jennyV Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 επειδή κι εγώ έχω φίλη με κατάθλιψη, ομολογώ ότι ώρες ώρες είναι εξουθενωτικό... Όσο και να προσέχω καμιά φορά ξεχνιέμαι και θα πετάξω κάτι που στον οποιοδήποτε θα φανεί χαλαρό αστείο, στα συγκεκριμένα άτομα θα προκαλέσει θυμό και θλίψη. Όταν συμβαίνει αυτό (ευτυχώς σπάνια) ζητάω συγγνώμη και μετά το αφήνω να περάσει. 'Αλλωστε δε νομίζω να σε ξεγράψει από φίλο τόσο εύκολα. Μπορεί απλά να θέλει να το επεξεργαστεί, να το διαχειριστεί κι αυτό είναι μια διαδικασία που θέλει κάποιο χρόνο. 2
george_gr1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μη σκας, ζητα ενα συγνωμη και τελειωσε. Δεν ηταν δα και τοσο βαρυ, αντίθετα αρκετοι ανθρωποι πιθανον και να γελουσαν στη θεση της. Θα μου πεις αυτοι δεν θα πεφταν σε καταθλιψη ευκολα ετσι κι αλλιως, ειναι απο ποια γωνια βλεπεις τα πραγματα γυρω σου. Τελος παντων πες οτι της το ειπες για να την κανεις να γελασει, την αληθεια δηλαδη. Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μην την πιέσεις με πολλά συγνώμη και διάφορες δικαιολογίες γιατί είναι σαν να ενίσχύεις το «λάθος» σου.Πες της κάτι στο οποίο θα της δείχνεις πως έχεις καταλάβει πως αυτό που είπες δεν ήταν σωστό και δεν είχες σκοπό να την προσβάλεις.Ασ'την να το επεξεργαστεί,να ηρεμήσει και να της φύγει ο θυμός. 2
xristina1234 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Κοιτα, επειδη αυτοι οι ανθρωποι νιωθουν οτι κανεις δεν τους καταλαβαινει (και ετσι ειναι για την ακριβεια), αν τη συμπαθεις και θες ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να την εχεις στη ζωη σου ασε να περασουν 2-3 μερες και παρτη τηλεφωνο και πες της οτι εχεις να της πεις και μετα πες της να κανονισετε οτι κανετε συνηθως... Αν δεν νιωθει οτι κανεις παρεα μαζι της μονο και μονο επειδη τη λυπασαι πιστευω οτι δεν θα υπαρξει προβλημα
Mikeasdf Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Πες της οτι αυτο ειναι το χιουμορ σου και δεν αλλαζει. 1
GreekMonkey Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχω πει σε γυναίκα που έχει κάνει αφαίρεση στήθους λόγο καρκίνου "τι λέει, την ζηλεύεις γιατί εσύ έχεις μικρότερα;" Μετά από μια μέρα θυμήθηκα ότι η γυναίκα δεν είχε καν. Δεν μπορώ να πω πως στεναχωρήθηκα και πολύ. Βασικά ξαφνιάστηκα με το όλο concept για δύο λεπτά και μετά το άφησα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Έχω πει σε γυναίκα που έχει κάνει αφαίρεση στήθους λόγο καρκίνου "τι λέει, την ζηλεύεις γιατί εσύ έχεις μικρότερα;" Μετά από μια μέρα θυμήθηκα ότι η γυναίκα δεν είχε καν. Δεν μπορώ να πω πως στεναχωρήθηκα και πολύ. Βασικά ξαφνιάστηκα με το όλο concept για δύο λεπτά και μετά το άφησα. Σορρυ που γέλασα.
