*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σε άλλα θρεντ σφάζονται αυτή την στιγμή οπότε είπα να δώσω μια ανάλαφρη χαρούμενη νότα στο Μπλα Μπλα. Shall we play a game? [όχι όχι αλήθεια, δεν το είπα σε στυλ Saw] Το παιχνίδι με τα δώρα λοιπόν. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από καπάκι κατσαρόλας μέχρι τανκ με καγκούρικη αεροτομή. Από σετ μακιγιάζ μέχρι το κωλαράκι του Deadpool. Από τραγούδι των Clutch μέχρι μια μέρα σοκολατοθεραπείας σε σπα. Τί δώρο θα δίνατε σε κάποιο μέλος του φόρουμ; Αν είναι εφικτό, ωραία θα ήταν το μέλος που αναφέρει ο καθένας μας μετά να μας ανταποδίδει κάποιο δωράκι. Ή ακόμα πιο απλά, ο καθένας να δίνει δωράκι σ'αυτόν που πόσταρε από πάνω του. Ξεκινώ! Δίνω στον Defacer το Ξίφος των Οιωνών να του δίνει την υπερφυσική ματιά και την δύναμη να φάει όλους τους εχθρούς του!
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παίξε μπαλίτσα χωρίς να γκρινιάζεις βρωμιάρη!
j0hnn1e Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δίνω στον Τριλοβίτη το χρίσμα της Πυθίας, για να βλέπει τα off-topic / troll θέματα πριν έρθουν και να προετοιμάζεται. Και στον άρχοντα του anti-fitness συνδρομή σε όποιο delivery θέλει. p.s. κάτι παρόμοιο υπήρξε για μια - δύο νύχτες αν δεν απατώμαι 1
xristos97 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Παίξε μπαλίτσα χωρίς να γκρινιάζεις βρωμιάρη! Watch out guys, we've got a badass over here. 1
michael92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δίνω σε όλα τα μέλη του forum από 1 dogecoin. Click here to redeem: wow
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δίνω στον Τριλοβίτη το χρίσμα της Πυθίας, για να βλέπει τα off-topic / troll θέματα πριν έρθουν και να προετοιμάζεται. Θένκγιο. Δίνω κι εγώ με τη σειρά μου σε μένα δώρο κλωνοποιημένους τριλοβίτες για να μπορώ να προλαβαίνω τα απίστευτης ποιότητoς αποψινά θέματα που ξεπετάγονται από παντού. Στη νένυ που θέλει μόνο κρέας δίνω ΩΜΟ_ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ(σόρι για την πρασινίλα)_ΚΡΕΑΣ \m/
theoritikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Στους mods δίνω ηρεμιστικά για να μπορούν να κουμανταρουν τα θέματα της Παρασκευής
mylo Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δε θέλω κανένα δώρο. Που να ψάχνω να δίνω και εγώ μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις