Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πουλαω λοιπον κατι.,εδω στις πωλησεις.
μιλαω με καποιον απο το πρωι που ειναι εκτος Αθηνας καπου θεσσαλια,εγω βρισκομαι εντος.κανει παζαρια τελος παντων βρισκουμε την χρυση τομη στην τιμη.
Εγω περιμενω τα στοιχεια του για να το στειλω με αντικαταβολη και μου ερχεται το κατωθι μηνυμα
που ειναι και λιγο παραξενο απο αρχη μεχρι τελους
Λεει λοιπον ο υποψηφιος αγοραστης(λεμε τωρα)κατα 20:00 και κατι το βραδυ:

"Λοιπον,αν μπορεις να το στειλεις με ΚΤΕΛ Λάρισας σημερα,9(το βραδυ ενοει) νομιζω εχει και να το παρω απ τον οδηγό σου κανω κατάθεση(ενοει θα κανει καταθεση αυριο αφου εγω το εχω στειλει σημερα) 90 ευρω και πληρώνεις 6(θα δωσω και 6 στον οδηγο δηλαδη) τα μεταφορικά και αν θελεις αφαίρεσε 2 απ τις μικρότερες μπαταρίες ,(για το λόγω οτι αυριο φευγω ολο αυτο ) τράπεζα εθνικης"

Ειναι η ιδεα μου η ειναι τερμα λαμογιο ο τυπος?
Δεν τον εκθετω διοτι το θεμα εκλεισε.Αν ομως για την προστασια αλλων πρεπει να ανφερθει ο εν λογω "γατος" ας με ενημερωσει καποιος.
Μεσα στην αναγκη του καποιος μπορει να το στειλει το τσαμπα δωρακι στον τυπακο.......
Αλλωστε να δουμε μηπως το κανει σε πολλους και οποιος τσιμπησει.
Το θεμα αν δεν ειναι σωστα εδω,ας μεταφερθει.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά μπορεί όντως να είναι αφελής και να το λέει για να γλυτώσει μεταφορικά, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι, και σίγουρα δεν είναι κάτι για να το ρισκάρεις.

• Like 3
Δημοσ.

Λαμογιο θα ειναι οταν το στειλεις και δεν σου βαλει τα λεφτα. Μεχρι τοτε ειναι ενας αγοραστης που σου προτεινει εναν τροπο συναλλαγης. Εγω εχω αγορασει ετσι απο αγγελια εδω, μια χαρα τα εβαλε τα λεφτα, γιατι να ειναι λαμογιο?

• Like 1
Δημοσ.

Κ εγω πιστεύω ότι δεν αξίζει το ρίσκο.

Ετσι κι αλλιως το ρισκο υπαρχει παντα για μια απο τις δυο πλευρες!

• Super Moderators
Δημοσ.

Συναλλαγή δεν υπήρξε, άρα ό,τι αναφέρεται στο αρχικό μήνυμα, ακόμη και αν ισχύει ως προς την περιγραφή των συζητήσεων, περιορίζεται αυστηρά στη σφαίρα της εικασίας.

Ευτυχώς -για τον ίδιο- που ο ts δεν αναφέρει ονόματα, γιατί με χαρακτηρισμούς όπως "λαμόγιο", "γάτος" και "τυπάκος", σε περίπτωση διαμαρτυρίας του άλλου μέλους, το πρόβλημα -και απολύτως δικαίως- θα το είχε ο ίδιος.

Ακόμη και αν υποτεθεί πως υπάρχει κάποιο στοιχείο, πέραν του προαισθήματος του ts, αυτά τα θέματα αντιμετωπίζονται με αναφορά και όχι με δημόσια διαπόμπευση άλλων μελών.

Πρόκειται για ζήτημα -στη δημιουργία τέτοιου είδους νημάτων αναφέρομαι- επί του οποίου έχει υπάρξει ρητή και σαφέστατη τοποθέτηση εκ μέρους του insomnia. Παρακαλώ, όσοι δεν την έχουν υπόψη τους, να ενημερωθούν εδώ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...