Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση.....

Γιατι να την παρω και να βγαζω 160 fps? τα 30 η 40 η 60 δεν φτανουν? Η ντε και καλα θα παιζω 4Κ ? Δεν φτανει το FHD? Τα λεφτα που δινουμε για να λεμε και καλα ότι παιζουμε με 200 καρε κλπ είναι συναλλαγμα που δυσκολα βγαζει η χωρα μας. Μπορει ο ατομικος μας προυπολογισμος να είναι ισολογισμενος αλλα όχι της χωρας. Ευχαριστω και συγνωμη

• Like 3
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η NVIDIA σε επίσημο tweet είπε ότι 1070 = Titan X. Βέβαια στις μεγάλες αναλύσεις λόγω διαφοράς στο bandwidth ίσως να βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω η πρώτη.

Δημοσ.

Δε ξέρω φίλε cowboy.Όπως είδες στο βίντεο που σου έβαλα έχω κάνει και σχόλιο πρίν μέρες τονίζοντας το πόσο διαφορετικά είναι τα benchmarks που έχουν κυκλοφορίσει μέχρι τώρα.

Πάντος το τι λέει η nvidia στο site και οπουδήποτε δεν το υπολογίζω καθόλου.

Θα μαθουμε συντομα! Παντως αφου ηθελες να αναβαθμισεις καλα εκανες που την πουλησες απο τωρα την 970 σου γιατι η 1070 σιγουρα θα ειναι πολυ ανωτερη απο την 970 και οταν βγει θα πεσουν αρκετα οι τιμες των 970, και ακομα περισσοτερο οι τιμες των 980/ti.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι πρόσεχε μην πέσουν πολύ οι τιμές στις GTX900, ειδικά στην αρχή..Την 1080 ήδη κάποια μαγαζιά στο EU την έχουν πάνω από 1000..Την 1070 μην την περιμένετε κάτω από 6 πράσινα στην αρχή στην Ελλάδα.

***Edit: Μόλις τώρα είδα ότι την έριξαν στα 789 ευρώ.

http://geizhals.eu/palit-geforce-gtx-1080-founders-edition-neb1080015p2f-a1441887.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu

Δημοσ.

Πάνω που γέρασε η 680 που έχω... μια χαρά φαση, μέχρι το καλοκαίρι θα έχει στρώση η τιμή της 1070 θέλω να πιστεύω.

Δημοσ.

Γιατι να την παρω και να βγαζω 160 fps? τα 30 η 40 η 60 δεν φτανουν? Η ντε και καλα θα παιζω 4Κ ? Δεν φτανει το FHD? Τα λεφτα που δινουμε για να λεμε και καλα ότι παιζουμε με 200 καρε κλπ είναι συναλλαγμα που δυσκολα βγαζει η χωρα μας. Μπορει ο ατομικος μας προυπολογισμος να είναι ισολογισμενος αλλα όχι της χωρας. Ευχαριστω και συγνωμη

Αν θελεις να παιζεις στα 1080p 30-60fps, αυτη η καρτα απλα δεν προοριζεται για εσενα. Ακομα και για Very High settings, παιρνεις το πολυ μια GTX950 με 150 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι με τον παλιό καλό χρυσό i5 2500K και την GTX 660 όλα stock speeds και ακόμα παίζω μία χαρά σχεδόν, τα πάντα! Ακόμα και το Witcher 3 με μερικές θυσίες βέβαια (hairworks off. antialiasing στο χαμηλότερο και μερικές ρυθμίσεις στα High όχι στα Ultra) και είναι κουκλί. Το μόνο που ακόμα δεν έχω δοκιμάσει είναι το Tomb Raider το τελευταίο, αλλά πιστεύω ούτε και εκεί θα έχω πρόβλημα. Φυσικά όλα σε FHD!!! Παρόλα αυτά χρειάζομαι αναβάθμιση έτσι και αλλιώς. Δε θα πάει για πολύ ακόμα το σύστημα αυτό έστω και με 8GB RAM που έχω!

Δημοσ.

Αν θελεις να παιζεις στα 1080p 30-60fps, αυτη η καρτα απλα δεν προοριζεται για εσενα. Ακομα και για Very High settings, παιρνεις το πολυ μια GTX950 με 150 ευρω.

Καλά όχι και 950 για 1080p :P

Δημοσ.

Αφου σου λεει για 30-40fps τι θες να του πουμε....950 και 960/R9 380 και πολλα ειναι :P

• Like 3
Δημοσ.

Και πολυ ειναι για 1080p 30-60fps που θελει ο φιλος.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_950_strix_review,12.html

Και r7 370 που βρισκει απο 130 ευρω τον καλύπτει και με το παραπανω.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_r7_370_strix_review,8.html

Και μιλαμε για Ultra settings.

Δημοσ.

Γιατι αν εχεις Monitor 144Hz τετοιες καρτες θελεις.Αν οχι τοτε υπαρχουν και φθηνοτερες.Επισης αν θες 30fps σε 1080p καλυτερα παρε ενα ps4....

• Like 1
Δημοσ.

Πως τώρα έμπλεξες τα fps με το συνάλλαγμα και τους ισοσκελισμένους υπολογισμούς... ασχολίαστο! Πρώτον, η κάρτα αυτή έχει βγει ακριβώς για ένα λόγο,το 4Κ gaming. Δεύτερον, κανείς δεν σε αναγκάζει να την αγοράσεις. Τρίτον στην τεχνολογία υπάρχουν όρια μόνο για ένα λόγο, για να ξεπερνιούνται. Με την λογική του "τι το χρειάζομαι αυτό", θα μέναμε στον Pentium 2, μην πω και στις σπηλιές! 

Φιλικά πάντα και έχοντας μια μικρή ελπίδα να πρόκειται για τρολλάρισμα :P

Δημοσ.

Δύο πραγματακια με προβληματίζουν κάπως, το μονο οχταπινο για τροφοδοσία, το οποίο λογικά θα λυθεί με τις custom versions, αλλά και η φήμη που κυκλοφορει στo reddit της nvidia ότι η 1080 έχει οριο τα 220 watt, κάτι το όπιο πιθανών να ισχύει ανάλογα και για την 1070

Οι τιμές στην Ευρώπη να περίμενετε παίδες κοντά 100 ευρω παραπάνω τον πρωτο καιρο σύμφωνα με φήμες

Δημοσ.

Πως τώρα έμπλεξες τα fps με το συνάλλαγμα και τους ισοσκελισμένους υπολογισμούς... ασχολίαστο! Πρώτον, η κάρτα αυτή έχει βγει ακριβώς για ένα λόγο,το 4Κ gaming. Δεύτερον, κανείς δεν σε αναγκάζει να την αγοράσεις. Τρίτον στην τεχνολογία υπάρχουν όρια μόνο για ένα λόγο, για να ξεπερνιούνται. Με την λογική του "τι το χρειάζομαι αυτό", θα μέναμε στον Pentium 2, μην πω και στις σπηλιές! 

Φιλικά πάντα και έχοντας μια μικρή ελπίδα να πρόκειται για τρολλάρισμα :P

4k gaming η 1070???Ναι τι ωρα  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...