Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ψαχνω κινητο απο skroutz στα 160€ εχω βρει τα εξης:

LG G4S ~141€

LG G4 Stylous ~142€

LG K10 ~141€

Meizu M2 ~142€

Huawei Ascend P8 Lite ~157€

Ξερω οτι το J5 ειναι πολυ καλο για την τιμη του αλλα δεν το θελω

Δημοσ.

To moto g θα ήταν φοβερό αν δεν μάθαινα πρόσφατα ότι του λείπουν βασικοί αισθητήρες όπως γυροσκόπιο και πυξίδα και φυσικά ότι έχει μόνο 8GB χώρο (το φτηνό). Από τη στιγμή που υπάρχει ένα M2 ή το P8 lite στην λίστα νομίζω η επιλογή πρέπει να γίνει ανάμεσα στα δυο.

Δημοσ.

Καλυτερο δεν ειναι το LG K10 απο το motorola? Επισης γιατι τοσο hype στην motorola? Απλα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 5 και αν γινεται να μου πειτε γνωμη για αυτα τα 5

Δημοσ.

Καλυτερο δεν ειναι το LG K10 απο το motorola? Επισης γιατι τοσο hype στην motorola? Απλα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 5 και αν γινεται να μου πειτε γνωμη για αυτα τα 5

Γιατι στην Ελλαδα ειναι πολυ underrated εταιρια και τα κινητα της ο κοσμος τα εχει στην απεξω ενω αξιζουν πολυ περισσοτερο.

Ορισμενα παλι απο τα παραπανω που αναφερεις αν δεις με το καλημερα και σε σχολια το lag ειναι εμφανες,ειδικα σε φθηνες συσκευες LG και Samsung. Ασε που στην Motorola μεχρι και το Moto E(κοντα στα 75ευρω)ειναι με Android 6 ενω τοσα αλλα δυνατοτερα κινητα και ακριβοτερα και εχουν μεινει σε Lollipop.

• Like 1
Δημοσ.

Και μιας και πιασαμε την motorola, μηπως να δεις και το moto x?Ειναι μια υπερβαση κατα 25 ευρω απο το p8 lite και επιπλεων δεν εχει microsd κ ραδιο.

Εαν εισαι οκ με αυτα εχει πολυ καλο vfm.

Δημοσ.

Μπα δεν θελω να χαλασω τοσα λεφτα για κινητο ετσι και αλλιως το μονο που θελω ειναι facebook, browsing και καμια φωτογραφια, σπανια θα παιξω καποιο παιχνιδι στο κινητο, απο αυτα ποιο θα μου ελεγες? εγω πιο πολυ κλεινω προς LG K10 ή p8 lite γιατι στο meizu που ξερω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα νομιζω οτι δεν θα μου αρεσει το λογισμικο του, το g4 stylous εχει πολυ μεγαλη οθονη και τελος το g4s αν και εχει την καλυτερη οθονη απο αυτα που εχω σαν επιλογες πιστευω υστερει απο το Κ10 και το p8 lite

Δημοσ.

Μπα δεν θελω να χαλασω τοσα λεφτα για κινητο ετσι και αλλιως το μονο που θελω ειναι facebook, browsing και καμια φωτογραφια, σπανια θα παιξω καποιο παιχνιδι στο κινητο, απο αυτα ποιο θα μου ελεγες? εγω πιο πολυ κλεινω προς LG K10 ή p8 lite γιατι στο meizu που ξερω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη σε αυτα τα λεφτα νομιζω οτι δεν θα μου αρεσει το λογισμικο του, το g4 stylous εχει πολυ μεγαλη οθονη και τελος το g4s αν και εχει την καλυτερη οθονη απο αυτα που εχω σαν επιλογες πιστευω υστερει απο το Κ10 και το p8 lite

Τα παραπανω 25ευρω ειναι τα τοσα λεφτα???Προτιμας να αγορασεις τις σαβουρες της Lg με 140+ευρω(σε σχεση με p8 και Moto X)??Επισης οποιος αγοραζει γενικα ακριβοτερα ή δυνατοτερα κινητα δεν το κανει επειδη παιζει μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο. To Μοτο Χ ειναι πρωην ναυαρχιδα,απο επιδοσεις παιζει μπαλα μονο του και ειναι το μοναδικο απο τα κινητα που αναφερθηκαν που εχει full hd οθονη. Ειναι απο τις λιγες φορες που τοσο μικρη χρηματικη υπερβαση αξιζει και με το παραπανω για τα παραπανω πραγματα που παιρνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Τα παραπανω 25ευρω ειναι τα τοσα λεφτα???Προτιμας να αγορασεις τις σαβουρες της Lg με 140+ευρω(σε σχεση με p8 και Moto X)??Επισης οποιος αγοραζει γενικα ακριβοτερα ή δυνατοτερα κινητα δεν το κανει επειδη παιζει μονο παιχνιδια και τιποτα αλλο. To Μοτο Χ ειναι πρωην ναυαρχιδα,απο επιδοσεις παιζει μπαλα μονο του και ειναι το μοναδικο απο τα κινητα που αναφερθηκαν που εχει full hd οθονη. Ειναι απο τις λιγες φορες που τοσο μικρη χρηματικη υπερβαση αξιζει και με το παραπανω για τα παραπανω πραγματα που παιρνεις.

Αν μπορεσω θα παω στο moto x, αλλα απο αυτα που εχω πει καλυτερη επιλογη ειναι το p8 lite? Ή καποιο αλλο?

Δημοσ.

Τωρα που κοιταξα το moto G (3rd gen) μου αρεσε και πιστευω ειναι αρκετα καλυτερο απο τα LG, οποτε εχουν μεινει το p8 lite το moto G (3rd gen) και αν μπορεσω ή αν πεσει η τιμη του το moto x

Δημοσ.

Nα πέσει η τιμή του Moto X δύσκολο πλέον, είχε φτάσει 185 και η διαθεσιμότητα μειώνεται. Θα πρότεινα το P8 Lite για να πας στα 2gb ram, δεν έχει νόημα να πας σε 1gb ram κι ας είναι καλό γενικότερα το Moto G 3rd Gen. Βέβαια το Moto X (το οποίο το είδα από κοντά και σήμερα) παίζει σε άλλη κατηγορία.

Δημοσ.

Θα περιμενω ακομη 1 μηνα μηπως πεσει καποια τιμη, ετσι και αλλιως δεν βιαζομαι, απλα μου λετε να αποφυγω τα LG σε αυτη την τιμη? Ξερω οτι το moto x εχει φτασει πολυ χαμηλα και οτι ειναι κινηταρα αλλα εχω και καποια αλλα πραγματα που πρεπει να αγορασω για αυτο δεν ξερω αν μπορω να διαθεσω 190€ για κινητο, αλλα κυρια επιλογη μου ειναι το p8 lite ή το moto 3rd gen

Δημοσ.

1) Να αποφύγεις τα LG 2)Να προτιμήσεις κινητό με 2 Gb Ram για να αντέξει στον χρόνο.

οποτε παω με χιλια για το p8 lite? και αν μπορεσω σε moto x?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...