snow22 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με τον ύπνο,χθες έκανα σβούρες στο κρεβάτι και δεν έκλεισα μάτι.Γνωριζει κάνεις άμα μπορώ να πάρω κάτι σαν υπνωτικό η κάτι για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ ?ο λόγος που δεν κοιμάμαι είναι ότι σκέφτομαι διάφορα πράγματα που με αγχώνουν
volos27 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μην σκεφτεσαι η αν παραπαει η κατασταση πας σε γιατρο υπνωτικα δεν δινονται ετσι,πρεπει να στα γραψει γιατρος ,ειναι με κοκκινη γραμμη
j0hnn1e Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με τον ύπνο,χθες έκανα σβούρες στο κρεβάτι και δεν έκλεισα μάτι.Γνωριζει κάνεις άμα μπορώ να πάρω κάτι σαν υπνωτικό η κάτι για να χαλαρώσω και να κοιμηθώ ?ο λόγος που δεν κοιμάμαι είναι ότι σκέφτομαι διάφορα πράγματα που με αγχώνουν Σκέψου κάτι άλλο που να περιλαμβάνει και την χειρονακτική ενασχόληση. Θα κοιμηθείς ανακουφισμένος σαν πουλάκι μετά.
snow22 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μην σκεφτεσαι η αν παραπαει η κατασταση πας σε γιατρο Τον έχω ως τελευταία επιλογή άμα υπάρχει όμως κάτι που μπορώ να πάρω από ένα φαρμακείο και δεν είναι επιβλαβής ίσως έκανε την δουλειά Σκέψου κάτι άλλο που να περιλαμβάνει και την χειρονακτική ενασχόληση. Θα κοιμηθείς ανακουφισμένος σαν πουλάκι μετά. Το κάνω αλλά πάντα καταλήγω σε αυτό που με απασχολεί Επίσης άλλαξε ριζικά η καθημερινοτητα μου καθώς δεν πηγαίνω όσο πήγαινα γυμναστήριο ούτε και σχολείο ώστε να κουράζομαι
volos27 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 νομιζω υπαρχουν καποια ροφηματα ,δεν τα ξερω ,αλλα καποιος θα σου πει εδω 2
xristina1234 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δοκιμασε καποιο χαλαρωτικο τσαι... αλλιως υπαρχουν φυτικα χαπια για χαλαρωση και υπνο... τα κανονικα υπνωτικα ειναι η τελευταια λυση...
michael92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δοκίμασε insomnia Παρασκευή βράδυ. Με τόσο βαρετό τρολάρισμα σε παίρνει ο ύπνος... 3
Aggeluska Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 δοκιμασε αυτο . Περα απο την πλακα , δοκιμασε τα τσαι που σου προτειναν οι απο πανω, θα βοηθησουν. Επισης, αν μπορεις και εχεις χρονο μπορεις να κανεις καμια γυμναστικουλα πριν κοιμηθεις, ετσι ωστε να κουραστεις και να πεσεις ξερος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα