Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!Εχω τον AMD A10-5800K με την ενσωματωμενη καρτα radeon hd 7660d.Θελω να αγορασω μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων γιατι θελω να εχω 8 GB καθαρα και οχι 7,19.Επισης το παιχνιδι που θελω να παιξω ειναι το Pro evolution soccer 2015.Ειμαι αναμεσα σ'αυτην και αυτην  .Δυο ερωτησεις: 1)Ποια θα μου προτεινατε?(δεν θελω να αγορασω ακριβοτερη) 2)Δεδομενου του εμπειρικου κανονα που λεει πως η καρτα γραφικων πρεπει να ειναι 1,5 φορα ακριβοτερη απο τον επεξεργαστη θα εχω σοβαρο bottleneck?Δηλαδη θα με εμποδισει στο Pro evolution?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μια χαρά θα παίζεις με αυτόν τον επεξεργαστή..το θέμα είναι να αγοράσεις μια κάρτα γραφικών με τύπο μνήμης DDR5 και όχι DDR3. Στη θέση σου θα κοιτούσα στις αγγελίες.

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά θα παίζεις με αυτόν τον επεξεργαστή..το θέμα είναι να αγοράσεις μια κάρτα γραφικών με τύπο μνήμης DDR5 και όχι DDR3. Στη θέση σου θα κοιτούσα στις αγγελίες.

Για μεταχειρισμενη ειμαι πολυ επιφυλακτικος.Bottleneck θα εχω σοβαρο πιστευεις με τον συνδυασμο που περιγραφω παραπανω?(AMD Α10-5800Κ + Radeon 6450 ή Geforce gt 710),Θελω να εχω και καθαρα 8 GB RAM.

Δημοσ.

Για μεταχειρισμενη ειμαι πολυ επιφυλακτικος.Bottleneck θα εχω σοβαρο πιστευεις με τον συνδυασμο που περιγραφω παραπανω?(AMD Α10-5800Κ + Radeon 6450 ή Geforce gt 710),Θελω να εχω και καθαρα 8 GB RAM.

Παίζει να είναι ποιο αργές από ότι τα ενσωματωμένα αυτές,μην κάνεις τέτοια βλακεία,το να έχεις 7gb δεν σε επηρεάζει κάπου. 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ πιο αργές αυτές οι σαπιοκάρτες από την igpu που έχεις τώρα. Γνώμη μου μέχρι r9 380 / gtx 960 για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και πολύ λέω, εκεί είναι τα όριά του. Από την άλλη, αν θες να αγοράσεις κάρτα υπάρχει ενότητα βοήθεια για αναβάθμιση κάρτας γραφικών, πας εκεί, αναφέρεις το σύστημά σου και το ποσό που μπορείς να δώσεις για κάρτα και σου προτείνουν κάρτα. Για αυτό το λόγο υπάρχει άλλωστε η ενότητα που λέω, για να βοηθά άτομα να επιλέξουν κάρτα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

• Like 1
Δημοσ.

Μια οικονομικη λυση ειναι να ψαξεις στα μεταχειρισμενα για μια HD 6670 να την βαλεις να δουλευει σε Dual Graphics.

Απλα φροντισε να ειναι με 2GB DDR3 και οχι με DDR5 

• Like 2
Δημοσ.

Με κάνα εικοσάρι(τριαντάρι το πολύ) αν βρεις 6670 είναι μια καλή λύση για να ενισχύσεις φτηνά το pc σου.

Διαφορετικά μένεις με την igpu που είναι καλύτερη από αυτές που θες να αγοράσεις.

Άλλωστε το pro πρέπει να το σηκώνει μια χαρά η ενσωματωμένη. Μην σε ενοχλεί

που σου δεσμεύει τη ram, γι' αυτό έβαλες πάνω 8gb, για να τα χρησιμοποιείς!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...