει ολα δεν υπαρχει κατι καινουριο ,το μονο καινουριο ειναι να δεις τι γινετε αφου πεθανεις κ απλα περιμενεις να ερθει η ωρα σου

μην χανεις την ελπιδα σου ,ζησε ,κανε οτι γουσταρεις μην σε νοιαζει τι θα σκεφτουν οι αλλοι,η ζωη ειναι μικρη αλλα εχει τοσα πολλα πραγματα να σου δωσει,βγες εξω κ παρε οτι μπορεις,μην σπαταλας τον χρονο σου

μην σκεφτεσαι το μελλον κ μην θυμασαι το παρελθον,ζησε την στιγμη το τωρα ,αυριο ειναι αλλη μερα

• Like 1
Δημοσ.

Άμα δεν δουλέψεις πως θα νιώσεις παραγωγικός, πως θα ενταχθείς στο σύνολο;

Άμα πας και ξεφορτώνεις στα μπουρδέλα σβήνει και το boost που σε κάνει να προσπαθήσεις να βρεις σύντροφο.

Απλά φυγόπονο σε κόβω αλλά με ελπίδες.

Μόνο οι asexual είναι τελειωμένοι και φυσικά κοινωνικά επικύνδηνοι !

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...