jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 έχετε να προτείνετε κάποιο καλό καφέ μπαράκι η και μπυραρία όχι παρακμιακό με καλές τιμές που να παίζει ροκ μουσική με καλό περιβάλον, είμαι τύπος που του αρέσει να πηγαίνει με την παρέα του να αράζει για ώρες και να μπορεί να συζητήσει.
jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Άμα είναι άλλο χρώμα δε σου κάνει; 1 απάντηση και κάψιμο καλά θα πάει κι αυτό το θέμα (σκεφτόμουν κάτι σε πουά αλλά είπα σε καφέ που είναι και κάτι το κλασικό)
Getta Robo Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απο μπυραριες, σιγουρα η Bierhoff. Ειναι απεναντι απο την πλατεια, εχει πολυ μεγαλη ποικοιλια απο ζυθο, και παιζει διαφορες επιλογες κλασικου ροκ. 1
jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απο μπυραριες, σιγουρα η Bierhoff. Ειναι απεναντι απο την πλατεια, εχει πολυ μεγαλη ποικοιλια απο ζυθο, και παιζει διαφορες επιλογες κλασικου ροκ. θα περασω μια βολτα να δω τι παίζει και εκεί.ευχαριστώ
DhZou Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 1 απάντηση και κάψιμο καλά θα πάει κι αυτό το θέμα (σκεφτόμουν κάτι σε πουά αλλά είπα σε καφέ που είναι και κάτι το κλασικό) Έλα ρε sorry αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ. Τσέκαρε τις καφετέριες μεσολογγίου, κωλέττη και πέριξ.
jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Έλα ρε sorry αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ. Τσέκαρε τις καφετέριες μεσολογγίου, κωλέττη και πέριξ. ολα καλα φιλε μου δεν το πηρα προσωπικα. τα εχω περπατησει ολα αλλά βαρέθηκα να πηγαίνω και να ξενερώνω για αυτό άνοιξα το θέμα να μου κάνετε κάποιες προτάσεις να πάω σε συγκεκριμένα ώστε να μην παίζω με την τύχη μου (δεν μένω και μόνιμα Aθήνα)
*nenya* Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Απο μπυραριες, σιγουρα η Bierhoff. Ειναι απεναντι απο την πλατεια, εχει πολυ μεγαλη ποικοιλια απο ζυθο, και παιζει διαφορες επιλογες κλασικου ροκ. Ωραιότατη! Έχω πάει για πρώτο ραντεβού εκεί πέρα! Επίσης, κάποιες φορές έχει και live μουσική. TS, όταν λες 'όχι παρακμιακό' δεν το καταλαβαίνω, ο καθένας μας βλέπει διαφορετικά αυτή την έννοια. Μερικές ιδέες: Ίντριγκα, Ρεζίν, Όστρια, Underground.. 2
jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ωραιότατη! Έχω πάει για πρώτο ραντεβού εκεί πέρα! Επίσης, κάποιες φορές έχει και live μουσική. στα + ότι άρεσε και σε κοπέλα το μαγαζί από τιμές τι λέει θυμάστε καθόλου ?
Getta Robo Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γενικοτερα εχει πολυ καλες τιμες. Καμια σχεση για 5-6€ για κατουρο γατας / υγρο πιατων που πουλανε για ζυθο οι υπολοιποι τριγυρω. Με 4-5€ πινεις επωνυμη και σοβαρη μπυρα. Φυσικα οι τιμες μπορουν και να αυξηθουν κατακορυφα αναλογος με την εταιρια. Καπου εκει ομως να περιμενεις. Εχει και πιατα σε πολυ καλες τιμες. Σιγουρα θα παρεις και ψωμακια πρετσελ που φτιαχνει! 1
jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γενικοτερα εχει πολυ καλες τιμες. Καμια σχεση για 5-6€ για κατουρο γατας / υγρο πιατων που πουλανε για ζυθο οι υπολοιποι τριγυρω. Με 4-5€ πινεις επωνυμη και σοβαρη μπυρα. Φυσικα οι τιμες μπορουν και να αυξηθουν κατακορυφα αναλογος με την εταιρια. Καπου εκει ομως να περιμενεις. Εχει και πιατα σε πολυ καλες τιμες. Σιγουρα θα παρεις και ψωμακια πρετσελ που φτιαχνει! πολύ ωραία σίγουρα θα πάω σε αυτό, έχετε να προτεινετε και κάποιο άλλο? για το rockwood που ακούω συχνά έχετε κάποια γνώμη?
*nenya* Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Rockwood έχω πάει, ωραίο ήταν θυμάμαι, έπαιζε ροκιές Δεν θυμάμαι όμως τις τιμές του..
jimis2500 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 θα το δοκιμάσω και αυτό, όποιο άλλο ξέρετε δεκτές οι προτάσεις σας
idomeneas7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Οστρια κι εγω γιατι εχει ωραιο χωρο εξω και προ κρισης πολυ καλες τιμες. Εκει γνωρισα τον αντρα.
menostospitimou Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δηλαδή θέλεις και να παίζει ροκ, αλλά και να είναι κυριλέ. Διάλεξε τι θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα