Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό αγοράζει ένα περιπτερο-coca-cola-sprite-Μπυρες Κρασί ροζέ χύμα  Κρασί κόκκινο χύμα κτλπα από προμηθευτεί?ξερει καπιος?παρακαλω να γραψει ευχαριστω

Δημοσ.

οσο θα τα βρεις σε μεγαλα σουπερ μαρκετ,αντε το πολυ και ενα 10% πιο κατω.δλδ κοκα κουτι εξαδα 3.00 εως 3.50.αν κανει κονε και μεγαλες παραγγελιες απο εξω,μονος του,μπορει να βρει την κοκα στα 2.00 με 2.50 την εξαδα,αλλα πρεπει να βαλει και το αυτοκολητο στα ελληνικος.......

Δημοσ.

εγω που δουλευα σε ενα ψιλικατζιδικο θυμαμαι τα αγοραζαμε γυρω στα 40 λεπτα νομιζω. αλλα μας δινανε εξτρα δωρακι πολλες φορες διαφορα. Οπως για παραδειγμα 2 παλετες αυρα μπουκαλακια νερο , που ειχαν γυρω στα 20 μπουκαλια η μια. αλλες φορες μας διναν και λιπτον τσαι μπουκαλακια, καμια 10αρια.

Δημοσ.

Αυτα που θυμαμαι, Ρετσινα Μαλαματινα 1-1,2, Γεωργιαδη 1,3-1,5 και Κεχριμπαρι 1,6-1,8. 

Γενικα ομως, μην περιμενεις να αγορασεις στις ιδιες τιμες αν για αυτο ρωτας. Εννοειται πως παιζει ρολο και η ποσοτητα. Και απο οσο γνωριζω, αν γυρισεις κασα γεματη με μπουκαλια πισω παιρνεις χ ευρω επιστροφη. 

Δημοσ.

Παιδια σημαντικη απορια ΣΧΕΤΙΚΗ! 

Ποιο ειναι το κερδος του περιπτερα/ψιλικατζη απο τα τσιγαρα? Δηλαδη αν ενα πακετο τσιγαρα εχει 3.5 ή 4 ή 4.2 ευρω, ο μαγαζατορας ποσα απο αυτα βαζει στην τσεπη του;;

Αν ειναι πολυ μικρο το ποσοστο κερδους, δεν ειναι ντροπη να παιρνεις μονο τσιγαρα και οχι και αλλα πραγματα πχ γαριδακια ποτα κτλ?

Σα να πηγαινεις να παιρνεις μια μια τσιχλες που εχουν δεκα λεπτα ενα πραμα,,

Δημοσ.

Παιδια σημαντικη απορια ΣΧΕΤΙΚΗ! 

Ποιο ειναι το κερδος του περιπτερα/ψιλικατζη απο τα τσιγαρα? Δηλαδη αν ενα πακετο τσιγαρα εχει 3.5 ή 4 ή 4.2 ευρω, ο μαγαζατορας ποσα απο αυτα βαζει στην τσεπη του;;

Αν ειναι πολυ μικρο το ποσοστο κερδους, δεν ειναι ντροπη να παιρνεις μονο τσιγαρα και οχι και αλλα πραγματα πχ γαριδακια ποτα κτλ?

Σα να πηγαινεις να παιρνεις μια μια τσιχλες που εχουν δεκα λεπτα ενα πραμα,,

αν θυμαμαι καλα ειναι πολυ μικρο το κερδος, 0.20-0,30 λεπτα το πακετο

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα ειναι πολυ μικρο το κερδος, 0.20-0,30 λεπτα το πακετο

Ν είναι ετσι καλα είναι.. Μην είναι 10-15 λεπτά φοβάμαι
Δημοσ.

Νομίζω είναι κάτω από 10 λεπτά στο πακέτο

Τα περίπτερα βγάζουν κέρδος από τα νερά και τις χύμα τσιχλες τέλος

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω είναι κάτω από 10 λεπτά στο πακέτο

Τα περίπτερα βγάζουν κέρδος από τα νερά και τις χύμα τσιχλες τέλος

ετσι που το γραφεις,θα νομισει καποιος οτι βγαζουν και κερδος,ολα τα περιπτερα,οταν αφαιρεσεις οαεε ,26% φορο,τελη επιτ.,κλπκλπκλπ.....
Δημοσ.

Καλα ηρεμήστε δε με νοιάζει και τοσο..

Εγω τη δουλειά μου την κανω, απλως ειναι κρίμα να μου γυρνάνε ρέστα απο 50ρικο για να βαλουν στη τσεπη χαλκινα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...