Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 10 μέρες που παιρναγα απο οστρια, ήταν κλειστή. Είστε σίγουροι πως ακόμα λειτουργεί;

Δημοσ.

^^^ Κλειστά είναι ακόμη, δεν την βλέπω να ανοίγει σύντομα.

Ωραία καφέ-μπαρ έχει και στην Καλλιδρομίου. Αναλογα τι ψάχνεις μπορεί να σ' αρέσει και το ΦΑΕΙΝΟΝ (δίπλα απ' το τμήμα όμως...).

Δημοσ.

^^^ Κλειστά είναι ακόμη, δεν την βλέπω να ανοίγει σύντομα.

Ωραία καφέ-μπαρ έχει και στην Καλλιδρομίου. Αναλογα τι ψάχνεις μπορεί να σ' αρέσει και το ΦΑΕΙΝΟΝ (δίπλα απ' το τμήμα όμως...).

δεν θέλω ούτε κάτι κυριλέ με ακριβά ποτά μπύρες αλλά ούτε και τελείως παρακμή βρώμικο μαγαζί με φασαρίες και φουλ μαστούρα   νορμάλ μπαράκια θέλω που να μπορώ να τα κάνω την συνηθισμένη μου επιλογή μιας και μένω εκεί ακόμα και για καφεδάκι απλά πράγματα ζητάω :-D  για όλες της προτάσεις σας σας ευχαριστώ πολύ και θα τα επισκεφτώ μόλις έρθω.

Δημοσ.

Πριν από 10 μέρες που παιρναγα απο οστρια, ήταν κλειστή. Είστε σίγουροι πως ακόμα λειτουργεί;

Πιθανό. Πήγαινα σχολείο με το γιό του ιδιοκτήτη και έχω δει στο φβ πως εδώ και καιρό δουλεύει σε άλλο (κυριλάτο) μαγαζί. Ισως και να πάει η παλιά καλή Οστρια..σνιφ, κλαψ.

• Like 1
Δημοσ.

(Οτ)αν ανοιξει η Οστρια ειδικα το καλοκαιρι must = ανεβαινεις @ ταρατσα B) ενω οσο ακομη δεν εχει πιασει ζεστη,
μπορεις να δοκιμασεις και την Ιντριγκα στον επανω της οροφο, αγαπημενο σημειο: τραπεζακι γωνια παραθυρο, με
κοζερι θεα στη Θεμιστοκλεους κατω πεζοδρομο μεχρι την πλατεια και παραθυρι για εξτρα εξαερισμο απο τσιγαριλα!

091985100141086284347393.jpg
[το δευτερο σεναριο, σαφως ταιριαζει περισσοτερο φθινοπωρο-ανοιξη βραδυ, οχι στο καλοκαιρι / καλο καιρο γενικα]

• Like 2
Δημοσ.

Beer Academy. Κυριλέ με rock μουσική.

Δεν εχω παει εδω και καιρο, αλλα την τελευταια φορα ειχε  α π α ρ α δ ε κ τ ε ς τιμες. Το Bierhof την σβηνει απο το χαρτη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...