Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Γεια σας φίλοι μου. Λοιπόν, σήμερα έκανα χοντρή μακακία και θα ήθελα κάπου να το γράψω και να το εκφράσω. Οπότε αρχίζω. Ήμουν με μια φίλη μου, αρκετά καινούρια φίλη, με καμία σχέση όμως ερωτική σημασία και τέτοια. Μιλάμε τελείως φιλικά. Λοιπον, και αυτή η φίλη μου έχει κατάθλιψη. Μιλάμε για δηλωμένη κατάθλιψη, όχι με αυτογνωσία των 15χρονών με βάση το tumblr, μιλάμε ψυχίατρους, νευρικές ανορεξίες και αντικαταθλιπτικά. Σούπερ χέβυ σιτ. Αλλά εμένα δεν με πολυενδιαφέρει γιατί εντάξει το περνάει μόνη της η κοπέλα. Ή έτσι θεωρώ. Εν πάσει περιπτώσει... Οπότε μιλούσαμε, περί ανέμων και υδάτων, και κάποια στιγμή κάνει αναφορά στα κιλά της:- Αχ ρε Γιάννη αισθάνομαι ότι δεν είμαι πολύ ωραία αδύνατη... - Γιατί το λες αυτό; - Γιατί με αυτά και με εκείνα -εννούσε την καταθλιπτική της κατάσταση- έχασα 30 κιλά και υποφέρω. - ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! Έχω μαύρο χιούμορ, το αναγνωρίζω, αλλά τέτοια μαυρίλα πρώτη φορά έχω πει σε καταθλιπτικό άνθρωπο. Και ήξερα από πριν ότι έχει κατάθλιψη η κοπέλα, δεν είναι λες και δεν το ήξερα και το είπα στον αέρα. Οπότε ύστερα από αυτό μου λέει:- Ξες δεν είναι όλα αστεία... Ζήτησα συγγνώμη άπειρες φορές αλλά δεν φαίνεται να έγινε τίποτα γιατί ύστερα από λίγο έφυγε και είμαι σίγουρος ότι στεναχωρέθηκε αρκετά. Μου ήρθε αυθόρμητα αυτό, γιατί τον τελευταίο καιρό έβαλα λίγα κιλάκια και προσπαθώ να τα χάσω και το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί. Τέλος, τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω τώρα για να επανορθώσω την σχέση μου με αυτή την καταθλιπτική κοπέλα; (το τονίζω γιατί παίζει ρόλο). Είναι καλή κοπέλα, έχουμε πολλά κοινά, αλλά δεν την θέλω με τίποτα από ερωτικής απόψεως. Οπότε δεν είναι για αυτό. Shiet.
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πριν μιλήσουμε σκεφτόμαστε...τώρα ότι ειπωθεί δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Απλά κάνε προσπάθεια τις επόμενες μέρες να το "σωσεις" κάπως.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Πριν μιλήσουμε σκεφτόμαστε...τώρα ότι ειπωθεί δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Απλά κάνε προσπάθεια τις επόμενες μέρες να το "σωσεις" κάπως.. Δεν βοηθάς πολύ αδερφέ
dimpa16 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Να της στειλεις ενα μυνημα,γραφοντας της οτι εισαι πολυ στεναχωριμενος που αθελα σου την εφερες σε δυσκολη θεση και να της ζητησεις συγνωμη. Αν θελει να την δεχτει, καλως,αν οχι,στ`αρχιδια σου. 4
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Στείλε μήνυμα και πες ότι δεν το εννουσα κτλπ και συγνώμη και παλι κτλπ Μετά βλέπεις..
Baator Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ψιλοκαφρίλα μεν η ατάκα που πέταξες, αλλά ούτε κακή πρόθεση είχες, ούτε ήταν πια και ΤΟΣΟ χοντράδα που ο άλλος να παρεξηγηθεί τόσο και να μην θέλει να σου μιλήσει. Ζήτησες συγγνώμη, ξαναζήτησες, θα έπρεπε να το προσπεράσει. Δυστυχώς άτομα με τόσο μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα αντιδράνε απρόβλεπτα σε πολλά πράγματα και ακόμα και ασήμαντα πράγματα τα κάνουν τεράστια στο μυαλό τους. Πρέπει να προσέχεις και την παραμικρή σου κουβέντα και κίνηση ώστε να μην πάρουν κάτι στραβά. Για μένα έκανες ό,τι μπορούσες. Καφρίλα, ξαναλέω, η ατάκα, αλλά οκ. Αν ο άλλος δεν έχει το ζωνάρι του λυμμένο για καυγά καταλαβαίνει ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλεις και θα 'πρεπε να το προσπεράσει. Δεν ξέρω πόσο αξίζει να έχεις σχέση με κάποιο άτομο που παρεξηγεί τα πάντα και τα παίρνει όλα τόσο βαριά. Βοήθεια χρειάζεται η κοπέλα από ειδικό, ένα μέσο άτομο δύσκολα μπορεί να βγάλει άκρη με τέτοια συμπτώματα και να έχει έστω και μια τυπική σχέση. 3
4saken Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τι θες να κανει να γυρισει τον χρονο πισω η να παει να τις πει ποσο στενοχωρηθηκες?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Να της στειλεις ενα μυνημα,γραφοντας της οτι εισαι πολυ στεναχωριμενος που αθελα σου την εφερες σε δυσκολη θεση και να της ζητησεις συγνωμη. Αν θελει να την δεχτει, καλως,αν οχι,στ`αρχιδια σου. Το έκανα ήδη φίλος. Καμία απάντηση. Ψιλοκαφρίλα μεν η ατάκα που πέταξες, αλλά ούτε κακή πρόθεση είχες, ούτε ήταν πια και ΤΟΣΟ χοντράδα που ο άλλος να παρεξηγηθεί τόσο και να μην θέλει να σου μιλήσει. Ζήτησες συγγνώμη, ξαναζήτησες, θα έπρεπε να το προσπεράσει. Δυστυχώς άτομα με τόσο μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα αντιδράνε απρόβλεπτα σε πολλά πράγματα και ακόμα και ασήμαντα πράγματα τα κάνουν τεράστια στο μυαλό τους. Πρέπει να προσέχεις και την παραμικρή σου κουβέντα και κίνηση ώστε να μην πάρουν κάτι στραβά. Για μένα έκανες ό,τι μπορούσες. Καφρίλα, ξαναλέω, η ατάκα, αλλά οκ. Αν ο άλλος δεν έχει το ζωνάρι του λυμμένο για καυγά καταλαβαίνει ότι δεν είχες σκοπό να προσβάλεις και θα 'πρεπε να το προσπεράσει. Δεν ξέρω πόσο αξίζει να έχεις σχέση με κάποιο άτομο που παρεξηγεί τα πάντα και τα παίρνει όλα τόσο βαριά. Βοήθεια χρειάζεται η κοπέλα από ειδικό, ένα μέσο άτομο δύσκολα μπορεί να βγάλει άκρη με τέτοια συμπτώματα και να έχει έστω και μια τυπική σχέση. Δεν είναι αυτό ρε φίλε τα λες πολύ σωστά αλλά αυτή έχει σοβαρό πρόβλημα και δύσκολα κάνει παρέες και κρίμα είναι αυτό είναι όλο.
astrosunnefo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Η ουσία δεν είναι αν άτομα με τέτοια προβλήματα ξύνονται για καβγά και παρεξηγήσεις, λόγω του προβλήματός τους, όσο το ότι οφείλουμε να ξέρουμε πως υπάρχουν όρια, και διαβαίνοντάς τα γινόμαστε αγενείς. Λογικό μου φαίνεται που σπάστηκε, γιατί όταν έχεις περάσει του λιναριού τα πάθη κι ο άλλος κάνει χιουμοράκι, γνωρίζοντας την αιτία, δεν τον χαρακτηρίζεις και με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σα να μη δίνει βάση στα όσα περνάς. Τέλος πάντων, TS, εφόσον η κοπέλα σού έχει ανοιχτεί, πιθανότατα να έχει καταλάβει τι άνθρωπος είσαι και να ξέρει πως δεν το είπες κακοπροαίρετα. Άφησε να μεσολαβήσουν κάνα δυο ημέρες (που θα το σκεφτεί κι αυτή καλύτερα και θα της έχει περάσει) και πάρ' την ένα τηλέφωνο, αν δεν επικοινωνήσει η ίδια μαζί σου μέχρι τότε. Πες της πως λυπάσαι που την έφερες σε δύσκολη θέση, ότι δεν το είπες κακοπροαίρετα κι ότι δεν θα ήθελες αυτό να γίνει η αιτία να μη μιλάτε, καθώς τη θέλεις στην καθημερινότητά σου γι' αυτό που είναι... κάτι τέτοιο, ξέρεις. Αν, παρόλα αυτά, δεν ανταποκριθεί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. 7
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Η ουσία δεν είναι αν άτομα με τέτοια προβλήματα ξύνονται για καβγά και παρεξηγήσεις, λόγω του προβλήματός τους, όσο το ότι οφείλουμε να ξέρουμε πως υπάρχουν όρια, και διαβαίνοντάς τα γινόμαστε αγενείς. Λογικό μου φαίνεται που σπάστηκε, γιατί όταν έχεις περάσει του λιναριού τα πάθη κι ο άλλος κάνει χιουμοράκι, γνωρίζοντας την αιτία, δεν τον χαρακτηρίζεις και με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σα να μη δίνει βάση στα όσα περνάς. Τέλος πάντων, TS, εφόσον η κοπέλα σού έχει ανοιχτεί, πιθανότατα να έχει καταλάβει τι άνθρωπος είσαι και να ξέρει πως δεν το είπες κακοπροαίρετα. Άφησε να μεσολαβήσουν κάνα δυο ημέρες (που θα το σκεφτεί κι αυτή καλύτερα και θα της έχει περάσει) και πάρ' την ένα τηλέφωνο, αν δεν επικοινωνήσει η ίδια μαζί σου μέχρι τότε. Πες της πως λυπάσαι που την έφερες σε δύσκολη θέση, ότι δεν το είπες κακοπροαίρετα κι ότι δεν θα ήθελες αυτό να γίνει η αιτία να μη μιλάτε, καθώς τη θέλεις στην καθημερινότητά σου γι' αυτό που είναι... κάτι τέτοιο, ξέρεις. Αν, παρόλα αυτά, δεν ανταποκριθεί, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε έτσι σκοπεύω να κάνω απλώς μετά έχω και τύψεις. Πάάάάάάρα πολλές τύψεις.
silverado Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το οτι αντεδρασε ετσι στο πειραγμα σου,δειχνει οτι ειναι σε καλο δρομο για να ξεπερασει το προβλημα της.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Το οτι αντεδρασε ετσι στο πειραγμα σου,δειχνει οτι ειναι σε καλο δρομο για να ξεπερασει το προβλημα της. Θα ενδιαφερόσουν να το εξηγήσεις αυτό; Ακούγεται ενδιαφέρον.
astrosunnefo Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε έτσι σκοπεύω να κάνω απλώς μετά έχω και τύψεις. Πάάάάάάρα πολλές τύψεις. Συμβαίνουν κι αυτά. Απλά θα πρέπει να προσέχουμε πριν πούμε κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις, να μην είμαστε τόσο αυθόρμητοι. Όλα καλά θα πάνε και θα φιλιώσετε, γιατί πιστεύω πως κι η ίδια θα ξέρει ότι δεν το είπες για να την πικράνεις, μειώσεις ή το οτιδήποτε. Και σίγουρα θα εκτιμήσει που μπήκες στην διαδικασία να της ζητήσεις συγνώμη και να παραδεχτείς το "λάθος" σου. *φίλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις