Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Αν δεν αποκτήσουν αυτονομία τουλάχιστον ενός μήνα και/ή προτζέκτορα ολογραμμάτων δεν πρόκειται να πάρω ποτέ. τότε πας στο vector
smpt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάντως το garmin 230 που έχω εγώ, μια χαρά smartwatch είναι με τις εφαρμογές του και τα phone alerts του. Χωρίς το GPS έχει αυτονομία 4 εβδομάδες. Είναι και αδιάβροχο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2016 από smpt
duende Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εχω το gwatch r εδω κ ενα χρονο κ εχω να πω τα εξης: τα θετικα σε σχεση με ενα απλο ρολοι, μπορεις να βλεπεις την ωρα συν ενα σκασμο αλλα πραγματα. για παραδειγμα, στο S03 watchface που χρησιμοποιω βλεπω σε 5 καρτελες τις οποιες αλλαζω ακουμπωντας αριστερα η δεξια στην οθονη -μπαταρια ρολογιου, κινητου, ωρα, ημερομηνια, θερομοκρασια, υγρασια, ανεμο -προβλεψη καιρου, δυση, ανατολη, σεληνη -αναπαντητες, μυνηματα, βηματα, παλμους, θερμιδες, υψομετρο και προγνωση -παγκοσμια ωρα σε 4 χωρες -ημερολογιο μηνα/εβδομαδα επιπλεον σε καθημερινη βαση χρησιμοποιω τα περισσοτερα απο τα παρακατω απο το ρολοι απευθειας -authenticator για τα gmail/hotmail login -messenger για να διαβαζω τα sms -notifications για e-mail/facebook -κανω mute/απορριπτω κλησεις οταν δεν ειμαι κοντα στο τηλεφωνο -κανω κλησεις (οταν φοραω handsfree) -calculator -xe currency -sleep tracking -shazam -remote shutter τα αρνητικα/βελτιωσεις που θα ηθελα -μπαταρια. ναι μεν σε 20 λεπτα φορτιζεις και μπορεις να εχεις ενα dock γραφειο/σπιτι, αλλα δεν ειναι λυση αυτη. θελουμε τουλαχιστον μια εβδομαδα αυτονομια για να πουμε οτι κανουμε κατι -gps. ως εχει τωρα, αν θες να δεις που εισαι στα γρηγορα (χαρτη/δρομο) πρεπει να εχεις ανοιχτο gps + data στο κινητο για να ανοιξεις το google maps στο ρολοι. δυστυχως μονο 2 μοντελα εχουν gps και οι offline χαρτες ακομα δεν... θα ηταν μια πολυ χρησιμη προσθηκη -αδιαβροχοποιηση. θελουμε κατι καλυτερο απο splash poof. -να μπορεις να απαντας στα sms απο το ρολοι (τωρα γινεται μονο με φωνη/emojis και μονολεκτικες στα αγγλικα). οπως ανακοινωθηκε ερχεται με την εκδοση 2 του wear τον Σεπτεμβρη μαζι με πολλες αλλες προσθηκες το να λενε καποιοι ακυροι οτι ειναι παντελως αχρηστα gadgets και οτι θα εκλειψουν στο αμεσο μελλον ειναι τουλαχιστον ατοπο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2016 από duende
patrickdrd Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 το να λενε καποιοι ακυροι οτι ειναι παντελως αχρηστα gadgets και οτι θα εκλειψουν στο αμεσο μελλον ειναι τουλαχιστον ατοπο. ενταξει τωρα κι εσυ, ξερεις μια παροιμια που λεει "one man's trash is another one's treasure"; κοντολογις οτι για σενα ειναι "πωπω γαμει" ανετα μπορει για εναν αλλον να ειναι σκουπιδι, δεν εχει να κανει, γουστα ειναι αυτα, ο καθενας κανει τις επιλογες του, get serious people
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Απο Ραδιενέργεια και τετια πως πανε? Υποθέτω ρωτάς για τα ρολόγια που παίρνουν sim, γιατί υπάρχουν αρκετά που δεν παίρνουν sim, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...!?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα