Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ηπια έναν τεράστιο φυσικό χυμό γκρέιπφρουτ πριν 2 ώρες με το πρωινό και τώρα ξεκίνησα τις απογευματινές μπύρες. Από το πουθενά μου έσκασε φλασιά ότι το γκρέιπφρουτ κάνει περίεργο interaction με το αλκοόλ; Μπορεί να πάθω τίποτα;
Garnele Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δηλαδή μεθαμφεταμίνη με γκρεηπφρουτ είναι no go? Χμ. Πάντως τζιν με ροζ γκρεηπφρουτ και ενα πιπερακι τσίλι είναι ένας τέλειος συνδιασμός. 1
leftermann Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 πάγο στην βότκα; ΠΑΓΟ ΣΤΗΝ ΒΟΤΚΑ; Μη με πείς ότι βάζεις πάγο και στο τσίπουρο; 1
leftermann Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 μόνο το καλοκαίρι, και μόνο σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, σε πλαστικό τραπέζι πάνω στην άμμο, τρώγοντας κατεψυγμένα καλαμαράκια και κακοτηγανισμένο γαύρο, και μόνο με ούζο τσάνταλι γιατί δεν είχε άλλο η ταβέρνα, να έχει πάει σούρουπο ενώ έχει κάτσει νωρίς το μεσημέρι, και μόνο επειδή είναι τόσο γαμάτη η φάση κι ας είναι όλα τα πόσιμα και βρώσιμα άθλια, που θέλεις να κοιτάς το ποτήρι και να το γυρνάς γύρω γύρω και να κάνουν γκλίνγκι γκλίνγι τα παγάκια πριν κάθε γουλιά που πίνεις. Μόνο. 2
Garnele Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κοίτα, εδώ που είμαι τώρα βρέχει. Από χθες. Φοράω πουλόβερ και έχω περίπου 7 ώρες στη διάθεσή μου μέχρι να με πετάξει έξω από τη βιβλιοθήκη ο φύλακας. Τότε θα χρειαστεί να βάλω και μπουφάν. Νομίζω για έναν κακοτηγανισμένο γαύρο και λίγο κατεψυγμένο καλαμαράκι με ούζο τσάνταλη θα σκότωνα. Ο ήχος δε από τα παγάκια που κάνουν γκλίγκι γκλίγκι ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά μου...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Κοίτα, εδώ που είμαι τώρα βρέχει. Από χθες. Φοράω πουλόβερ και έχω περίπου 7 ώρες στη διάθεσή μου μέχρι να με πετάξει έξω από τη βιβλιοθήκη ο φύλακας. Τότε θα χρειαστεί να βάλω και μπουφάν. Νομίζω για έναν κακοτηγανισμένο γαύρο και λίγο κατεψυγμένο καλαμαράκι με ούζο τσάνταλη θα σκότωνα. Ο ήχος δε από τα παγάκια που κάνουν γκλίγκι γκλίγκι ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά μου... Κατα τ αλλα, σε νιωθω. 2
defacer Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Αυτό το thread είναι από άλλο φόρουμ. Αντί να ξεκινήσει με κάτι πιθανώς ενδιαφέρον και να καταλήξει σε Χίτλερ ibtl, ξεκίνησε με κάτι τελείως κουφό και εξελίσσεται σε συνδυασμό confessional με κύκλο των χαμένων ποιητών. Δεν έχω ούτε γκρέιπφρουτ ούτε ανανά σήμερα, οπότε θα βάλω κατευθείαν βότκα απ τη συγκίνηση. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δεν έχω ούτε γκρέιπφρουτ ούτε ανανά σήμερα, οπότε θα βάλω κατευθείαν βότκα απ τη συγκίνηση. Eνα μοχιτο που πνεει τα λοισθια σου ευχεται cheers Feature, not bug: pic stretching 2
Demetra_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Eνα μοχιτο που πνεει τα λοισθια σου ευχεται cheers thumb_IMG_0335_1024.jpg Feature, not bug: pic stretching να 'χαμε λίγο ουζάκι τώρα Αυτό το thread είναι από άλλο φόρουμ. Αντί να ξεκινήσει με κάτι πιθανώς ενδιαφέρον και να καταλήξει σε Χίτλερ ibtl, ξεκίνησε με κάτι τελείως κουφό και εξελίσσεται σε συνδυασμό confessional με κύκλο των χαμένων ποιητών. Δεν έχω ούτε γκρέιπφρουτ ούτε ανανά σήμερα, οπότε θα βάλω κατευθείαν βότκα απ τη συγκίνηση. θες να σου υποστηρίξω τη διατριβή μου; να δεις τι κύκλους χαμένους θα σου χω ... #not 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 να 'χαμε λίγο ουζάκι τώρα θες να σου υποστηρίξω τη διατριβή μου; να δεις τι κύκλους χαμένους θα σου χω ... #not Για καποιο περιεργο λογο τα δυο quotes/απαντησεις σου, συμπληρωνουν το ενα τ αλλο. Ή ειναι απλα εντυπωση μου? Διατηρω το πνευμα του thread λοιπον 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα