Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 NOT !! Μιας και οι περισσότερες εταιρίες κόβουν τα πάντα με proxy servers που χαζεύετε στο internet όταν δεν έχετε δουλειά και βαριέστε;; Προτείνετε forum η ενημερωτικά site που περνάτε την ώρα σας Οποίος μπορεί να δει ταινίες το http://hdvid.tv που είναι ξεκλείδωτο κατά πασά πιθανότητα και σε εσάς έχει σειρές και ταινίες λινός μπορείτε να βρείτε σε γνωστό ελληνικό site με online ταινίες οποίος θέλει το site inbox γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπετε. Επίσης σε τεχνολογικό forum είμαστε δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε bypass τον proxy ;
volos27 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ενα καλο ενημερωτικο-διδακτικο site ειναι το γιουπορν 3
forgotten Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 NOT !! Μιας και οι περισσότερες εταιρίες κόβουν τα πάντα με proxy servers που χαζεύετε στο internet όταν δεν έχετε δουλειά και βαριέστε;; Προτείνετε forum η ενημερωτικά site που περνάτε την ώρα σας Οποίος μπορεί να δει ταινίες το http://hdvid.tv που είναι ξεκλείδωτο κατά πασά πιθανότητα και σε εσάς έχει σειρές και ταινίες λινός μπορείτε να βρείτε σε γνωστό ελληνικό site με online ταινίες οποίος θέλει το site inbox γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπετε. Επίσης σε τεχνολογικό forum είμαστε δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε bypass τον proxy ; η δουλεια ειναι για να δουλευεις ,εχεις τοσο ελευθερο χρονο για μετα την δουλεια... στην εταιρια που δουλευα παλια δεν ειχαν κλειδωματα αλλα χρονομετρουσαν ι το χρονο στο διαδικτυο με μετρητη χρονου και επισης καταναλωση σε mb και με περιεργα νουμερα ρωτουσαν πως τα δικαιολογας
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 η δουλεια ειναι για να δουλευεις ,εχεις τοσο ελευθερο χρονο για μετα την δουλεια... στην εταιρια που δουλευα παλια δεν ειχαν κλειδωματα αλλα χρονομετρουσαν ι το χρονο στο διαδικτυο με μετρητη χρονου και επισης καταναλωση σε mb και με περιεργα νουμερα ρωτουσαν πως τα δικαιολογας Η δουλειά που κάνω μου αφήνει πολύ χρόνο ελεύθερο για να χαζέψω στο ιντερνετ
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τι δουλειά κάνεις? Ενας γνωστος μου στελνει μυνηματα απο το linkedin για να φαινονται επαγγελματικα. Δεν χαζολογάει σε βλακείες όμως επειδή φαίνεται που μπαίνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τι δουλειά κάνεις? Ενας γνωστος μου στελνει μυνηματα απο το linkedin για να φαινονται επαγγελματικα. Δεν χαζολογάει σε βλακείες όμως επειδή φαίνεται που μπαίνει. hardware/software support σε μεγαλη εταιρία στο τμήμα μηχανογράφησης
idomeneas7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εισαι δηλαδις απο τους τυπους που στέλνουμε mail για βλαβη και μας βαζουν στο queue για ωρες επειδη εχουν δουλεια? Στην πραγματικοτητα βλεπετε ταινιες ρε τσογλανια? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εισαι δηλαδις απο τους τυπους που στέλνουμε mail για βλαβη και μας βαζουν στο queue για ωρες επειδη εχουν δουλεια? Στην πραγματικοτητα βλεπετε ταινιες ρε τσογλανια? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑΙ
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑΙ Αμα βγάζεις τη δουλεια που χρειαζεται και εισαι σωστος τι τους ενδιαφέρει αν μπαινεις και στο Ιντερνετ?
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 NOT !! Μιας και οι περισσότερες εταιρίες κόβουν τα πάντα με proxy servers που χαζεύετε στο internet όταν δεν έχετε δουλειά και βαριέστε;; Προτείνετε forum η ενημερωτικά site που περνάτε την ώρα σας Οποίος μπορεί να δει ταινίες το http://hdvid.tv που είναι ξεκλείδωτο κατά πασά πιθανότητα και σε εσάς έχει σειρές και ταινίες λινός μπορείτε να βρείτε σε γνωστό ελληνικό site με online ταινίες οποίος θέλει το site inbox γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπετε. Επίσης σε τεχνολογικό forum είμαστε δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε bypass τον proxy ; βαλε proxy
DDevil Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μπες γκουγκλ με αναζητηση "Οι προισταμενοι μου ειναι σπασικλες τι να κανω???" και μετα μη σβησεις το ιστορικο
kseniastos Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ρε παιδια υπαρχει καμια περιπτωση να μεινετε on topic? Σαιτ για να χαζολογησεις στην δουλεια ρωτησε το παιδι..Ουτε την αποψη σας για το αν πρεπει να χαζευει ουτε αν θα τον πιασουν ουτε τι κανατε εσεις στις δουλειες σας ουτε αν ειναι ηθικο. Φιλε εγω εχω ενα κολπο. Γενικα μου αρεσει να κανω ερευνα αγορας οποτε σε περιπτωση που θελω να παρω κατι μπαινω σε απειρα φορουμ μαθαινω τα παντα για αυτο και μπαινω σε ολα τα σαιτ με αγγελιες και περιμενω την προσφορα και επειδη οι φιλοι μου με ξερουν μου λενε και για δικα τους πραματα. Απο αμαξια μεχρι σιδερο για σιδερομα. Επισης αμα ασχολεισαι με μουσικη το noiz.gr εχει ενδιαφερον φορουμ. Στα φορα κρυβεται το κλειδι, διαβαζει με τις ωρες σελιδες και συμμετεχεις αμα λαχει. Μετα παιζει πολυ το mobile gaming αν και τωρα τελευταια το γυρισα σε Blackberry οποτε δεν γιοκ.Και τελος τουλαχιστον 1-2 ωρες την ημερα το αποκουμπι των απανταχου εργαζομενων χαζολογαδων http://9gag.com/trending το hdtiv δεν παιζει σε μενα ρε γμτ..καμια αλλη προταση?
the other one Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εισαι δηλαδις απο τους τυπους που στέλνουμε mail για βλαβη και μας βαζουν στο queue για ωρες επειδη εχουν δουλεια? Στην πραγματικοτητα βλεπετε ταινιες ρε τσογλανια? και τι ταινίες
Constant1ne Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 η δουλεια ειναι για να δουλευεις ,εχεις τοσο ελευθερο χρονο για μετα την δουλεια... στην εταιρια που δουλευα παλια δεν ειχαν κλειδωματα αλλα χρονομετρουσαν ι το χρονο στο διαδικτυο με μετρητη χρονου και επισης καταναλωση σε mb και με περιεργα νουμερα ρωτουσαν πως τα δικαιολογας Αυτές τις στρατιωτικές νοοτροπίες τις θεωρώ γελοίες. Το ξέρω πως δεν είναι το καλύτερο κριτήριο σε κάθε περίπτωση, αλλά άμα βγαίνει το κομμάτι της δουλειάς που σου έχει ανατεθεί γιατί να νοιάζεται κάποιος αν και πως θα χαζέψεις; Σε ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας θα ένιωθα μίζερα και θα έψαχνα συνέχως να βρω άλλη δουλειά. Θυμάμαι κάτι τηλεφωνικά κέντρα που λόγω της φύσης αυτής της δουλειάς σου μετράνε και τα δευτερόλεπτα που λείπεις στην τουαλέτα και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα