Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 22 και πριν 5 μηνες βγηκα από την ντουλαπα και γενικα εχω αποφασισει απο δω και περα να ζω τελειως out. Καλοκαιρακι ομως μπαινω φανταρος και εχω ενα μικρο αγχος. Εσεις οι παλιοι τι με συμβουλευετε να κανω? Γενικα υπαρχει καθολου ανεκτικοτητα στον στρατο για κατι τετοιο? ΔΕΝ ΤΡΟΛΑΡΩ

• Like 1
Δημοσ.

Kαλα αλλα προφανως κ δεν  μιλαω για sex(εχω κ εδω). Εχετε δει περιστατικα bullying στα στρατοπεδα?

Η συμβουλη μου στο τι να κανεις,αν στην πω,εσενα θα σου αρεσει,στους μοντς παλι,οχι και θα με μπαναρουν. Οποτε δεν θα στην πω....

ε πες το διακριτικα

Δημοσ.

Ειμαι 22 και πριν 5 μηνες βγηκα από την ντουλαπα και γενικα εχω αποφασισει απο δω και περα να ζω τελειως out. Καλοκαιρακι ομως μπαινω φανταρος και εχω ενα μικρο αγχος. Εσεις οι παλιοι τι με συμβουλευετε να κανω? Γενικα υπαρχει καθολου ανεκτικοτητα στον στρατο για κατι τετοιο?

Ο στρατός δεν ειναι sex oriented. Απο την στιγμή που μονος σου θεσεις το θέμα, εσυ προκαλεις προβλημα στον εαυτο σου. Κανενας δεν θελει να ξέρει και δεν τον αφορα. Αν εσυ θες να πας βγάλεις πλακατ για τα γούστα σου να σαι ετοιμος και για τις αντιθετες αντιδράσεις. 

• Like 16
Δημοσ.

Ο στρατός δεν ειναι sex oriented. Απο την στιγμή που μονος σου θεσεις το θέμα, εσυ προκαλεις προβλημα στον εαυτο σου. Κανενας δεν θελει να ξέρει και δεν τον αφορα. Αν εσυ θες να πας βγάλεις πλακατ για τα γούστα σου να σαι ετοιμος και για τις αντιθετες αντιδράσεις. 

Δεν ειπα αυτο αλλα οπως καθε φανταρος εκει μεσα θα λεει για την γκομενα του ετσι κ εγω θα λεω για τον δικο μου(που δν εχω αλλα λεμε τωρα).

δεν τρολαρω

Παιξτο άντρας !!!

Αντρας ειμαι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί πρέπει να πεις κάτι;

Δημοσ.

Γιατί πρέπει να πεις κάτι;

ε δεν θα παει η κουβεντα εκει ετσι κ αλλιως? δεν γουσταρω να το κρυβω. δεν ειναι θεμα αν εγω πω κατι αλλα στανταρ η συζητηση θ παει στο σεξουαλικο κομματι κ το θεωρω μαλακια να λλεω για την ¨γκομενα¨ μου

Επισκέπτης
Δημοσ.

ε δεν θα παει η κουβεντα εκει ετσι κ αλλιως? δεν γουσταρω να το κρυβω. δεν ειναι θεμα αν εγω πω κατι αλλα στανταρ η συζητηση θ παει στο σεξουαλικο κομματι κ το θεωρω μαλακια να λλεω για την ¨γκομενα¨ μου

Τώρα δεν είπες ότι δεν εισαι σε σχέση;
Δημοσ.

Τώρα δεν είπες ότι δεν εισαι σε σχεση

δεν θελω να μπερδευω και καλα τα αντωνυμα κ γενικα να λεω ψεματα για αυτο το θεμα. αυτο ειπα

Δημοσ.

Ενηλικος είσαι... κάνε οτι καταλαβαίνεις. Οι πρόγονοι μας συνηθιζαν να λένε "τα εν οίκω μη εν δήμω". Τώρα αμα εσυ θες να βγαζεις στο κλαρι τα προσωπικα σου επειδη τα βγάζουν και οι αλλοι... ε δε σε φταιει κανεις μετα.

• Like 7
Δημοσ.

Φιλε μου ,εχεις ποσταρει 5-6 μηνυματα ηδη,και ο counter ειναι στο 0... Το γνωριζεις καλα το φορουμ για εγγραφη σημερα 00:38 και πρωτο θεμα στις 00:48.... Οποτε,ναι,εισαι τρολλακι και πρωην οπως και μελλων banned

• Like 4
Δημοσ.

ε δεν θα παει η κουβεντα εκει ετσι κ αλλιως? δεν γουσταρω να το κρυβω.

Εισαι θηλυπρεπής?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...