nikolaos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχει δοκιμάσει κανείς τωρα Τελευταία να κάνει αναβάθμιση windows 10 ? Επειδή κόλλαγε εκει που λεει εκκίνηση λείψεις.
Arkoudelos Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Κάνε καθαρό install. Η αναβάθμιση είναι σίγουρο ότι θα σου φέρει προβλήματα.
nikolaos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν θελω να διαγράφουμε πράγματα όπως mcafee , onekey recovery , κτλ οπως ολα τα drivers που είναι στον σκληρό
panos- Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 1) μπορείς να τα ξανακατεβασεις 2) Θα σέρνεται το σύμπαν με Update. 3)τα προγράμματα είναι μόνο Spam 1
nikolaos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δεν είχα κανένα πρόβλημα απλός κατέβασα ιο εγω κατά λάθος , και πάτησα στο one key Recovery και με γύρισε στα 8 ξανά , απλός τώρα θέλω να ξανα παω στα 10
panos- Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ωραία κατέβασε το Media Creation Tool και κάντο από εκεί.
nikolaos89 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δηλαδή χωρίς να κανω Ενημέρωση ς Windows 8? Γινετε απευθείας με το creation tool ?
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δηλαδή χωρίς να κανω Ενημέρωση ς Windows 8? Γινετε απευθείας με το creation tool ? Ναι έχει 2 επιλογές - upgrade this pc now - clean installation..... Όπως ειπώθηκε τα προγράμματα που ανέφερες μπορείς να τα βρεις και να τα κατεβάσεις από το σαιτ του κατασκευαστή. Μόνο το mcafee μην εγκαταστήσεις. Βάλε άλλο antivirus.
stelios5 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κάτι που μπορούμε να κάνουμε είναι Update από Win 7,8,8.1 32 ή 64 bit σε Win 10. Αφού τελειώσει το Update (οι περισσότεροι υπολογιστές δεν δουλεύουν καλά) Κάνουμε format και καθαρή εγκατάσταση με win 10 Home ή Pro 32 ή 62 bit ανάλογα με τα Win που μας φόρτωσε η Microsoft κατά το Update. Προσοχή!! πρέπει να βάλουμε ακριβός την ίδια έκδοση Win και στα ίδια bit. Η Microsoft έχει κρατήσει την ταυτότητα του υπολογιστή μας. Μετά την καθαρή εγκατάσταση θα μας ενεργοποιήσει τα Windows. Τα Win 10 έρχονται με πολλούς drivers όπως κάρτες διχτυού, ήχου ακόμα και γραφικών. Ελάχιστα θα χρειαστεί να βάλουμε σχετικά με τα Win. Κατεβάζει επίσης αυτόματα πολλά από το internet που του χρειάζονται. Από εδώ μπορείτε να κάνετε Update και κατεβάσετε Win 10 για καθαρή εγκατάσταση. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Κατεβάστε το εργαλείο πρόγραμμα που προτείνει και βάλτε ένα στικάκι θα το ετοιμάσει μόνο του για boot και εγκατάσταση των Win 10. Τσεκάρετε και τις δύο εκδόσεις να κατεβάσει στο στικάκι όπως και 32 και 64 bit κατά την εγκατάσταση διαλέγεις τι σου χρειάζεται. Το στικάκι να έχει χωρητικότητα το ελάχιστο 8 GB.
papageorge007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα σχετικά με την εγκατάσταση των Windows 10, θα γράψω την ερώτηση μου εδώ. Λοιπόν, έχω "παρατήσει" το pc εδώ και ένα-ενάμιση χρόνο με τα Windows 8.1 Pro (64-bit). Νομίζω πως ήρθε η ώρα για ένα format, και σκέφτηκα να βάλω τα 10άρια. Να σας πω, πως θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 10. Δηλαδή, να σβηστούν όλα τα αρχεία από τον σκληρό, drivers κτλ. Θα πρέπει να κάνω πρώτα το update από το εικονίδιο που έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά και μετά να κάνω καθαρή εγκατάσταση με κάποιο iso ή να κάνω κατευθείαν την εγκατάσταση μέσω iso? Επίσης, που θα βρω το "αυθεντικό" iso, της Microsoft? Αν θέλει κάποιος, ας μου εξηγήσει την διαδικασία. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα σχετικά με την εγκατάσταση των Windows 10, θα γράψω την ερώτηση μου εδώ. Λοιπόν, έχω "παρατήσει" το pc εδώ και ένα-ενάμιση χρόνο με τα Windows 8.1 Pro (64-bit). Νομίζω πως ήρθε η ώρα για ένα format, και σκέφτηκα να βάλω τα 10άρια. Να σας πω, πως θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 10. Δηλαδή, να σβηστούν όλα τα αρχεία από τον σκληρό, drivers κτλ. Θα πρέπει να κάνω πρώτα το update από το εικονίδιο που έχει εμφανιστεί κάτω δεξιά και μετά να κάνω καθαρή εγκατάσταση με κάποιο iso ή να κάνω κατευθείαν την εγκατάσταση μέσω iso? Επίσης, που θα βρω το "αυθεντικό" iso, της Microsoft? Αν θέλει κάποιος, ας μου εξηγήσει την διαδικασία. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων. Πας εδώ https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Αμεση ληψη εργαλειου και κατεβάζεις το .iso φτιαχνεις dvd και κανεις καθαρη εγκατασταση . Δεν ξερω ομως αν δεχτει το key που εχεις από τα 8.1
papageorge007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Γι αυτό ρώτησα, μήπως πρέπει πρώτα να κάνω το update από το εικονίδιο για να δεχθεί το key, και μετά να κάνω καθαρή εγκατάσταση?
Silenzio Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 παιδιά για να μην ανοίξω και εγώ άλλο θέμα, αν κάποιος το έχει κάνει, είχα κλειδί win 7 (retail υποτίθεται, αγορασμένο από εδώ) και έκανα upgrade σε win 10 pro. Κλειδί για τα 10αρια δε μου δίνει με αυτό το τρόπο, τώρα θα κάνω αλλαγή μητρικής-επεξεργαστή, με ποιο τρόπο τα περνάω τα 10αρια ? τι κλειδί θα βάλω των 7 στο iso των 10 ? ευχαριστώ και συγγνώμη για το οφτοπικ.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 παιδιά για να μην ανοίξω και εγώ άλλο θέμα, αν κάποιος το έχει κάνει, είχα κλειδί win 7 (retail υποτίθεται, αγορασμένο από εδώ) και έκανα upgrade σε win 10 pro. Κλειδί για τα 10αρια δε μου δίνει με αυτό το τρόπο, τώρα θα κάνω αλλαγή μητρικής-επεξεργαστή, με ποιο τρόπο τα περνάω τα 10αρια ? τι κλειδί θα βάλω των 7 στο iso των 10 ? ευχαριστώ και συγγνώμη για το οφτοπικ. Εφόσον έχεις κάνει ανβάθμιση σε 10άρια δεν χρειάζεται να βάλεις το κλειδί των 7 κατά την εγκατάσταση. Από τη στιγμή ποθ το κλειδί είναι Retail δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αλλαγή mobo. Τι εννοείς με αυτό που έχω υπογραμμίσει? 1
Silenzio Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 εννοώ ότι όταν κάνεις upgrade από win 7,8 σε 10 δε σου δίνεται κάποιο κλειδί για τα 10αρια ώστε να κάνεις clean install σε περίπτωση αλλαγής μητρικής. Στο ίδιο hardware ναι τα ενεργοποιεί τα 10αρια αυτόματα μέσω ιντερνετ, τώρα που θα αλλάξω πλατφορμα απο amd σε ιντελ νομίζω οτι δε θα ενεργοποιηθουν τα 10αρια και ισως χρειαστει πάλι upgrade απο 7 σε 10 (αν γίνεται δεύτερη φορά).\ σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα