Andy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 εδω δεν εχω κλειδι για την εξωπορτα που μπαινεις.αρνουνται να δωσουν τα κλειδια με το ετσι θελω.και για την εξωπορτα δν μπορω να κανω και κατι γιατι ειναι ολου του τριωροφου.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 εδω δεν εχω κλειδι για την εξωπορτα που μπαινεις.αρνουνται να δωσουν τα κλειδια με το ετσι θελω.και για την εξωπορτα δν μπορω να κανω και κατι γιατι ειναι ολου του τριωροφου. Αφού δεν έχουν εμπλακεί δικηγόροι για να απομονώσουν τελείως το σπίτι έχεις δικαίωμα να αλλάξεις κλειδαριές έτσι απλά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αφού δεν έχουν εμπλακεί δικηγόροι για να απομονώσουν τελείως το σπίτι έχεις δικαίωμα να αλλάξεις κλειδαριές έτσι απλά. Οπότε εάν εγώ είμαι από τους κληρονόμους της αποβιωσάσης γιαγιάς, τραβάω μετά μια αγωγή ότι η γιαγιά είχε διαμάντια και χρυσές λίρες μέσα στο σπίτι και κλάπηκαν. Τότε τι θα συμβουλεύσουμε τον topic starter; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οπότε εάν εγώ είμαι από τους κληρονόμους της αποβιωσάσης γιαγιάς, τραβάω μετά μια αγωγή ότι η γιαγιά είχε διαμάντια και χρυσές λίρες μέσα στο σπίτι και κλάπηκαν. Τότε τι θα συμβουλεύσουμε τον topic starter; Good point.
zey Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Λογικα ολοι ελπιζουν να βρουν μετρητα εκει μεσα και γιαυτο δεν σε αφηνουν να μπεις.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Αν υπήρχε κατι εκει μεσα θα το εχουν βρει, ετσι και αλλιώς το πλιάτσικο εχει γινει, αν ηταν και ο st δικαιούχος οτι υπήρχε πέταξε, θα το διαπιστώσει οταν ανοίξει το σπιτι και στην ουσία αυτος ειναι ο χαμένος και αυτος πρέπει να τους κάνει μήνυση για κλοπή, τι να λεμε τωρα, απλα του κάνουν πόλεμο, και σιγα μην η γιαγιά ήταν ο ωνασης Το πιο πιθανό σενάριο(μετά το πλιάτσικο) ειναι να τον αφήσουν να τα σκασει στον δικηγόρο, στα εξώδικα, δικαστικούς επιμελητές κλπ, και μετα να πούνε, "εμεις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ορίστε το κλειδι σας" 2
Backpacker Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οι συγγενείς του που έχουν κλειδιά και δεν του δίνουν εσείς λέτε οτι δεν μπαινοβγαίνουν στο σπίτι? Αν του το κάνουν καμιά ζημιά τότε τι γίνεται?Πως θα το αποδείξει ο TS? Καλά μας λέτε οτι δεν μπορεί να αλλάξει κλειδαριές στο ίδιο του το σπίτι? Να έχει μονο αυτός κλειδιά δλδ?
kanesaxo Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Απο τη στιγμή που πέθανε η γιαγιά η οποία είχε την επικαρπία, δε γίνεται αυτόματα η ψιλή κυριότητα κληρονόμου ή μη, πλήρης;
mclein Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 εμενα ως κλειδαρα, μου απαγορευσε η αστυνομια να ανοιξω σπιτι σε αναλογη περιπτωση. βασικα οτι λεει ο paredwse ειναι ακριβως οτι ισχυει !
Andy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αυτο ακριβως που λεει ο παρεδωσε ειναι αυτο που φοβαμαι.για αυτο δεν κανω τιποτα. επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι ο,τι υπηρχε εκει μεσα εχει φυγει.3ωροφο ειναι,πανω κατω μενουν επομενως δεν περιμενω να υπαρχει κατι.απλα μου την εχουν σπασει που με το ετσι θελω δεν μου δινουν το κλειδι λες και το σπιτι ειναι δικο τους.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Ναι αλλά, ο ts δεν μπορει να επικαλεστεί οτι μεσα η γιαγια ειχε χρηματα, ενα αντικειμενο μεγαλης αξιας και οι υπόλοιποι μπαιναν οποτε θελανε, ενω αυτος οχι, με αποτελεσμα να εχουν χαθεί
lepaterious Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 αυτο ακριβως που λεει ο παρεδωσε ειναι αυτο που φοβαμαι.για αυτο δεν κανω τιποτα. επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι ο,τι υπηρχε εκει μεσα εχει φυγει.3ωροφο ειναι,πανω κατω μενουν επομενως δεν περιμενω να υπαρχει κατι.απλα μου την εχουν σπασει που με το ετσι θελω δεν μου δινουν το κλειδι λες και το σπιτι ειναι δικο τους. Οπότε μετά εγώ θα πρότεινα εφόσον μένουν στο ίδιο κτήριο να φιλοξενήσεις τίποτα junkies, μπορείς επίσης να φιλοξενήσεις πρόσφυγες άμα θες, πιστεύω οι συγγενείς σου θα εκτιμήσουν τι ψυχή είσαι... υπάρχουν λύσεις για το μετά... Παθών και εγώ σαν εσένα και δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα τον φιλανθρωπικό μου χαρακτήρα. 2
Andy Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οπότε μετά εγώ θα πρότεινα εφόσον μένουν στο ίδιο κτήριο να φιλοξενήσεις τίποτα junkies, μπορείς επίσης να φιλοξενήσεις πρόσφυγες άμα θες, πιστεύω οι συγγενείς σου θα εκτιμήσουν τι ψυχή είσαι... υπάρχουν λύσεις για το μετά... Παθών και εγώ σαν εσένα και δεν εκτίμησαν ιδιαίτερα τον φιλανθρωπικό μου χαρακτήρα. να το κανω studio σκεφτομουν 1
lepaterious Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 να το κανω studio σκεφτομουν Μπορείς νομικά πάντα να το κάνεις ότι θες για να χαλάσεις την ζωή των συγγενών σου!
johnbond Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Οπότε εάν εγώ είμαι από τους κληρονόμους της αποβιωσάσης γιαγιάς, τραβάω μετά μια αγωγή ότι η γιαγιά είχε διαμάντια και χρυσές λίρες μέσα στο σπίτι και κλάπηκαν. Τότε τι θα συμβουλεύσουμε τον topic starter; Και τι μ'αυτό; Και ο topic starter τραβάει και αυτός μια αγωγή οτι αυτοί κλέψανε με τη σειρά τους τον αυθεντικό πικάσο που είχε η γιαγιά.ειδικά απο τη στιγμή που έχουν τα κλειδιά... Χωρίς αποδείξεις τι νόημα έχει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα