Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 5 προβατα συνολικα.το ενα απο αυτα δν τρωει καθολου και ξαπλωνει.πριν ηταν μια χαρα αυτες τις δυο μερες κανει ετσι.εχει φαει κατι που το πειραξε?γνωριζει κανεις τιποτα? η μπορει να εχει φαει καμια σακουλα η τιποτα τετοιο και δν τρωει τωρα ? ας μου απαντησει παρακαλω οποιος ξερει οτιδηποτε σχετικο

Δημοσ.

Κοιτα εμενα ο σκυλος μου εκανε το ιδιο και πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε για κατι σκουλικια που βγαζει στο στομαχι του καθε χρονο αυτην την εποχη και πρεπει να του κανουμε ενεση αυτην περιπου την εποχη καθε χρονο. Δεν θα στο ανεφερα αλλα συμβαινει και σε ενα καναρινι που ειχα . Ψαξτο λιγο μηπως ειναι κατι τετοιο.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι το ίδιο θέμα;;;;;

Κάτι πιο πρωτότυπο δεν έχεις ;;;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

t

Πάλι το ίδιο θέμα;;;;;
Κάτι πιο πρωτότυπο δεν έχεις ;;;

τι πρωτοτυπο φιλος?εχω το εξης προβλημα

Κοιτα εμενα ο σκυλος μου εκανε το ιδιο και πηγα σε κτηνιατρο και μου ειπε για κατι σκουλικια που βγαζει στο στομαχι του καθε χρονο αυτην την εποχη και πρεπει να του κανουμε ενεση αυτην περιπου την εποχη καθε χρονο. Δεν θα στο ανεφερα αλλα συμβαινει και σε ενα καναρινι που ειχα . Ψαξτο λιγο μηπως ειναι κατι τετοιο.

να σαι καλα φιλος

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/608078-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF/?fromsearch=1

Ίδιο ακριβώς τοπικ, με απαντήσεις.

Οπότε είτε δεν το διάβασες, είτε τρολλάρεις.

δν ειναι το ιδιο..εκεινο ετρωγε .αυτο δν τρωει καθολου.αλλη ορεξη δν ειχα να τρολαρω

Δημοσ.

δν ειναι το ιδιο..εκεινο ετρωγε .αυτο δν τρωει καθολου.αλλη ορεξη δν ειχα να τρολαρω

Και ανοίγεις τα θέματα για να πάρεις απάντηση από τους πολλούς βοσκούς που έχει το insomnia;

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειδε τους φιλους του να πεθαινουν το Πασχα, και εχει πέσει σε κατάθλιψη.

Έκλαψα!!!!!

Πραγματικά συγγνώμη, αλλά μου τελείωσαν τα like.

Δημοσ.

να το πας σε μοναστήρι να το διαβάσουν , δαιμονισμός μου μυρίζει 

ή ρωτάς κτηνίατρο μαν μου , εδω μέσα δεν ξέρουμε απο πρόβατα ,  γάτες σκύλους και κότες έχουμε οι περισσότεροι 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...