alxlightning Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 δε μου φαινεται τοσο χαζομαρα, σε φαση και οι δυο δειχνετε να εχετε θεμα με ζητηματα σωματος, αυτη θεωρει οτι παραειναι αδυνατη, εσυ θεωρεις οτι εχεις καποια κιλα παραπανω. μπουρδοζητηματα εξ αρχης, δεν υπαρχει λογος να προσβαλλεται κανεις. αντιστοιχα θα μπορουσε να σου πει αχ πως εβαλες αυτα τα κιλα εγω με τιποτα δε μπορω να παχυνω μνιαχ. ξεψειρισμα της μαιμους
SlickNick Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για ποιον λόγο θέλεις να κάνεις παρέα με ένα άτομο που παρεξηγείται με το παραμικρό και έχει ακραίες αντιδράσεις; Σου αρέσει να είσαι στρεσαρισμένος όλη την ώρα όποτε βγαίνετε μήπως και παρεξηγηθεί; Η να νιώθεις ότι έχεις εσύ ευθύνη για τα προβλήματα της; Άμα το παρατραβήξει φίλε πρόσεξε το, γιατί παίζει με τέτοια φίλη σε λίγα χρόνια να έχεις και εσύ προβλήματα...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Για ποιον λόγο θέλεις να κάνεις παρέα με ένα άτομο που παρεξηγείται με το παραμικρό και έχει ακραίες αντιδράσεις; Σου αρέσει να είσαι στρεσαρισμένος όλη την ώρα όποτε βγαίνετε μήπως και παρεξηγηθεί; Η να νιώθεις ότι έχεις εσύ ευθύνη για τα προβλήματα της; Άμα το παρατραβήξει φίλε πρόσεξε το, γιατί παίζει με τέτοια φίλη σε λίγα χρόνια να έχεις και εσύ προβλήματα... Μπορεί απλώς το άτομο να το σέβομαι και αυτά που δεν αναπληρώνω σε χιούμορ να τα αναπληρώνω σε ανθρώπινη επαφή. Just sayin'.
SlickNick Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μπορεί απλώς το άτομο να το σέβομαι και αυτά που δεν αναπληρώνω σε χιούμορ να τα αναπληρώνω σε ανθρώπινη επαφή. Just sayin'. Το ερώτημα είναι που τραβάς τη γραμμή στις ακραίες συμπεριφορές και όχι πως να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου επειδή δεν ανταποκρίνεσαι στις δικές της ιδιαιτερότητες...
alxlightning Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το ερώτημα είναι που τραβάς τη γραμμή στις ακραίες συμπεριφορές και όχι πως να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου επειδή δεν ανταποκρίνεσαι στις δικές της ιδιαιτερότητες... μα δε θεωρει υπερβολικη την αντιδραση της η ακραια τη συμπεριφορα της, νιωθει ασχημα που την εκανε να νιωσει ασχημα, ειναι πολυ διαφορετικο. @TS εχετε και οι δυο τα θεματακια σας. το οτι σου βγηκε αυθορμητα μια αντιπαραβολη "αντιστοιχου" θεματος σου με το δικο σου σωμα σε απαντηση μου φαινεται αρκετα οκ. Μη σκας
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το ερώτημα είναι που τραβάς τη γραμμή στις ακραίες συμπεριφορές και όχι πως να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου επειδή δεν ανταποκρίνεσαι στις δικές της ιδιαιτερότητες... Και ποιός σου είπε ότι είναι ακραία η συμπεριφορά της; Κατάθλιψη έχει. Λογικό είναι να την πειράζει ένα πράγμα σε ιδιαίτερο σημείο.
livefreeordie Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Και ποιός σου είπε ότι είναι ακραία η συμπεριφορά της; Κατάθλιψη έχει. Λογικό είναι να την πειράζει ένα πράγμα σε ιδιαίτερο σημείο. Aκομη δε σου μιλαει?
SlickNick Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Και ποιός σου είπε ότι είναι ακραία η συμπεριφορά της; Κατάθλιψη έχει. Λογικό είναι να την πειράζει ένα πράγμα σε ιδιαίτερο σημείο. Κοίταξε φίλε μου, άμα αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια, το ξεπερνάτε γρήγορα και δεν κάνεις κακό στον εαυτό σου τότε οκ. Απλά θέλει προσοχή επειδή αντιμετωπίζοντας ένα άτομο ως θύμα, ξεχνάμε καμιά φορά ότι μπορεί να γίνει και θύτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις