Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ηπια έναν τεράστιο φυσικό χυμό γκρέιπφρουτ πριν 2 ώρες με το πρωινό και τώρα ξεκίνησα τις απογευματινές μπύρες. Από το πουθενά μου έσκασε φλασιά ότι το γκρέιπφρουτ κάνει περίεργο interaction με το αλκοόλ; Μπορεί να πάθω τίποτα;

Δημοσ.

Δηλαδή μεθαμφεταμίνη με γκρεηπφρουτ είναι no go? Χμ.

Πάντως τζιν με ροζ γκρεηπφρουτ και ενα πιπερακι τσίλι είναι ένας τέλειος συνδιασμός.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν θα παρω meth σήμερα, no problem

Δημοσ.

μόνο το καλοκαίρι, και μόνο σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, σε πλαστικό τραπέζι πάνω στην άμμο, τρώγοντας κατεψυγμένα καλαμαράκια και κακοτηγανισμένο γαύρο, και μόνο με ούζο τσάνταλι γιατί δεν είχε άλλο η ταβέρνα, να έχει πάει σούρουπο ενώ έχει κάτσει νωρίς το μεσημέρι, και μόνο επειδή είναι τόσο γαμάτη η φάση κι ας είναι όλα τα πόσιμα και βρώσιμα άθλια, που θέλεις να κοιτάς το ποτήρι και να το γυρνάς γύρω γύρω και να κάνουν γκλίνγκι γκλίνγι τα παγάκια πριν κάθε γουλιά που πίνεις. Μόνο.  :)

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα, εδώ που είμαι τώρα βρέχει. Από χθες. Φοράω πουλόβερ και έχω περίπου 7 ώρες στη διάθεσή μου μέχρι να με πετάξει έξω από τη βιβλιοθήκη ο φύλακας. Τότε θα χρειαστεί να βάλω και μπουφάν. Νομίζω για έναν κακοτηγανισμένο γαύρο και λίγο κατεψυγμένο καλαμαράκι με ούζο τσάνταλη θα σκότωνα. Ο ήχος δε από τα παγάκια που κάνουν γκλίγκι γκλίγκι ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά μου...

• Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, εδώ που είμαι τώρα βρέχει. Από χθες. Φοράω πουλόβερ και έχω περίπου 7 ώρες στη διάθεσή μου μέχρι να με πετάξει έξω από τη βιβλιοθήκη ο φύλακας. Τότε θα χρειαστεί να βάλω και μπουφάν. Νομίζω για έναν κακοτηγανισμένο γαύρο και λίγο κατεψυγμένο καλαμαράκι με ούζο τσάνταλη θα σκότωνα. Ο ήχος δε από τα παγάκια που κάνουν γκλίγκι γκλίγκι ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά μου...

giphy.gif

Κατα τ αλλα, σε νιωθω.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το thread είναι από άλλο φόρουμ. Αντί να ξεκινήσει με κάτι πιθανώς ενδιαφέρον και να καταλήξει σε Χίτλερ ibtl, ξεκίνησε με κάτι τελείως κουφό και εξελίσσεται σε συνδυασμό confessional με κύκλο των χαμένων ποιητών.

Δεν έχω ούτε γκρέιπφρουτ ούτε ανανά σήμερα, οπότε θα βάλω κατευθείαν βότκα απ τη συγκίνηση.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω ούτε γκρέιπφρουτ ούτε ανανά σήμερα, οπότε θα βάλω κατευθείαν βότκα απ τη συγκίνηση.

Eνα μοχιτο που πνεει τα λοισθια σου ευχεται cheers

post-49874-0-71437300-1463942001_thumb.jpg

Feature, not bug: pic stretching

• Like 2
Δημοσ.

Eνα μοχιτο που πνεει τα λοισθια σου ευχεται cheers

attachicon.gifthumb_IMG_0335_1024.jpg

Feature, not bug: pic stretching

να 'χαμε λίγο ουζάκι τώρα 

Αυτό το thread είναι από άλλο φόρουμ. Αντί να ξεκινήσει με κάτι πιθανώς ενδιαφέρον και να καταλήξει σε Χίτλερ ibtl, ξεκίνησε με κάτι τελείως κουφό και εξελίσσεται σε συνδυασμό confessional με κύκλο των χαμένων ποιητών.

θες να σου υποστηρίξω τη διατριβή μου; να δεις τι κύκλους χαμένους θα σου χω ... #not

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

να 'χαμε λίγο ουζάκι τώρα 

θες να σου υποστηρίξω τη διατριβή μου; να δεις τι κύκλους χαμένους θα σου χω ... #not

Για καποιο περιεργο λογο τα δυο quotes/απαντησεις σου, συμπληρωνουν το ενα τ αλλο. Ή ειναι απλα εντυπωση μου?

Διατηρω το πνευμα του thread λοιπον

cheers.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...