W0zzAp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 OK ηταν το 4ο επ,μαθαμε για το παρελθον της Μεγκαν που δεν με πολυνοιαζει,αλλα ειναι κεντρικος ρολος οποτε δεκτο.Γενικα δεν προχωρησε η υποθεση καθολου,καποια στιγμη πρεπει να μπει στο κυριως πιατο να δουμε και εμεις τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Συμπαθητική σειρούλα φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpgalanis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Πολύ σιγά θα έλεγα. Ελπίζω να έχουμε πιο γρήγορες εξελίξεις στην συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokerakias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2016 από jokerakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Πολύ σιγά θα έλεγα. Ελπίζω να έχουμε πιο γρήγορες εξελίξεις στην συνέχεια. Συμφωνω ξετυλιγεται πολυ αργα και δεν σε κρατανε πολυ τα επεισοδια ουτε η ηθοποια μεχρι στιγμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Θα τη χάσουμε κι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 εμένα πάλι μου αρέσει πολύ όμως επειδή ακριβώς ξετυλίγεται αργά αργά κάθε επεισόδιο μου δίνει την αίσθηση πως είναι 20λεπτο, δεν δείχνει πολλά. Θα ήθελα στο κάθε επεισόδιο να βλέπω ότι μας δείχνει σε 2-3. Μακάρι να το πάρουν χαμπάρι και να κάνουν κάτι γιαυτό γιατι είναι πολύ κρίμα να ακυρωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Μην περιμένετε και πολλά πράγματα, η σειρά είναι ακόμα στο 18 τεύχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 http://variety.com/2016/tv/news/robert-kirkman-walking-dead-outcast-renewed-cinemax-1201729562/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 αρχιζω και βαριεμαι και τα βυζια της αλλης δεν προκειται να σωσουν την κατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ίσως βιάστηκαν να κάνουν την μεταφορά στην τν . Έπρεπε να μαζέψουν κι άλλο υλικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ο παπάς έχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ο παπάς έχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα πολύ ενοχλητικός ο τυπάς , ιδικά εκεί που τσακωνόντουσαν κ είχε κάνει αυτή τη σκατόφατσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Παιδιά δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει, αυτοί δαίμονες είναι τι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα