skit96 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπερα στην παρεα!! εχω εναν υπολογιστη με καρτα γραφικων geforce 750ti 6 ram τροφοδοτικο consair 450 γενικα δεν ειχα θεμα απλα τις τελευτεες 3 μερες εχω προβλημα κολαει η οθονη για 2-3 δευτερα το ποντικι δουλευει και η μουσικη παιζει κανονικα δεν σταματα..Προσπαθισα να τον φτιαξω τον ξεσκωνισα παντου γιατι ειχε ενα θεμα..Ελπιζω να μην φταει η καρτα γραφικων αλλα η cpu φτανει και τους 49 βαθμους σε χαλαρη χρηση μονο φβ και τωρα στο insomia λετε να θελει παστα?? εχω να βαλω 2 χρονια περιπου και η ψυκτρα δεν ειναι και οτι ποιο τελειο εχω η μαματι και πολυ μουφα.. επεξεργαστη αν θυμαμε καλα εχω intel core i5 1155...Eβαλα και νεους drivers χθες αλλα τιποτα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπερα στην παρεα!! εχω εναν υπολογιστη με καρτα γραφικων geforce 750ti 6 ram τροφοδοτικο consair 450 γενικα δεν ειχα θεμα απλα τις τελευτεες 3 μερες εχω προβλημα κολαει η οθονη για 2-3 δευτερα το ποντικι δουλευει και η μουσικη παιζει κανονικα δεν σταματα..Προσπαθισα να τον φτιαξω τον ξεσκωνισα παντου γιατι ειχε ενα θεμα..Ελπιζω να μην φταει η καρτα γραφικων αλλα η cpu φτανει και τους 49 βαθμους σε χαλαρη χρηση μονο φβ και τωρα στο insomia λετε να θελει παστα?? εχω να βαλω 2 χρονια περιπου και η ψυκτρα δεν ειναι και οτι ποιο τελειο εχω η μαματι και πολυ μουφα.. επεξεργαστη αν θυμαμε καλα εχω intel core i5 1155...Eβαλα και νεους drivers χθες αλλα τιποταΑρχικά δώσε καλύτερες πληροφορίες τι επεξεργαστή μητρική κτλ,
skit96 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μητρικη ASUS-H6 1M-PRO..CPU Intel Core i5-3340S
c4tt3l Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θέλει πάστα, γιατί ακόμα και αν δεν προξενεί αυτό το θέμα, θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.
skit96 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 καλυτερα παστα και μια ψυκτρα η καρτα παντως δεν εχει θεμα ετσι?
tsacali Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 καλυτερα παστα και μια ψυκτρα η καρτα παντως δεν εχει θεμα ετσι? παστα μετα 2 χρονια σιγουρα θελει,ψυκτρα εφοσον λες και μονος σου οτι ειναι μαπα αν θελεις αλλαξε την. αυτα εχουν να κανουν περισσοτερο με τις θερμοκρασιες που λες. οσον αφορα το θεμα με την εικονα που λες μαλλον εχει να κανει με την καρτα η την τροφοδοσια αυτης. αν θελεις γραψε ποια καρτα ακριβως εχεις (αναλογα την ram της καρτας αλλαζουν και οι απαιτησεις σε ρευμα απο οτι ειδα),οπως και ποσα χρονια εχεις το psu και τι κανεις οταν στο παρουσιαζει (game,video,κλπ.) καλυτερα δωσε ολο το συστημα γιατι 450w νομιζω θα εισαι στα ορια.
skit96 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 μα δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα μεσα σε 2 χρονια που ειχα κανει την αναβαθμιση καρτα γραφικω Geofrce gtx 750ti της gigabyte τροφοδοτικο corsair 450vscpu intel core i5-3340s ram 6gbμυτρικη ASUS-H6 1M-PRO
tsacali Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 μα δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα μεσα σε 2 χρονια που ειχα κανει την αναβαθμιση υπαρχει πτωση της αποδοσης του psu με τα χρονια,το pc γινεται πιο ενεργοβορο λογω σκονης.αυξησης θερμοκρασιας (παλια παστα) κλπ.αν υποθεσουμε οτι το psu δουλευε εξ'αρχης ζορισμενο μπορει ανετα να αρχιζει να παρουσιαζει θεματα τωρα χωρις να υπαρχει ουσιαστικο προβλημα σε κατι. καλο λοιπον να γραψεις απο τι ακριβως αποτελειται το συστημα σου για να παρεις καλυτερες απαντησεις στο προβλημα.
skit96 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ακριβως ακριβως δεν μπορω γιατι πρεπει να ψαχω σε ντουλαπες αρα εσυ μου λες οτι αυτο το θεμα που κανει φτεει η καρτα και οχι η θερμοκρασια της cpu τωρα μολις δοκιμασα την παλια καρτα γραφικων που δεν χρειαζεται τροφοδοσια απο τροφοδοτικο αρα μαλν φτεει η θερμοκρασια και οχι η καρτα..Παντως περιεργω να κρασαρι με 50 βαθμους
tsacali Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ακριβως ακριβως δεν μπορω γιατι πρεπει να ψαχω σε ντουλαπες αρα εσυ μου λες οτι αυτο το θεμα που κανει φτεει η καρτα και οχι η θερμοκρασια της cpu δεν χρειαζεται να ψαξεις ντουλαπες ρε φιλε! με ενα προγραμμα (cpu-z πχ.) μπορεις να δεις τι υλικο εχεις επανω στο συστημα. δεν σου λεω οτι φταιει η καρτα,σου λεω οτι οπως το περιγραφεις (οχι κολημα pc,αλλα μονο εικονα) και εφοσον οι drivers ειναι λες οκ. κατι σε καρτα μου κανει χωρις ομως να ειμαι σιγουρος.
tsacali Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 ελπιζω να τα εκανα ποιο ευκολα τα πραγμματα φιλαρακο μας λες οτι εχεις αυτον τον επεξεργαστη http://ark.intel.com/products/76343/Intel-Core-i5-3340S-Processor-6M-Cache-up-to-3_30-GHz το cpu z ομως δειχνει αυτον http://ark.intel.com/products/52207/Intel-Core-i5-2400-Processor-6M-Cache-up-to-3_40-GHz μεγαλυτερο tdp αρα περισσοτερη αναγκη ψυξης. αν η καρτα σου ειναι αυτη (οπως λεει το cpu z) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4948#ov γραφει 400w ελαχιστη ισχυ psu.εγω θα εβαζα ενα 500w για να ειμαι καλυμενος. δεν μας εγραψες τι κανεις οταν το εμφανιζει (game,video,κλπ.). η γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις με αλλαγη παστας,ψυκτρας και αν συνεχιζει (πιθανο) αν μπορεις να βρεις ενα psu απο 500w και πανω να το δοκιμασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα