LouCi4er Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Που βαζεις κολα; Οποιος μηχανικος βαλει κολα σε φλατζα κεφαλης απλα δεν ξερει τι του γινετε. Να μου ελεγες για φλατζα βαλβίδων να πω οκ. Τα πεζο.εχουν προβλημα και με τα.ρουλεμαν στον πισω αξονα, δες και αυτο προν προχωρησεις στην αγορα Τα Peugeot που εχουν πισω αντιστρεπτικη δεν εχουν θεμα.Θεμα εχουν οι ιδιοκτητες (των Rallye βασικα) που βαζαν 5 ατομα και τραβουσαν χειροφρενα.Εγω στο Rallye εχω 225.000 και ποτε δεν αλλαξα πισω ρουλεμαν ουτε εχουν το παραμικρο κενο.Βεβαια επειδη ο σχεδιασμος ειναι λιγο μαλακια(εχουν τον αξονα σε απευθειας επαφη με τα ρουλεμαν ετσι ωστε αν χαλασουν οι τσιμουχες και μπει νερο,θα σκουριασουν τα ρουλεμαν και αν δεν το φτιαξεις,ε μετα σου τρωει τον αξονα),καλο ειναι να γινεται ελεγχος συχνα μετα τις 150.000 ετσι ωστε να προλαβει καποιος τυχον καταστροφη του αξονα.Δεν ξερω αν αλλαξαν τον σχεδιασμο στο 207,παντως συχνο φαινομενο δεν το λες.Ουτε την φλαντζα κεφαλης την λες συχνο φαινομενο στα Peugeot."Μαστορια" χιμπατζηδες σιγουρα το λες συχνο φαινομενο. Εννοειτε οτι η φλαντζα κεφαλης δεν ειναι τιποτα,για εναν σωστο μηχανικο.Δεν χρειαζεται να ειναι κανενας ειδημονας στα Peugeot,αρκει να ειναι λιγο ενημερωμενος ως προς τον τροπο δεσιματος του κινητηρα(να γνωριζει δλδ την σειρα συσφιξης των βιδων της κεφαλης και την σωστη ροπη που χρειαζεται).Απο την αλλη,εγω αυτοκινητο που εχει φλαντζα κεφαλης(εννοω που χρειαζεται αλλαγη φλαντζας κεφαλης) δεν το πλησιαζα.Μπορει ο προηγουμενος να το δουλεψε με καμμενη φλαντζα αρκετο καιρο και να εχει ψωριασει το μπλοκ,αυτο συνεχεια φλαντζα θα καιει.Πρεπει να γεμισει το μπλοκ,να μπλανιστει και τρεχα γυρευε.Πολλοι πλανιζουν την κεφαλη,αλλαζουν φλαντζα και ετοιμος.Μετα απο καποια χιλιομετρα ξανακαιει φλαντζα.Συχνο φαινομενο σου λεει μετα ο αλλος. 1
Formation Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ουτε την φλαντζα κεφαλης την λες συχνο φαινομενο στα Peugeot."Μαστορια" χιμπατζηδες σιγουρα το λες συχνο φαινομενο. Μπορει ο προηγουμενος να το δουλεψε με καμμενη φλαντζα αρκετο καιρο και να εχει ψωριασει το μπλοκ, αυτο συνεχεια φλαντζα θα καιει. Πρεπει να γεμισει το μπλοκ,να πλανιστει και τρεχα γυρευε. Πολλοι πλανιζουν την κεφαλη, αλλαζουν φλαντζα και ετοιμος. Μετα απο καποια χιλιομετρα ξανακαιει φλαντζα. Συχνο φαινομενο σου λεει μετα ο αλλος. +1000. Eιδικά η 2η παράγραφος. Πέρα απο την σωστή σειρά και ροπή σύσφιξης των βιδών (που έχεις δίκιο φυσικά), όντως αν πλανίσεις μόνο καπάκι και όχι μπλοκ, 100% θα σου την ξανακάψει την φλάντζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα