Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά, του χρόνου θα το κάνει 10 ολοστρόγγυλο.

ε και ειδαμε και ποσοι πτυχιουχοι με μαστερ ειναι ανεργοι, σημασια ειναι να περασει σε μια σχολη που του αρεσει παρα την χαμηλη βαθμολογια η αν δεν θελει να παει σε καποιο ιεκ.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε και ειδαμε και ποσοι πτυχιουχοι με μαστερ ειναι ανεργοι, σημασια ειναι να περασει σε μια σχολη που του αρεσει παρα την χαμηλη βαθμολογια η αν δεν θελει να παει σε καποιο ιεκ.

Λαμπρός επαγγελματικός προσανατολισμός.

Δημοσ.

Λαμπρός επαγγελματικός προσανατολισμός.

στην ελλαδα της κρίσης δεν υπαρχει πλεον αυτο τουλαχιστον αν χαρει τα νιατα του , οτι και να σπουδασει το πιο πιθανο ειναι να μεινει ανεργος 

Δημοσ.

Παιδια συγγνώμη που θα πω τη γνώμη μ γι αυτο το θεμα ετσι... Αλλα δεν γινεται να αγχώνεσαι για τους βαθμους στη β να σε περνανε με το ζορι και να χαιρεσαι, να εισαι χαλαρος και να νομίζεις οτι και του χρόνου θα γινει το ιδιο... Κατι τετοια ατομα θεωρω πως δεν επρεπε καν να πηγαινουν σχολειο.. Ειναι απο αυτα που θεωρουν οτι γραφοντας τα μαθηματα στα @@ τους ειναι μαγκες και η νοοτροπία τους ειναι "ελα μωρε, θα γραψουμε τπτ παπατζιλικια στο τελος και θα περάσουμε"...

Το οτι του χρονου ο συγκεκριμενος θα τα παει χάλια ειναι δεδομενο.. Με 9.8 δεν γ@μησε κανεις.. (σρυ για την εκφραση).. Τουλάχιστον ας πηγαινε εστω ενα επαλ που παιζει τρελο σπρωξιμο σε βαθμους κλπ...

Δημοσ.

Και εγω αυτη τη δικαιολογια θα χρησιμοποιουσα εαν δεν διαβαζα.

Παμε ολοι να γινουμε αγραμματοι λοιπον.

Δημοσ.

Και εγω αυτη τη δικαιολογια θα χρησιμοποιουσα εαν δεν διαβαζα.

Παμε ολοι να γινουμε αγραμματοι λοιπον.

δεν γινετε να ειμαστε ολοι επιστήμονες αυτη την παραμυθα την εφαγε η δικια μου η γενια και ειμαστε ολοι σχεδον ανεργοι ας μην την πατησει η νεα γενια.

Δημοσ.

στην ελλαδα της κρίσης δεν υπαρχει πλεον αυτο τουλαχιστον αν χαρει τα νιατα του , οτι και να σπουδασει το πιο πιθανο ειναι να μεινει ανεργος 

Γιαυτό σε 10-20 χρόνια από τώρα θα ρωτάμε τους νέους "ποιους πολεμάγαμε στον Β' ΠΠ" και θα μας απαντάνε "Με τους Πέρσες" και θα χτυπάμε την κεφάλα μας στον τοίχο.

Επίσης δεν ξέρω αν στο είπανε υπάρχει και ζωή εκτός Ελλάδας. Υπάρχει πάντα η επιλογή να ζήσεις έξω δόξα το θεό δεν είμαστε Β. Κορέα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν γινετε να ειμαστε ολοι επιστήμονες αυτη την παραμυθα την εφαγε η δικια μου η γενια και ειμαστε ολοι σχεδον ανεργοι ας μην την πατησει η νεα γενια.

Διακρίνω αντίφαση.

Δημοσ.

Περασα παιδια με 9.8!!!!!!!!Καλο καλοκαιρι σε ολουςς!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

αυτός πέρασε με 9.8 και πανηγυρίζει,πιθανόν και να επιβραβευτει που πέρασε με 9.8 κι εγώ στην Β'λυκείου είχα βγάλει 15.6 γιατί δεν διαβασα πολύ εκεινη την χρονια κι οι γονείς μου με είχαν στραβοκοιταξει. ρε πως αλλαζουν οι γενιές κι οι απαιτήσεις χαχα.
  • Like 2
Δημοσ.

Διακρίνω αντίφαση.

καμια αντιφαση σου λεω δυο δεδομενα το 10 οτι σε μια αγορα εργασιας υπαρχουν και επαγγελματα που δεν θελουν πτυχιο και το 2ο οτι οσοι εχουν ηδη πτυχιο δεν βρισκουν για εχει κορεστει η αγορα-δεν γινονται νεες προσληψειες αρα και τα 2 ειναι λογοι να μην σκαει που δεν τα πηρε τοσο καλα.

Και μιας και το αναφεραμε ενας ξαδερφος μου στην θετικη εβγαλε 15.500 μορια και απολυτηριο μαλλον 18+ και δεν θελει να σπουδασει τιποτα θα χανει μηχανογραφικο απλα για να κανει τοσα χρονια διαβαζε απλα γιατι τον πιεζαν οι δικοι του αρα ακομα ενα παραδειγμα οτι οι βαθμοι δεν ειναι το παν. 

Δημοσ.

Όποιος βαριέται να διαβάσει, καλύτερα ας μάθει μία τέχνη. Άμεση αποκατάσταση και θα έχει πάντα δουλειά. Εναλλακτικά πάει ΙΕΚ και να δώσει την πιστοποίηση. Κι εδώ γρήγορη αποκατάσταση. Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρεί εαυτόν και να ροκανίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό για μία κορνίζα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

καμια αντιφαση σου λεω δυο δεδομενα το 10 οτι σε μια αγορα εργασιας υπαρχουν και επαγγελματα που δεν θελουν πτυχιο και το 2ο οτι οσοι εχουν ηδη πτυχιο δεν βρισκουν για εχει κορεστει η αγορα-δεν γινονται νεες προσληψειες αρα και τα 2 ειναι λογοι να μην σκαει που δεν τα πηρε τοσο καλα.

Και μιας και το αναφεραμε ενας ξαδερφος μου στην θετικη εβγαλε 15.500 μορια και απολυτηριο μαλλον 18+ και δεν θελει να σπουδασει τιποτα θα χανει μηχανογραφικο απλα για να κανει τοσα χρονια διαβαζε απλα γιατι τον πιεζαν οι δικοι του αρα ακομα ενα παραδειγμα οτι οι βαθμοι δεν ειναι το παν.

Τότε το πρόβλημα είναι το γονιών του και όχι του παιδιού. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το παιδί τους δεν θέλει να σπουδάσει.

Ενηλικας θα είναι σε λίγο καιρό ή είναι ήδη, οπότε που το πρόβλημα;

Φίλος την τελευταία χρονιά στο σχολείο είπε ότι δεν ήθελε να δώσει πανελλήνιες και ότι ήθελε να κάνει κάτι άλλο και οι γονείς του ήταν οκ. Δεν έδωσε πανελλήνιες και έκανε το κάτι άλλο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρεί εαυτόν και να ροκανίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό για μία κορνίζα.

αυτα πεστα στους γονεις και ειναι πολλοι μα παρπολλοι αυτοι που λενε ας παρει το πτυχιο να το εχει εχει και οι δικοι μου το ιδο ελεγαν.

Τότε το πρόβλημα είναι το γονιών του και όχι του παιδιού. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το παιδί τους δεν θέλει να σπουδάσει.

Ενηλικας θα είναι σε λίγο καιρό ή είναι ήδη, οπότε που το πρόβλημα;

Φίλος την τελευταία χρονιά στο σχολείο είπε ότι δεν ήθελε να δώσει πανελλήνιες και ότι ήθελε να κάνει κάτι άλλο και οι γονείς του ήταν οκ. Δεν έδωσε πανελλήνιες και έκανε το κάτι άλλο.

Συμφωνω οπως ειπα ομως υπαρχουν πολλοι γονεις με απωθημένα για αυτο λεω οι βαθμοι δεν λενε τιποτα 

Δημοσ.

αυτα πεστα στους γονεις και ειναι πολλοι μα παρπολλοι αυτοι που λενε ας παρει το πτυχιο να το εχει εχει και οι δικοι μου το ιδο ελεγαν.

Οι εποχές που ένα πτυχίο σήμαινε μόνιμη θέση στο δημόσιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...