ALFR3D Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αν μη τι αλλο πρεπει να ξεκαθαρησεις τη θελεις απο τη ζωη σου. Δε μπορεις να εχεις και κοπελα και παρεες και να μην δουλευεις( και να μην πολυθες να πιασεις δουλεια) να εισαι αντικοινωνικος, μην εχοντας βγει απο το τετραγωνο σου μηνες.. να μενεις στο "καβουκι" σου και στο comfort zone και να σου ερθουν ολα στο πιατο. Δε βγαινουν τα νουμερα πως να γινει. Στα 30αντα πρεπει να εχει καταλαβει οτι το ιντερνετ δεν αντικαθιστα πολλα πραγματα εκτος απο την ψυχαγωγια, και οτι βλεπεις εκει ειναι μια απατη ουσιαστικα( αγνωστες κοπελες στο FB, τροπος ζωης αλλων,κτλ). Και με καθε καλη προθεση σου λεω οτι δεν σου αξιζουν αυτα που ληγουρευεσε( που ειναι ανθρωπινο, ολοι ζηταμε κατι απο αυτη τη ζωη) και μαλλον το εχεις καταλαβει υποσυνειδητα ή συνειδητα. Αν θες εισοδημα ψαχνεις εργασια, αν θες κοπελα το κυνηγας λιγο η πολυ οσο μπορεις, αν θες φιλους πρεπει να κανεις πρωτα γνωστους κτλ. Τα μπουρδελα εχουν αλλιωσει την εικονα σου για της γυναικες και η συχνη επισκεψη δυσχαιρενει τη κατασταση, σε εχει δηλητηριασει κατα καποιον τροπο. Η επαφη με κοπελες ειναι πολυ σημαντικη για τους αντρες και δε μιλαω για το ερωτικο κομματι μονο. Πρεπει να βγεις ραντεβου με το πατροπαραδοτο τροπο κοινως, που ειναι και ο πιο υγιης τροπος προσεγγισεις μιας κοπελας. Αλλα πρεπει να εχεις ξεκαθαρισει οπως προειπα ποιος εισαι και τη προσφερεις, τη βαζεις στο τραπεζι που λενε εξω. Και τελευταιο να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και να τον αγαπας αλλιως γιατι να σε αγαπησουν και αλλοι? κανεις δεν σου/μας χρωσταει τιποτα αλλωστε. 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Από όσα γράφεις φαίνεται να έχεις μια σωρεία προβληματικών γνωσιών,negative assumptions,διαθλαστικών σκέψεων ( δεν τα απομονώνω είναι πολλά ) και υποθέτω από τον τρόπο γραφής σου γερά αντιπαραγωγικά core beliefs.Πάνω κάτω τα παραπάνω φαίνεται να σου προκαλούν σημαντικούς περιορισμούς και για μένα κάνει μπαμ πως στην περίπτωση σου χρειάζεσαι εκ βάθρων γνωσιακή αναδόμηση σε ένα σταθερά ψυχοθεραπευτικό πλαίσιο,ιδανικά με έναν έμπειρο ψυχολόγο στη CBT. Μιας και μιλάς για το οικονομικό απευθύνσου σε κάποιο συνάδελφο ψυχικής υγείας από τα Κέντρα Ψυχικής Υγείας (συνήθως οι μεγάλοι δήμοι στην Ελλάδα έχουν).Εναλλακτικά τσέκαρε το ΕΠΙΨΥ αν είσαι Αθήνα μπας και σε αναλάβουν. 16
yioula Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 παραλληλα με αυτο που προτεινει ο τοξοβολος, προτεινω για πιο αμεσα και την καθημερινη ενεργη συμμετοχη σε μια ομαδα που βοηθα αλλους, εκει θα βρεις το νοημα, θα ξοδεψεις ενεργεια, θα νιωσεις ικανοποιηση προσφεροντας, π.χ. μαγειρευοντας για απορους κλπ.. σε αυτο το περιβαλλον θα βρεις και ανθρωπους με μεγαλη αγκαλια, κατανοηση του χαραχτηρα σου και αποδοχη... ..ισως και κατι πιο περα απ αυτο.. 3
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αν εισαι αντικοινωνικος και δεν μιλάς δεν θα γνωρισεις ευκολα γκομενες. Να γνωρισεις μπορεις απο το πιο απλο μερος πχ εγω εχω γνωρισει γκομενα απο το παρκο που πηγαινα και εκανα τζοκιν πηγαινε και αυτη και καποια στιγμη πιάσαμε την κουβεντα. Πηγε καταλαθος να πατησει το στρωμα που έχω για να παιρνω κάμψεις και μου ζητησε συγγνωμη έχω βγαλει επισης γκομενα απο μαγαζι που πηγαινα για να ψωνισω. Παντως ρεαλιστικά μιλώντας εισαι ένας ενεργος σεξουαλικά άντρας γυρω στα 30 που απλα δεν εχει κοπελα και πάει με ιεροδουλες. Στο σέξ έχεις εμπειρια δεν εισαι άσχετος, ξέρεις να ικανοποιήσεις μια γυναικα το μονο που σου λειπει προς το παρον ειναι το θεμα της επικοινωνιας που ειναι το βασικο για να βγαλεις γκομενα.
johnbond Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το θέμα είναι οτι για να γνωρίσεις και τελικά να κατακτήσεις μια όμορφη και αξιόλογη γυναίκα πρέπει να έχεις όλα αυτά που εσύ σιχαίνεσαι. Κατ'αρχάς χρειάζεσαι κάποια οικονομική άνεση. Πως θα βγαίνετε έξω; τι θα κάνετε αν δεν έχεις χρήματα;Τι προοπτική μπορεί να έχει μια σχέση με κάποιον άφραγκο; Οπότε αν δεν έχεις εισοδήματα πρέπει να δουλέψεις. Επίσης χρειάζεται όλη αυτή η χαζή κοινωνικότητα που δε σου αρέσει.Αν μπορείς να μιλάς για βλακείες επιπέδου μεσημεριανών εκπομπών θα είσαι και ο πρώτος. Όλη αυτή η βλακεία που βλέπεις στο fb είναι και η βασική κατάσταση που επικρατεί. Το να έχεις επιτυχία στις γυναίκες είναι ένα full time job.Είτε γίνεσαι αυτό που ζητάν οι γυναίκες είτε μένεις μόνος σου. Δες τον εαυτό σου σαν ένα μαγαζί.Αυτή τη στιγμή το προιόν που έχεις δεν είναι αυτό που ο κόσμος ζητά και επιπλέον δεν κάνεις καμία προσπάθεια να το προωθήσεις. Αν θες να πουλάς πρέπει να προσαρμοστείς στην αγορά. 3
totem_lost Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Παντως ρεαλιστικά μιλώντας εισαι ένας ενεργος σεξουαλικά άντρας γυρω στα 30 που απλα δεν εχει κοπελα και πάει με ιεροδουλες. Στο σέξ έχεις εμπειρια δεν εισαι άσχετος, ξέρεις να ικανοποιήσεις μια γυναικα Σόρυ αλλά το 10 λέπτο 'άντε χύσε επιτέλους περιμένει ούρα απέξω' δεν λέγεται εμπειρία στο σεξ.. Ρεαλιστικά μιλώντας! 11
gia_nnis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το θέμα είναι οτι τι θα κάνετε αν δεν έχεις χρήματα;Τι προοπτική μπορεί να έχει μια σχέση με κάποιον άφραγκο; Οπότε αν δεν έχεις εισοδήματα πρέπει να δουλέψεις. Να της πει μπορει να ειμαι αφραγκος αλλα παραλληλα ειμαι και πλουσιος!Πολυ πλουσιος...!!!
palawiaris Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν μας λες και το αληθινό σου ψευδώνυμο εδώ να ξέρουμε και ποιος είσαι;
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σόρυ αλλά το 10 λέπτο 'άντε χύσε επιτέλους περιμένει ούρα απέξω' δεν λέγεται εμπειρία στο σεξ.. Ρεαλιστικά μιλώντας! Αληθεια? και στο κανονικο σεξ με την κοπελα του δηλαδη θα το παμε και εκει χρονομετρικά? και εκει μπορει να τελειωνει στο 10λεπτο το πληρωμενο σεξ δεν ειναι μονο τα μπορδελα του 10λεπτου αμα έχεις να δαπανησεις χρημα που ενας που έκανε μια κανονικη δουλεια και δεν ειχε οικογενεια και αλλες υποχρεώσεις μπορουσε έχεις παρα πολλες επιλογές και οχι του 10λεπτου που λες. Επισης γιατι δεν ειναι εμπειρια? εχει παει με τοσες γυναικες και εχει δει ενα καρο διαφορετικά πράγματα. Παιζει να έχει πάει και με τριπλάσιο ακομα διαφορετικο αριθμο γυναικων. Εσυ θα τον έβαζες στους απειρους επειδη δεν εκανε ποτε στη ζωη του σχέση με μη εκδιδομενη? δε νομιζω. Απειρος για σχέσεις μακροχρονιες ναι αλλα απειρος στο σεξ με τιποτα. Το σεξ ειναι σεξ ειτε γινεται με εκδιδομενη ειτε γινεται με την σχέση του. Δεν θα το πάμε χρονομετρικα αλλα και χρονομετρικα να το πας σου ξαναλεω δεν ειναι ολες οι κατηγοριες το ιδιο με λιγα λεφτα παραπανω εχεις πολλες επιλογές. 1
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνετε!Κατι που ισως ξεχασα να αναφερω και για να μην απαντησω μεμονομενα σε καθενα απο εσας ειναι οτι το θεμα ενταξης σε μια ομαδα ατομων που εχει ειτε να κανει με δουλεια, ειτε απλα για γυμναστικη κλπ το θεωρω πολυ δυσκολο βημα για μενα.Δηλαδη μπορει να μου αρεσει η γυμναστικη και σαν αθλημα το ποδηλατο, αλλα δεν θα παω με την προφαση να γνωρισω κοσμο αλλα ταυτοχρονα να κανω και αυτο που μου αρεσει. Μου ακουγεται πολυ ψευτικο εξαρχης και δηθεν....εκτος βεβαια οτι ντρεπομαι να γνωριζω ατομα και φοβαμαι πως θα με αποδεχτουν, χωρις να το δειχνω σαν να ειμαι κακομοιρης. Φοβαμαι να ανοιχτω στους αλλους και ολα αυτα εδω που γραφω δεν υπηρχε περιπτωση να τα πω σε καποιον που ξερω ή εναν αγνωστο πρωτον προσωπο με προσωπο και δευτερον ειδικα σε καποιο ψυχολογο οπως αναφερθηκε.Αυτο με την δουλεια επισης το θεωρω δυσκολο κομματι γιατι παλι ειναι μια ομαδα ατομων που χρειαζεσαι να εποικοινωνεις και να βοηθας επι πληρωμης. Φοβαμαι μηπως κανω τιποτα λαθος και με παρουν με κακο ματι, αλλα αντιθετως κατι που παλι ξεχασα να αναφερω, ειναι οτι ειμαι τελειομανης. Μπορει να κανω 10 ωρες πανω σε κατι για να το κανω τελεια και αψογα ενω ο αλλος θα το κανει σε 1 ωρα και δεν θα τον νοιαζει γιατι η δουλεια θα εχει γινει.Ετσι εγινε την τελευταια φορα που πηγα να δουλεψω και το αποτελεσμα ηταν να μην με προσλαβει επειδη δεν ημουν σβελτος και γρηγορος. Ε αυτο με εριξε ψυχολογικα...Αυτο που ανεφερε ο doubtful για τις γυναικες, καπως ετσι τις βλεπω τις "κανονικες" σαν κατι το εξωγηινο, πως και τι θα σκεφτονται για μενα εκεινη την στιγμη θα με κομπλαρει απιστευτα μονο και απο ενα βλεμμα που θα μου ριξουν και θα σκεφτομαι τροπους πως να την προσεγγισω βλεποντας την ωρα να περναει και να μην κανω τιποτα. Ενω με τις ιεροδουλες δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα και δεν κωλωνω πουθενα κανω χαβαλε και περναω ωραια οταν πηγαινω με φιλους.
gia_nnis Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δηλαδη το νοημα ειναι να μπαινει και να βγαινει..???
johnbond Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Αφού είσαι καλός στην κιθάρα γιατί δεν κοιτάς να κάνεις εκεί κάτι επαγγελματικό; Μαθήματα ή να παίξεις κάπου; Έτσι θα γνωρίσεις και κόσμο θα βγεις έξω και ταυτόχρονα θα κάνεις κάτι που σου αρέσει. Η κριτική υπάρχει παντού.Σε αυτόν τον κόσμο κάθε λεπτό κρινόμαστε.Δεν πρέπει να σε απασχολεί και να την αφήνεις να σου χαλάει τη ζωή. 2
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δηλαδη το νοημα ειναι να μπαινει και να βγαινει..??? Ναι σκεφτομαι συνεχεια αυτο το πραγμα για αυτο ειπα πως με εχουν "χαλασει" τοσα χρονια οι ιεροδουλες και ο ευκολος τροπος που εβρισκα να κανω σεξ εκει. Θα μου αρεσε ομως περισσοτερο να ειχα μια σταθερη σχεση, μια κοπελα που να με σκεφτεται και να με νοιαζεται και να στηριζει ο ενας τον αλλο στα δυσκολα. Ενα σινεμα ας πουμε με μια φιλη εστω θα μου εδινε ενα ψυχολογικο boost....κατι τοσο απλο για καποιους, για μενα φανταζει σαν ενα βουνο. Αφού είσαι καλός στην κιθάρα γιατί δεν κοιτάς να κάνεις εκεί κάτι επαγγελματικό; Μαθήματα ή να παίξεις κάπου; Έτσι θα γνωρίσεις και κόσμο θα βγεις έξω και ταυτόχρονα θα κάνεις κάτι που σου αρέσει. Η κριτική υπάρχει παντού.Σε αυτόν τον κόσμο κάθε λεπτό κρινόμαστε.Δεν πρέπει να σε απασχολεί και να την αφήνεις να σου χαλάει τη ζωή. Γιατι παλι θα εχω κομπλεξ πως και τι θα γινει. Για τα μαθηματα το ειχα σκεφτει αλλα ξεφουσκωσε γρηγορα η ιδεα, επειδη χρειαζεσαι χαρτια η να εχω τελειωσει καποιο ωδειο η γιατι πλεον τα περισσοτερα μαθηματα γινονται δωρεαν μεσω youtube
totem_lost Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 @DDevil Με μια ιερόδουλη πας με σκοπό να ικανοποιηθείς ο ίδιος και μόνο. Παραμένεις λοιπόν άσχετος στο πως να ικανοποιήσεις μια γυναίκα και επομένως άπειρος στο σεξ. @TS Παίρνεις τη ζωή πολύ πιο σοβαρά από οτι θα έπρεπε. Αγνόησε τις ντροπές, τους φόβους, τους εγωισμούς, και την τελειομανία σου γιατί δεν θα έχεις άλλα 30 να ζήσεις. Τόσο απλά. 6
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δηλαδη το νοημα ειναι να μπαινει και να βγαινει..??? Ποσα ουάν νάϊτ στάντ εχεις κάνει τα οποια ειχαν και συναισθημα μεσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα