Vapir Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Είναι απο τις σειρές που σκέφτομαι να αφήσω κανα 4-5 επ να τα βλέπω μαζεμένα , ένα μόνο του δεν φτάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ξεκίνησα να το βλέπω κι εγώ. Ανάμικτες εντυπώσεις μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Η τελευταία σκηνή φοβερή. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2016 από Kostasspil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είναι απο τις σειρές που σκέφτομαι να αφήσω κανα 4-5 επ να τα βλέπω μαζεμένα , ένα μόνο του δεν φτάνει Αυτο βασικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είναι απο τις σειρές που σκέφτομαι να αφήσω κανα 4-5 επ να τα βλέπω μαζεμένα , ένα μόνο του δεν φτάνει Μια απο τα ίδια.Ειδα το πρώτο.Καλο αλλα οχι τιποτα τρομερό.Θα δω κανα καλοκαιρινό βραδυ 2-3 μαζεμένα και θα αποφασίσω αν θα το συνεχίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Αρκετά καλό και το 3ο επεισόδιο, σιγά σιγά μας βάζει στο μυστήριο του πράγματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 πολυ procedural ομως παει να γινει και δεν μου αρεσει καθολου αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν κινείται στη λογική του fotw. Όλοι οι possessed που έχει συναντήσει βοηθούν να καταλάβουν το παρελθόν του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 πάντως οι διαφορές από το κόμικ είναι ελάχιστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 για καποιο λογο ειναι too slow και δεν μου αρεσει αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε πόσες σεζόν θα είναι; Δεν είναι άσχημο αλλά δεν είναι και κάτι το φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emmanuel5 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Kι εγώ είδα εχθές το βράδυ το τρίτο επεισόδιο και η σειρά μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Το κόμικ δεν το έχω ακουστά, δεν ξέρω καν αν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Ξέρουμε πόσες σεζόν θα είναι; Δεν είναι άσχημο αλλά δεν είναι και κάτι το φοβερό. Εχει ανανεθει για 2η σεζον. Δεν ηταν τιποτα τρομερο το 3ο,αλλα καλυτερο απτο 2ο με καλες ερμηνιες απτον ιερεα αλλα και τον δαιμονισμενο.Ναι ο ρυθμος μεχρι τωρα ειναι καπως αργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μου άρεσε πολύ η σκηνή που ο Σιντνεϊ λέει τ'όνομά του. Η παύση στην χειραψία,η μουσική, δεν ξέρω τι. Αλλά ήταν πολύ ωραία γυρισμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δε μου πολυαρεσε το τελευταιο επεισοδιο. μας αποκαλυψαν κατι απο το παρελθον της μεγκαν το οποιο δεν ηταν και πολυ σχετικo/useful Anyway, βλεπουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα