the other one Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γιατι να μην κανει την πρωτη κινηση η κοπελα;Εγω ισα ισα που την παραδεχομαι κι ολας γιατι ειναι ακομπλεξαριστη. Θελετε ισοτητα οι γυναικες αλλα οχι μονο εκει που σας συμφερει.. Σωστός. Κι εγώ έτσι το βλέπω. Τέτοιες γυναίκες δείχνουν πως είναι ακομπλεξάριστες, έχουν χαρακτήρα και ξέρουν τι θέλουν.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 νιωθω οτι κρινω εντονα τον TS, οποτε να συμπληρωσω πως δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. στη χειροτερη καποιος δε θα ψηθει με τη φαση σου. δε νομιζω πως ειναι ο,τι χειροτερο μπορει να σου συμβει. το να προδικαζεις την οποιαδηποτε επικοινωνια επειδη μονος σου συμπεραινεις πως θα σε αντιμετωπισει καποι@ ειναι αυτο που σε σαμποταρει.
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οχι ρε συ σε καμμια περίπτωση δεν ειπα οτι ειναι κακό Εννοούσα οτι με 10 ευρώ βρίσκει αγκαλίτσα αυτός, δεν έχει ανάγκη ουτε πειράζει που ειναι ψεύτικη και επι πληρωμή ! εξάλλου νομίζεις πως ειναι λίγοι αυτοί που έχουν σχέση και η κοπέλα τους τους κάνει ίδια αγκαλιά χωρίς να το ξέρουν?!? Παλι ομως θα παω εκει μονο για να περιορισω τις ορμες που εχω γιατι δεν αντεχω αλλο. Δεν εχει καμια σχεση και ουτε θα παω για να βρω αγκαλιτσα επι πληρωμη, δεν το σκεφτομαι καν αυτο. Μια αγκαλια απο την σχεση σου η εστω μιας φιλης, να σου κραταει το χερι, να σε νιωθει δικο της, να σε νοιαζεται και ολα αυτα τα ωραια δεν μπορεις να τα παρεις απο καμια πληρωμη. Ολοι ξερουμε οτι και οι σχεσεις εχουν τα προβληματα τους αλλα θα προτιμουσα τουλαχιστον σαν πρωτο βημα να γνωριζα κοπελες μονο για το σεξ και αργοτερα ισως κατεληγε σε σχεση. @TS μου φαινεται οτι το προβλημα δεν ειναι πως θα βρεις μια κοπελα αλλα πως θα αλλαξεις τη ζωη σου εαν σε ψηνει να αποφευγεις οποιαδηποτε ευθυνη, ειτε αυτο ειναι δουλεια ειτε ειναι κοινωνικη συναναστροφη τοτε συνεχισε να παιζεις κιθαρα στη σπηλια σου αλλα ενα ενα τα πραγματα, οπως ψυχαναγκαζεσαι να τελειοποιησεις το σκιλ σου στη μουσικη ετσι μπορεις να βαλεις στοχο να κανεις φιλους η να βρεις δουλεια. κανενας δεν ψηνεται να εχει υποχρεωσεις, αλλα μου φαινεται εφιαλτικο να εχω αποφυγει τις υποχρεωσεις με το τιμημα που πληρωνεις Αποφευγω επειδη φοβαμαι να ανοιχτω, ντρεπομαι για το τι θα λενε απο μεσα τους γενικα . Δεν ειναι τοσο ευκολο οπως ειπα και πριν, ειναι σαν να μην ξερω κολυμπι και φοβαμαι να πεσω στα βαθια. Στο στρατο δεν φοβομουν τι ασκησεις και τι κομπλεξ θα βγαλουν οι διοικητες και ποσες ωρες ανουσιας κουρασης θα υποστω. Δεν με ενοιαζε καν γιατι την φυσικη κατασταση την εχω. Ειχα φοβο πως θα ενταχτω στις κοινωνικες ομαδες και πως επρεπε να κανω φιλιες για να την παλευω. Τελικα μετα απο καιρο ειχα κανει χωρις να το καταλαβω και ολα περνουσαν μια χαρα, ανεξαρτητως τις κουρασης. Τωρα οσο για το ποιος/ποια θα κανει κινηση, οπως ειπε ο pontez2 αν εκανε η γυναικα θα την πουμε ευκολη και αν κανει ο αντρας θα τον πουμε πεφτουλα. Αυτες οι πουριτανικες αποψεις μας εχουν κανει ετσι σαν κοινωνια και αυτο το ψευτικο προφιλ στον κοσμο του facebook. Πραγματικα αν εκανε καποια κοπελα μια κινηση θα το εκτιμουσα, δεν θα την θεωρουσα ευκολη γιατι δεν νομιζω να επεφτε με τα μουτρα και θα το εκανε λιγο πιο μαζεμενα. Βεβαια απο μεριας μου δεν θα ημουν και 100% σιγουρος γιατι κραταω μικρο καλαθι παντα.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Σωστός. Κι εγώ έτσι το βλέπω. Τέτοιες γυναίκες δείχνουν πως είναι ακομπλεξάριστες, έχουν χαρακτήρα και ξέρουν τι θέλουν. βεβαια δεν εχει να αποδειξει τιποτα κανενας και δη καμια σε καποιον. οι αποδειξεις για τις ταμειακες μηχανες. για τους ανθρωπους μονο αυτοδιαθεση Παλι ομως θα παω εκει μονο για να περιορισω τις ορμες που εχω γιατι δεν αντεχω αλλο. Δεν εχει καμια σχεση και ουτε θα παω για να βρω αγκαλιτσα επι πληρωμη, δεν το σκεφτομαι καν αυτο. Μια αγκαλια απο την σχεση σου η εστω μιας φιλης, να σου κραταει το χερι, να σε νιωθει δικο της, να σε νοιαζεται και ολα αυτα τα ωραια δεν μπορεις να τα παρεις απο καμια πληρωμη. Ολοι ξερουμε οτι και οι σχεσεις εχουν τα προβληματα τους αλλα θα προτιμουσα τουλαχιστον σαν πρωτο βημα να γνωριζα κοπελες μονο για το σεξ και αργοτερα ισως κατεληγε σε σχεση. Αποφευγω επειδη φοβαμαι να ανοιχτω, ντρεπομαι για το τι θα λενε απο μεσα τους γενικα . Δεν ειναι τοσο ευκολο οπως ειπα και πριν, ειναι σαν να μην ξερω κολυμπι και φοβαμαι να πεσω στα βαθια. Στο στρατο δεν φοβομουν τι ασκησεις και τι κομπλεξ θα βγαλουν οι διοικητες και ποσες ωρες ανουσιας κουρασης θα υποστω. Δεν με ενοιαζε καν γιατι την φυσικη κατασταση την εχω. Ειχα φοβο πως θα ενταχτω στις κοινωνικες ομαδες και πως επρεπε να κανω φιλιες για να την παλευω. Τελικα μετα απο καιρο ειχα κανει χωρις να το καταλαβω και ολα περνουσαν μια χαρα, ανεξαρτητως τις κουρασης. Τωρα οσο για το ποιος/ποια θα κανει κινηση, οπως ειπε ο pontez2 αν εκανε η γυναικα θα την πουμε ευκολη και αν κανει ο αντρας θα τον πουμε πεφτουλα. Αυτες οι πουριτανικες αποψεις μας εχουν κανει ετσι σαν κοινωνια και αυτο το ψευτικο προφιλ στον κοσμο του facebook. Πραγματικα αν εκανε καποια κοπελα μια κινηση θα το εκτιμουσα, δεν θα την θεωρουσα ευκολη γιατι δεν νομιζω να επεφτε με τα μουτρα και θα το εκανε λιγο πιο μαζεμενα. Βεβαια απο μεριας μου δεν θα ημουν και 100% σιγουρος γιατι κραταω μικρο καλαθι παντα. ρε συ δε μπορεις να ξερεις ποτε τι σκεψεις εχει ο καθενας και τι λεει απο μεσα του αλλα ξεκινας επικοινωνια με τη συμβαση οτι θα υπαρχει ειλικρινεια. αντι να θελεις να σε γνωρισει καποι@ γιατι δεν αντιστρεφουμε τους ρολους? εσυ δεν εχεις περιεργεια να γνωρισεις καποι@? να μαθεις πραγματα για τη ζωη τ@ η τις σκεψεις τ@? αμφιδρομα χτιζονται οι σχεσεις και οι επικοινωνιακες γεφυρες. δοκιμασε με απλα κολπακια, μια ερωτηση-μια απαντηση. ρωτας κατι, επιτρεπεις να σε ρωτησουν κατι. και ετσι γνωριζεις ανθρωπους. 2
the other one Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 βεβαια δεν εχει να αποδειξει τιποτα κανενας και δη καμια σε καποιον. οι αποδειξεις για τις ταμειακες μηχανες. για τους ανθρωπους μονο αυτοδιαθεση ??? το ενδεχόμενο κάποια ας πούμε να συμφωνεί με αυτό ή οιδήποτε άλλο και να επιλέγει έναν διαφορετικό, στερεοτυπικό τρόπο συμπεριφοράς για τους γνωστούς λόγους δε παίζει; βέβαια όπως και να χει όταν μιλάμε για μια πρωτοδεύτερη γνωριμία έχει μεγάλη σημασία η εντύπωση που θα κάνεις στον άλλο θες να το πεις απόδειξη ή αυτοδιάθεση στο τέλος τέλος θα βγάλεις απλά τον καλύτερό σου εαυτό και μετά σιγά σιγά ανοίγεσαι. έτσι κάνουν όλοι.
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ??? το ενδεχόμενο κάποια ας πούμε να συμφωνεί με αυτό ή οιδήποτε άλλο και να επιλέγει έναν διαφορετικό, στερεοτυπικό τρόπο συμπεριφοράς για τους γνωστούς λόγους δε παίζει; βέβαια όπως και να χει όταν μιλάμε για μια πρωτοδεύτερη γνωριμία έχει μεγάλη σημασία η εντύπωση που θα κάνεις στον άλλο θες να το πεις απόδειξη ή αυτοδιάθεση στο τέλος τέλος θα βγάλεις απλά τον καλύτερό σου εαυτό και μετά σιγά σιγά ανοίγεσαι. έτσι κάνουν όλοι. μα αυτο λεμε, αν θελει εχει καλως. να απαιτειται η να το θετουμε ως αξιακα "καλυτερο" το να φερεται κανεις με τον χ η τον ψ τροπο ειναι λιγο φαιδρο, δηλαδη το καλο και το κακο ειναι ρευστες εννοιες ουτως η αλλως. δε μπορουμε να κρινουμε τις επιθυμιες ανθρωπων ουτε το πλαισιο στο οποιο νιωθουν ανετα. 1
revolver1990 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δεν περνάει μήνας(τώρα τελευταία βδομάδα) χωρίς threads αγαμίας/μη σχέσης/πουτ@νες όλες etc. Σοβαρευτείτε. 3
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εγω τωρα φανταζομαι πως θα αντιμετωπιζοταν μια γυναικα αν ειχε την ιδια ιστορια να διηγηθει και δε μου αρεσει 1
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ρε συ δε μπορεις να ξερεις ποτε τι σκεψεις εχει ο καθενας και τι λεει απο μεσα του αλλα ξεκινας επικοινωνια με τη συμβαση οτι θα υπαρχει ειλικρινεια. αντι να θελεις να σε γνωρισει καποι@ γιατι δεν αντιστρεφουμε τους ρολους? εσυ δεν εχεις περιεργεια να γνωρισεις καποι@? να μαθεις πραγματα για τη ζωη τ@ η τις σκεψεις τ@? αμφιδρομα χτιζονται οι σχεσεις και οι επικοινωνιακες γεφυρες. δοκιμασε με απλα κολπακια, μια ερωτηση-μια απαντηση. ρωτας κατι, επιτρεπεις να σε ρωτησουν κατι. και ετσι γνωριζεις ανθρωπους. Εχω την περιεργεια ναι...αλλα ειμαι πιο πολυ ανθρωπος που του τα βγαζουν με το τσιγκελι. Δεν μιλαω πολυ, ειμαι κλειστος και θα με συμφερε να μην ημουν μονος μου απεναντι με μια κοπελα που μου αρεσει...θα αισθανομουν πιο ανετος και με ασφαλεια οτι εχω τον φιλο μου διπλα για να κανει την πιο πολυ κουβεντα. Πες οτι μπορεσα καποια στιγμη να ξεπερασω την ντροπη που εχω, τι θα την ρωτουσα; τις κλασσικες χαζο ερωτησουλες οπως ξεκινανε ολοι τις συζητησεις τους με μια γυναικα; Μονο που το σκεφτομαι λεω γαμησε το μην ασχολησαι καλυτερα θα γινεις ρεζιλι, γιατι θα με περιμενει να τις πω και εγω τι κανω πανω στο θεμα και θα πρεπει να την εντυπωσιασω ενω δεν θα μπορεσω. Ουτε ειμαι καλος στα ψεματα προτιμω να πω την αληθεια και τελος. Η αληθεια ειναι οτι γινομαι ανοιχτος και αν θες χαζοχαρουμενος οταν εχω πιει τα ξυδια μου. Δεν εχω προβλημα πουθενα....αλλα γινεται να εισαι συνεχεια ξιδιασμενος; χαχαχα
the other one Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 μα αυτο λεμε, αν θελει εχει καλως. να απαιτειται η να το θετουμε ως αξιακα "καλυτερο" το να φερεται κανεις με τον χ η τον ψ τροπο ειναι λιγο φαιδρο, δηλαδη το καλο και το κακο ειναι ρευστες εννοιες ουτως η αλλως. δε μπορουμε να κρινουμε τις επιθυμιες ανθρωπων ουτε το πλαισιο στο οποιο νιωθουν ανετα. νομίζω πως μεγαλύτερη επηρροή μπορεί να ασκεί ένα μοντέλο στο cosmopolitan αυτού του μήνα παρά η άποψη ενός πουθενά σε ένα forum. πάντως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πολλά από όσα κάνει κάποιος γίνονται για να αποδέιξει κάτι. δεν είναι θέμα κόμπλεξ ή ανασφάλειας πολλές φορές γίνεται ασυνείδητα.
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 εγω τωρα φανταζομαι πως θα αντιμετωπιζοταν μια γυναικα αν ειχε την ιδια ιστορια να διηγηθει και δε μου αρεσει Δε χρειάζεται καν να τη φανταστείς. Μπες στα αντίστοιχα φόρουμ εκεί να δεις υποστήριξη. Σικέ όμως, μη φανταστείς, σαν τα θρεντ με τις μανούλες ένα πράμα. Εδώ τουλάχιστον του τα λέμε ψιλοχύμα και τον κρίνουμε κιόλας χωρίς να τον ξέρουμε. Εδώ ο άλλος έβγαλε ψυχολογικό προφίλ από τα γραφόμενά του άλλα webmd. Ινσομνια Παρασκευής το κανες το θαύμα σου. 1
SlickNick Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γνωρίζω προσωπικά και έχω γνωρίσει μερικά άτομα σαν και εσένα. Το κοινό που πιθανότατα να έχετε όλοι είναι ο γιγάντιος εγωισμός που δεν σας επιτρέπει την ευελιξία να αλλάξετε σαν άνθρωποι και να εξελιχθείτε. Ο ίδιος εγωισμός σε βάζει στην διαδικασία να θεωρείς ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι προβληματικοί και όχι εσύ που δεν έχεις φίλους, και που ασχολείσαι με χόμπι που δεν σου αποδίδουν ούτε χρήματα, ούτε κοινωνικές επαφές. Χωρίς χρήματα και χωρίς κοινωνική ζωή δύσκολα θα βρεις κοπέλα, ειδικά κάποια που να αξίζει, οπότε σταμάτα να ασχολείσαι με αυτό. Οι κοπέλες που θα βρεις έτσι όπως είσαι, είναι οι κοπέλες που βρίσκονται στον πάτο του βαρελιού. Επίσης κόψε τα μπουρδέλα. Δεν είναι σεξ αυτό που κάνεις εκεί μέσα και μόνο που ασχολείσαι με το αν άρεσε η όχι στην πουτάνα δείχνει πόσο έχεις καεί. Υπάρχουν μόνο δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή: Κοινωνικοποίηση και εργασία Επίσης ένας εξειδικευμένος ψυχολόγος που να σου δείξει πιο υγιείς τρόπους σκέψης και αντίληψης θα βοηθούσε. Χέσε το ποδήλατο, την κιθάρα και τις άλλες χαζομάρες που χρησιμοποιείς για να αποφεύγεις την πραγματική ζωή και επικεντρώσου στο να γίνεις κοινωνικός και στο να εργάζεσαι. Απέκτησε γνωστούς, απέκτησε φίλους, απέκτησε κοινωνικά χόμπι και ξεκίνα να εργάζεσαι οπουδήποτε. Και ξέχνα το γκομενικό για την ώρα. Edit: Όταν λέω ότι πρέπει να τα κάνεις "αυτή τη στιγμή" εννοώ τώρα αμέσως! Όχι αυτές τις μέρες, η κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Τώρα όμως! 11
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εχω την περιεργεια ναι...αλλα ειμαι πιο πολυ ανθρωπος που του τα βγαζουν με το τσιγκελι. Δεν μιλαω πολυ, ειμαι κλειστος και θα με συμφερε να μην ημουν μονος μου απεναντι με μια κοπελα που μου αρεσει...θα αισθανομουν πιο ανετος και με ασφαλεια οτι εχω τον φιλο μου διπλα για να κανει την πιο πολυ κουβεντα. Πες οτι μπορεσα καποια στιγμη να ξεπερασω την ντροπη που εχω, τι θα την ρωτουσα; τις κλασσικες χαζο ερωτησουλες οπως ξεκινανε ολοι τις συζητησεις τους με μια γυναικα; Μονο που το σκεφτομαι λεω γαμησε το μην ασχολησαι καλυτερα θα γινεις ρεζιλι, γιατι θα με περιμενει να τις πω και εγω τι κανω πανω στο θεμα και θα πρεπει να την εντυπωσιασω ενω δεν θα μπορεσω. Ουτε ειμαι καλος στα ψεματα προτιμω να πω την αληθεια και τελος. Η αληθεια ειναι οτι γινομαι ανοιχτος και αν θες χαζοχαρουμενος οταν εχω πιει τα ξυδια μου. Δεν εχω προβλημα πουθενα....αλλα γινεται να εισαι συνεχεια ξιδιασμενος; χαχαχα δεν καταλαβαινω γιατι γινεται διαχωρισμος στο πως θα γνωρισεις εναν φιλο με το πως θα γνωρισεις μια γυναικα. οπως γνωρισες οσους ανθρωπους εχεις γνωρισει ετσι θα γνωρισεις και μια κοπελα. το φλερτ ερχεται καποτε, η και οχι. 1
SuicycoMania Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γνωρίζω προσωπικά και έχω γνωρίσει μερικά άτομα σαν και εσένα. Το κοινό που πιθανότατα να έχετε όλοι είναι ο γιγάντιος εγωισμός που δεν σας επιτρέπει την ευελιξία να αλλάξετε σαν άνθρωποι και να εξελιχθείτε. Ο ίδιος εγωισμός σε βάζει στην διαδικασία να θεωρείς ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι προβληματικοί και όχι εσύ που δεν έχεις φίλους, και που ασχολείσαι με χόμπι που δεν σου αποδίδουν ούτε χρήματα, ούτε κοινωνικές επαφές. Χωρίς χρήματα και χωρίς κοινωνική ζωή δύσκολα θα βρεις κοπέλα, ειδικά κάποια που να αξίζει, οπότε σταμάτα να ασχολείσαι με αυτό. Οι κοπέλες που θα βρεις έτσι όπως είσαι, είναι οι κοπέλες που βρίσκονται στον πάτο του βαρελιού. Επίσης κόψε τα μπουρδέλα. Δεν είναι σεξ αυτό που κάνεις εκεί μέσα και μόνο που ασχολείσαι με το αν άρεσε η όχι στην πουτάνα δείχνει πόσο έχεις καεί. Υπάρχουν μόνο δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή: Κοινωνικοποίηση και εργασία Επίσης ένας εξειδικευμένος ψυχολόγος που να σου δείξει πιο υγιείς τρόπους σκέψης και αντίληψης θα βοηθούσε. Χέσε το ποδήλατο, την κιθάρα και τις άλλες χαζομάρες που χρησιμοποιείς για να αποφεύγεις την πραγματική ζωή και επικεντρώσου στο να γίνεις κοινωνικός και στο να εργάζεσαι. Απέκτησε γνωστούς, απέκτησε φίλους, απέκτησε κοινωνικά χόμπι και ξεκίνα να εργάζεσαι οπουδήποτε. Και ξέχνα το γκομενικό για την ώρα. Συμφωνω σε ολα και οτι πραγματικα μια δουλεια θα βοηθουσε παρα πολυ και να μου λυσει εν μερη το προβλημα...Δεν μπορω ομως να δεχτω αυτο το τελευταιο που λες, να πεταξω στα σκουπιδια τα τοσα χρονια αφιερωσης και μελετης πανω σε αυτα που αγαπαω. Απλα δεν γινεται και δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση. Γνωστους και φιλους εχω, το θεμα εχω πει οτι ειναι ο φοβος και η ντροπη που εχω να ενταχτω σε μια κοινωνικη ομαδα, ειτε αυτο λεγεται βολτα για καφε ειτε δουλεια ως υπαλληλος
alxlightning Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 νομίζω πως μεγαλύτερη επηρροή μπορεί να ασκεί ένα μοντέλο στο cosmopolitan αυτού του μήνα παρά η άποψη ενός πουθενά σε ένα forum. πάντως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πολλά από όσα κάνει κάποιος γίνονται για να αποδέιξει κάτι. δεν είναι θέμα κόμπλεξ ή ανασφάλειας πολλές φορές γίνεται ασυνείδητα. κυριως επειδη μιλαμε για διαφορετικη σφαιρα επηρροης. ολοι πουθεναδες ειμαστε εξ αλλου μαλακισμενες υποκειμενικες αποψεις απο περιορισμενο πρισμα που μπορουμε μονο να ελπιζουμε να προσεγγιζουν την Αληθεια. Συμφωνω σε ολα και οτι πραγματικα μια δουλεια θα βοηθουσε παρα πολυ και να μου λυσει εν μερη το προβλημα...Δεν μπορω ομως να δεχτω αυτο το τελευταιο που λες, να πεταξω στα σκουπιδια τα τοσα χρονια αφιερωσης και μελετης πανω σε αυτα που αγαπαω. Απλα δεν γινεται και δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση. Γνωστους και φιλους εχω, το θεμα εχω πει οτι ειναι ο φοβος και η ντροπη που εχω να ενταχτω σε μια κοινωνικη ομαδα, ειτε αυτο λεγεται βολτα για καφε ειτε δουλεια ως υπαλληλος οι φιλοι σου και οι γνωστοι σου δεν ειναι κοινωνικη ομαδα? γιατι το μεγαλοποιεις? ανθρωποι ειναι οι μεν ανθρωποι και οι δε. Γνωρίζω προσωπικά και έχω γνωρίσει μερικά άτομα σαν και εσένα. Το κοινό που πιθανότατα να έχετε όλοι είναι ο γιγάντιος εγωισμός που δεν σας επιτρέπει την ευελιξία να αλλάξετε σαν άνθρωποι και να εξελιχθείτε. Ο ίδιος εγωισμός σε βάζει στην διαδικασία να θεωρείς ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι προβληματικοί και όχι εσύ που δεν έχεις φίλους, και που ασχολείσαι με χόμπι που δεν σου αποδίδουν ούτε χρήματα, ούτε κοινωνικές επαφές. Χωρίς χρήματα και χωρίς κοινωνική ζωή δύσκολα θα βρεις κοπέλα, ειδικά κάποια που να αξίζει, οπότε σταμάτα να ασχολείσαι με αυτό. Οι κοπέλες που θα βρεις έτσι όπως είσαι, είναι οι κοπέλες που βρίσκονται στον πάτο του βαρελιού. Επίσης κόψε τα μπουρδέλα. Δεν είναι σεξ αυτό που κάνεις εκεί μέσα και μόνο που ασχολείσαι με το αν άρεσε η όχι στην πουτάνα δείχνει πόσο έχεις καεί. Υπάρχουν μόνο δύο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή: Κοινωνικοποίηση και εργασία Επίσης ένας εξειδικευμένος ψυχολόγος που να σου δείξει πιο υγιείς τρόπους σκέψης και αντίληψης θα βοηθούσε. Χέσε το ποδήλατο, την κιθάρα και τις άλλες χαζομάρες που χρησιμοποιείς για να αποφεύγεις την πραγματική ζωή και επικεντρώσου στο να γίνεις κοινωνικός και στο να εργάζεσαι. Απέκτησε γνωστούς, απέκτησε φίλους, απέκτησε κοινωνικά χόμπι και ξεκίνα να εργάζεσαι οπουδήποτε. Και ξέχνα το γκομενικό για την ώρα. Edit: Όταν λέω ότι πρέπει να τα κάνεις "αυτή τη στιγμή" εννοώ τώρα αμέσως! Όχι αυτές τις μέρες, η κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον. Τώρα όμως! ας μην αφοριζουμε ομως, ο ανθρωπος καλα κανει και συλλεγει οσες πληροφοριες μπορει. αν οι μονες γυναικες με τις οποιες εχει διαδραση ειναι πουτανες, απο κει θα παρει πληροφοριες. το οτι ειναι σεξεργατριες δεν τις κανει λιγοτερο ανθρωπους, λιγοτερο γυναικες η λιγοτερο οτιδηποτε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα