Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αν δεν το υπολογίσεις καλα μπορεί να πάρεις κατι και με τελωνείο κτλπ να σ βγει πολύ πιο ακριβό από το να το επαιρνες από Ελλαδα

ναι θελει προσοχη οπως και προσοχη με ποιον τροπο θα το στειλουν.μονο το φπα να φας στο κεφαλι στο προιον που πηρες μπορει να βγει τιμη ευρωπης.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω μία ερώτηση, θέλω να κάνω μια παραγγελία από το GEARBEST (China Stock) και να μην πληρώσω τελωνείο, η αξία του προϊόντος (με discount  58%) είναι  183 ευρώ, οι επιλογές που μου βγάζει στο Shipping Method είναι:

Untitled.png

Ρώτησα στο LiveChat και μου είπαν ότι η πρώτη επιλογή αποστέλεται με Europe Express, γνωρίζει κάποιος αν είναι απλό ταχυδρομείο; ή πρόκειται για κάποιο κούριερ το οποίο θα έχει θέμα με το τελωνείο;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

έκανα και εγώ το μεγάλο λάθος, σαν πρωτάρης, να παραγγείλω από gear best βάζοντας γρήγορη αποστολή με courier και σύμφωνα με αυτά που διαβάζω δεν βλέπω να το γλιτώνω.

Για αυτό ήθελα παρακαλώ, κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω, να με ενημερώσει πόσο περίπου θα χρειαστεί να πληρώσω ''κερατιάτικα'' στο τελωνείο, όταν η συσκευή κινητού που αγόρασα έχει 154 ευρώ.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά με μεταφορικά και με μια ασφάλεια  ( Shipping Insurance ) έδωσα 177ευρώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πάνω κάτω κανα 50 ευρω να πληρωσεις!  ειπαμε ρε παιδια  μονο με μεθοδο Air mail παραγελνουμε απο κινα!

Ναι αδελφέ έχεις δίκιο, αλλά πρωτάρης, βιαζόμουν κιόλας και όλα πήγαν ανάποδα... έπεσα και στην Πρωτοχρονιά της Κίνας...άστα να πάνε.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

έκανα και εγώ το μεγάλο λάθος, σαν πρωτάρης, να παραγγείλω από gear best βάζοντας γρήγορη αποστολή με courier και σύμφωνα με αυτά που διαβάζω δεν βλέπω να το γλιτώνω.

Για αυτό ήθελα παρακαλώ, κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω, να με ενημερώσει πόσο περίπου θα χρειαστεί να πληρώσω ''κερατιάτικα'' στο τελωνείο, όταν η συσκευή κινητού που αγόρασα έχει 154 ευρώ.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά με μεταφορικά και με μια ασφάλεια  ( Shipping Insurance ) έδωσα 177ευρώ.

Ευχαριστώ.

Μονο η κούριερ θέλει κάνε κατοσταρικο για την διαδικασία συν την ταρίφα του τελώνη.

Αν δεν έχει σταλεί το πακέτο σου στείλε μυνημα να σου ακυρωθεί και να στο στειλουν με απλό ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Μονο η κούριερ θέλει κάνε κατοσταρικο για την διαδικασία συν την ταρίφα του τελώνη.

Αν δεν έχει σταλεί το πακέτο σου στείλε μυνημα να σου ακυρωθεί και να στο στειλουν με απλό ταχυδρομείο.

Εαν πάω να το πάρω εγώ?

Δημοσ.

100 ευρώ μονο το κουριερ?  τοσα πολλα? πωω θα τον κουρεψουν τον ανθρωπο!

Δημοσ.

Το παρακατω είναι ενα mail που ελαβα απο υπάλληλο της dhl σχετικα με τον εκτελωνισμο αντικειμένου 170 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά για μια αγορά που είχα κανει το 2012 εν γνώση μου.

Αναγκαστικά επελεξα να κανει τον εκτελωνισμο η dhl λογο απόστασης.

KAΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!

ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ HONG KONG ΜΕ ΑΡ.ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ xxxxxxxx

ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2

1)ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ Η DHL ΓΙΑ ΣΑΣ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣà ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ 101,40Ε + ΔΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ(ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ

& ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ!)

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:

Α)ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ icisnet(ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ)

Β)ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ

Γ)ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥ ΣΑΣ

2)ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣà ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΑ 33,20Ε + ΕΡΓΑΤΙΚΑ 12,96Ε + ΔΑΣΜΟΙ & ΦΟΡΟΙ + ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΡΑ*

*ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΡΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΜΕ 6,65Ε/ΜΕΡΑ/ΔΕΜΑ (ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ 5/4)

ΕΚΤΕΛΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΔΕΥ-ΠΑΡ 08:00-16:30, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΔΤ+ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ

ΠΛΗΡΩΜΗΣ+ΑΡ.ΦΟΡΤΩΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΣΤΟ EMAIL MOY ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

Η αγορά μου βρίσκεται σ αυτό το στάδιο (packed - όπως φαίνεται στο συνημμένο), τους έστειλα mail να το στείλουν με ταχυδρομείο, ελπίζω να το πρόλαβα και να το δεχτούν. Θα απαντήσουν πιθανόν από Τετάρτη - Πέμπτη μια και εκεί τώρα γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά με το κινέζικο ημερολόγιο.

Πάντως σας ευχαριστώ.

post-430782-0-97021800-1485557681_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...