Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι

Αρα τα κιτρινιζεις συνεχως. Και περιμενεις να σε σωσουν οι λευκαντικες οδοντοπαστες?

Η λυση ειναι: κανεις τη σχετικη οδοντοθεραπεια για λευκανση, κοβεις το τσιγαρακι, πινεις τα ροφηματα στο εξης μονορουφι :)

Το οδοντικό νήμα είναι θέμα αμφιλεγόμενο. Σε δύο από τους τεσσερις οδοντίατρους που έχω επισκεφτεί οι δύο υποστηρίζουν ότι η χρήση νήματος καταστρέφει και γρατζουνάει τα ούλα ενώ οι άλλοι δύο υποστηρίζουν ότι απομακρύνει με πιο αποτελεσματικό τρόπο την πλάκα ανάμεσα στα δόντια που δεν μπορεί η οδοντόβουρτσα.

Εαν εχεις δοντια με κενα αναμεσα, το νημα ειναι απαραιτητο, γιατι οταν τρως πχ. κρεατα σφηνωνουν οι τροφες αναμεσα και δε μπορουν να βγουν αλλιως.

Το νημα δε χρειαζεται να το περνας μεσα απο τα ουλα(ωστε να τα γρατσουνιζεις, οπως σου ειπαν οι οδοντιατροι).

Εξαρτάται και τι δόντια έχει ο καθένας. Αν έχεις δόντια στραβά ή όχι τόσο αραιά η τροφή εγκλωβιζεται πιο εύκολα. Το καλύτερο είναι να τα πλενεις οπότε τρως και μαζί νήμα και τα ειδικά βουρτσακια για τα ενδιάμεσα.

Αυτο το θεωρω απαραιτητο. Βουρτσισμα παντα μετα το φαϊ. Σιγα μη περιμενεις ως τη νυχτα που θα κοιμηθεις, με τα υπολειμματα στο μεταξυ να παραμενουν μεσα στο στομα.

Δημοσ.

Αυτο το θεωρω απαραιτητο. Βουρτσισμα παντα μετα το φαϊ. Σιγα μη περιμενεις ως τη νυχτα που θα κοιμηθεις, με τα υπολειμματα στο μεταξυ να παραμενουν μεσα στο στομα.

Μια σωστή διατροφή υποτίθεται οτί θέλει  4-5 γεύματα την ημέρα.. 4-5 φορές την ημέρα να πλένεις δόντια δεν μου φαίνεται και τόσο καλό.

Δημοσ.

χρησιμοποιώ προϊόντα ORAL-B (στοματικό διάλυμα,οδοντόκρεμα,νήμα ), ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι αναγκαία πιστεύω καθώς κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από τις κανονικές. 

Δημοσ.

Μια σωστή διατροφή υποτίθεται οτί θέλει  4-5 γεύματα την ημέρα.. 4-5 φορές την ημέρα να πλένεις δόντια δεν μου φαίνεται και τόσο καλό.

Δυο φορες την ημερα τουλαχιστον πρεπει να βουρτσιζονται τα δοντια.

Τα γευματα συνηθως ειναι δυο, μιλας και για τα ενδιαμεσα τσιμπολογηματα? Καλυτερα να τα κανεις μετα το φαι, σαν επιδορπιο. Αν φας σοκολατα ή λουκουμια δεν ειναι οτι καλυτερο να μενεις με τη γλιτσα στα δοντια για ωρες. Υπαρχουν και τροφες που δε λερωνουν αλλα καθαριζουν τα δοντια(οπως το μηλο).

Εγω δεν τσιμπολογαω, κανω κατι χειροτερο. Πινω καφε με τις ωρες.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρασα απο Σκλαβενίτη και ΑΒ και δεν είχαν Lacalut η Elgydium.Αλλη φορά που είχα ψάξει για οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο δεν υπήρχε,είχα βρεί 1 χωρίς φθόριο σε φαρμακείο κάπου 4-5€.Θα τσεκάρω απο internet να δω τι παίζει.

Δημοσ.

ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι αναγκαία πιστεύω καθώς κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από τις κανονικές. 

Επειδη ασχοληθηκα με το θεμα λογω εργασιας, οχι δεν κανει καλυτερη δουλεια. Ολες οι οδοντοβουρτσες αποδιδουν το ιδιο αν ξερεις να τις χρησιμοποιεις σωστα. 

Δημοσ.

Πέρασα απο Σκλαβενίτη και ΑΒ και δεν είχαν Lacalut η Elgydium.

Eχουν και τα ΑΒ Λακαλουτ? Σε δυο στη περιοχη μου παντως οχι.

Ο Σκλαβενιτης του Παγκρατιου εχει σιγουρα.

Τα ΑΒ εχουν Οral B νημα για μολις 3,20€.

Αλλη φορά που είχα ψάξει για οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο δεν υπήρχε,είχα βρεί 1 χωρίς φθόριο σε φαρμακείο κάπου 4-5€.Θα τσεκάρω απο internet να δω τι παίζει.

Τι να τη κανεις χωρις φθοριο, ειναι αχρηστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...