Vindex Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλησπέρα! Δεν έχω ξαναγοράσει απο Κίνα οπότε δεν γνωρίζω καλά την διαδικασία.. Θα ήθελα πληροφορίες απο άτομα που έχουν αγοράσει στο παρελθόν. Ποιά sites είναι έμπιστα και ποιά όχι; Μπορώ να εμπιστεύομαι οτιδήποτε βγάζει στο Kimovil? Τι πρέπει να προσέξω;Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προσφορά και έχω ακούσει οτι το aliexpress ειναι έμπιστο αρκει να έχει καλές κριτικές ο πωλητής. Ισχύει;
ozzo Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Καλησπέρα! Δεν έχω ξαναγοράσει απο Κίνα οπότε δεν γνωρίζω καλά την διαδικασία.. Θα ήθελα πληροφορίες απο άτομα που έχουν αγοράσει στο παρελθόν. Ποιά sites είναι έμπιστα και ποιά όχι; Μπορώ να εμπιστεύομαι οτιδήποτε βγάζει στο Kimovil? Τι πρέπει να προσέξω; Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προσφορά και έχω ακούσει οτι το aliexpress ειναι έμπιστο αρκει να έχει καλές κριτικές ο πωλητής. Ισχύει; προχωρα αφοβα....το αλι ειναι καλυτερο απο το εβαυ
selianx Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Ισχύει, αλλά υπάρχουν και πιο αξιόπιστα μαγαζιά για τέτοια αγορά, με ίσως λίγο παραπάνω χρήματα, ανάλογα το μοντέλο και χρώμα που θες.Δες Vickmall,Minideal,yeso521,geekbuying
aces Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πολλα ειναι σχετικα αξιοπιστα εγω αγοραζω απο vickmall ή banggood (σε πρωτη φαση) & geekbuying αν δεν υπαρχει στα πρωτα 2 διαθεσιμο ενα προιον. Εχω κανει αγορες απο aliexpress αλλα μεχρι ποσα 40 ευρω δηλ.μικρο-αγορες!! Ειναι αξιοπιστο παντως κ καποιες ακυρωσεις που εκανα επεστρεψαν τα χρηματα αμεσα στο παρελθον. Προσωπικα προτιμω το eBay (με διαφορα μου φαινεται πιο γρηγορο) αλλα αρκετες φορες κυριως ανταλλακτικα/parts κινητων δεν βρισκεις εκει κ επιλεγεις το aliexpress που εχει περισσοτερες αγορες-επιλογες.Τωρα τελευταια βλεπω το ali να εχει κ πολυ καλες τιμες παντως.....παραταυτα προτιμω το eBay σαν 1η επιλογη ισως επειδη το εχω συνηθισει. ΥΓ ο συγκεκριμενος πωλητης οντως εχει αριστο feedback κ του εχουν κανει πανω απο 1084 σχολια/feedback στο συγκεκριμενο κινητο οτι παρελαβαν σωστα κλπ που ειναι πολυ μεγαλο δειγμα !!! Store: Hong Kong Dreami 5672 99.6% Positive feedback
Vindex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Πολλα ειναι σχετικα αξιοπιστα εγω αγοραζω απο vickmall ή banggood (σε πρωτη φαση) & geekbuying αν δεν υπαρχει στα πρωτα 2 διαθεσιμο ενα προιον. Εχω κανει αγορες απο aliexpress αλλα μεχρι ποσα 40 ευρω δηλ.μικρο-αγορες!! Ειναι αξιοπιστο παντως κ καποιες ακυρωσεις που εκανα επεστρεψαν τα χρηματα αμεσα στο παρελθον. Προσωπικα προτιμω το eBay (με διαφορα μου φαινεται πιο γρηγορο) αλλα αρκετες φορες κυριως ανταλλακτικα/parts κινητων δεν βρισκεις εκει κ επιλεγεις το aliexpress που εχει περισσοτερες αγορες-επιλογες.Τωρα τελευταια βλεπω το ali να εχει κ πολυ καλες τιμες παντως.....παραταυτα προτιμω το eBay σαν 1η επιλογη ισως επειδη το εχω συνηθισει. ΥΓ ο συγκεκριμενος πωλητης οντως εχει αριστο feedback κ του εχουν κανει πανω απο 1084 σχολια/feedback στο συγκεκριμενο κινητο οτι παρελαβαν σωστα κλπ που ειναι πολυ μεγαλο δειγμα !!! Store: Hong Kong Dreami 5672 99.6% Positive feedback Kανονικά και εγώ πρώτα κοίταξα σε ebay, vickmall, banggood κλπ απλά στο συγκεκριμένο είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά τιμής.. Μήπως ξέρεις τι παίζει με taxes όταν κάνει shipping στην Ευρώπη; Έστειλα στον πωλητή και μου είπε οτι η τιμή που αναγράφεται είναι χωρίς tax, και οτι θα αλλάξει.. Μήπως γι'αυτο η διαφορά της τιμής με τα παραπάνω sites?
so93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Kανονικά και εγώ πρώτα κοίταξα σε ebay, vickmall, banggood κλπ απλά στο συγκεκριμένο είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά τιμής.. Μήπως ξέρεις τι παίζει με taxes όταν κάνει shipping στην Ευρώπη; Έστειλα στον πωλητή και μου είπε οτι η τιμή που αναγράφεται είναι χωρίς tax, και οτι θα αλλάξει.. Μήπως γι'αυτο η διαφορά της τιμής με τα παραπάνω sites? Η τιμή λογικά που σου είπε είναι χωρίς φόρους γιατι με flat rate shiping που το στελνουν από ali μέσω Singapore Post είτε NL Post σπάνια περνάει από τελωνεία. Πρέπει να είσαι λίγο άτυχος για να περάσει.. Πάντως από τις δεκάδες παραγγελίες που έχω κάνει μέχρι στιγμής με πάνω από 20 κινητά ποτέ δεν έχει περάσει τελωνείο. Αν επιλέξεις να στο στείλουν μέσω courier τότε θα πέρασει 100%. Γενικά η λογική είναι flat rate shipping και υπομονή. Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 3 για έναν φίλο από ali από τον FANTACY αν ξέρεις. Ο Dreami έχει μακράν τις χαμηλότερες τιμές και πρέπει να είναι επίσημος αντιπρόσωπος της xiaomi στο aliexpress απ όσο έχω καταλάβει.
Vindex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η τιμή λογικά που σου είπε είναι χωρίς φόρους γιατι με flat rate shiping που το στελνουν από ali μέσω Singapore Post είτε NL Post σπάνια περνάει από τελωνεία. Πρέπει να είσαι λίγο άτυχος για να περάσει.. Πάντως από τις δεκάδες παραγγελίες που έχω κάνει μέχρι στιγμής με πάνω από 20 κινητά ποτέ δεν έχει περάσει τελωνείο. Αν επιλέξεις να στο στείλουν μέσω courier τότε θα πέρασει 100%. Γενικά η λογική είναι flat rate shipping και υπομονή. Πρόσφατα αγόρασα ένα Redmi 3 για έναν φίλο από ali από τον FANTACY αν ξέρεις. Ο Dreami έχει μακράν τις χαμηλότερες τιμές και πρέπει να είναι επίσημος αντιπρόσωπος της xiaomi στο aliexpress απ όσο έχω καταλάβει. Οπότε πιστεύεις οτι αυτός μου το λέει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και ας μην εχω πολλές πιθανότητες να πέσω σε τελωνείο; Ο Dreami έχει όντως τις καλύτερες τιμές αλλα έχει Out of stock το mi5 σε μαύρο που θέλω, οπότε κοιτούσα τον Carryit, ο οποιος είναι μόνο κατα λίγο πιο ακριβός. Αυτός είναι που μου είπε για τα taxes...
so93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Οπότε πιστεύεις οτι αυτός μου το λέει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και ας μην εχω πολλές πιθανότητες να πέσω σε τελωνείο; Ο Dreami έχει όντως τις καλύτερες τιμές αλλα έχει Out of stock το mi5 σε μαύρο που θέλω, οπότε κοιτούσα τον Carryit, ο οποιος είναι μόνο κατα λίγο πιο ακριβός. Αυτός είναι που μου είπε για τα taxes... Ναι ακριβώς αυτο πιστεύω. Στο είπε για να έχει το κεφάλι του ήσυχο!! Δεν τον ξέρω τον carryit θα τον ρίξω μια ματιά.. Γιατί δεν προτιμάς το καινούριο το letv με τον SD 820??? EDIT: Σε καμία περίπτωση δεν πας σ αυτόν τον πωλητή τον carryit!!!! Έχει 526 αξιολογήσεις μόνο εκ των οποίων οι θετικές είναι 98%!!!!! Μακριά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Vindex Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Ναι ακριβώς αυτο πιστεύω. Στο είπε για να έχει το κεφάλι του ήσυχο!! Δεν τον ξέρω τον carryit θα τον ρίξω μια ματιά.. Γιατί δεν προτιμάς το καινούριο το letv με τον SD 820??? EDIT: Σε καμία περίπτωση δεν πας σ αυτόν τον πωλητή τον carryit!!!! Έχει 526 αξιολογήσεις μόνο εκ των οποίων οι θετικές είναι 98%!!!!! Μακριά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Το max 2? 5'7 ιντσες είναι πολύ μεγάλο.. εξάλλου και το mi5 εχει sd820 και γενικα προτιμώ xiaomi παρα letv οπως εχουν τα πραγματα μεχρι στιγμης.. μα 98% δεν υποτίθεται οτι ειναι καλο ποσοστό; δεν βρίσκω άλλον με καλες αξιολογήσεις να έχει φτηνά το 32άρι σε μαύρο
so93 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Το max 2? 5'7 ιντσες είναι πολύ μεγάλο.. εξάλλου και το mi5 εχει sd820 και γενικα προτιμώ xiaomi παρα letv οπως εχουν τα πραγματα μεχρι στιγμης.. μα 98% δεν υποτίθεται οτι ειναι καλο ποσοστό; δεν βρίσκω άλλον με καλες αξιολογήσεις να έχει φτηνά το 32άρι σε μαύρο 98% στις 3000 αξιολογήσεις είναι πολύ καλό ποσοστό!!! Αλλά 98% στις 500 είναι χαμηλό Άμα σου φαίνεται μεγάλο πάω πάσο. Απλά το design στο Leeco μου φαίνεται πιο εκλεπτισμένο σε αντίθεση με τα xiaomi (και για να σε προλάβω xiaomi redmi note 3 pro έχω). Όσον αφορά το UI σαφώς τα xiaomi έχουνε πολύ μεγαλύτερη κοινότητα σε σχέση με τα leeco που γίνονται κάποιες προσπάθειες, αλλά μέσα σε έναν χρόνο που υπάρχει αυτή η εταιρία έχει αρχίσει να αποκτάει μεγάλη δυναμική στα φόρουμ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα