Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Core editing is available for free on Android devices with screen sizes of 10.1 inches or less. The extra features below are available on Android tablets and phones with a qualifying Office 365 subscription. For information about the extra security and control features that are available for customers with an Office 365 for business plan, visit the mobile apps for business page. https://products.office.com/en-US/office-resources Στο δεκαρι ταμπλετ σου ετρεξε επειδη ειναι στο οριο του τι θεωρουν mobile συσκευή. Σε chromebook θελει office 365.
yimmiyimmi Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Εγώ θεωρώ καλή κίνηση όλο αυτό για κάτι που είναι on the fly που λέμε το chromebook είναι πολύ καλό ,προσωπικά εγώ που θέλω κανά mail και κάποιες εφαρμογές σαν το fing ή wifi analyzer με δελεάζει αυτή η προοπτική
Coul Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Google docs ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 To Google Play Store του Android έρχεται επίσημα και στα Chromebooks Ωραία, αλλά τα Chromebooks της προκοπής να δούμε πότε θα έρθουν στην Ευρώπη. Τελευταία φορά που κοίταζα για τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν (πχ. Toshiba 2), υπήρχε διαθεσιμότητα μόνο από/για Αμερική και το καπέλο για να έρθει και στα μέρη μας ήταν κοντά 100 ευρώ.
ektor7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ωραία, αλλά τα Chromebooks της προκοπής να δούμε πότε θα έρθουν στην Ευρώπη. Τελευταία φορά που κοίταζα για τα μοντέλα που με ενδιαφέρουν (πχ. Toshiba 2), υπήρχε διαθεσιμότητα μόνο από/για Αμερική και το καπέλο για να έρθει και στα μέρη μας ήταν κοντά 100 ευρώ. Ποιο ακριβως ειναι το μοντέλο που σε ενδιαφερει? Δωσε ενα λινκ,αν γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα